🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 71 460
  • 2 043
  •   56
Отговори
# 1 920
Да, Орлин говореше конкретно за условията, в които са — изкуствени и с непрекъснат приток на нови хора, но същевременно с много ограничена селекция. Не са се харесали с Натали в широкия свят, където биха могли да са си топ избор, а са гледали от произволни 20 човека най-приемливото или най-малкото зло.

Виктор все ценности са му в устата. Само дето мъжете с истински ценности не обясняват наляво и надясно, че ги имат. Те просто ги живеят. И със сигурност няма да се запишат в “Ергенът” Grinning Това малко като царят, дето на всички дудне и повтаря, че той е царят. Ако се налага да го казваш, не си никакъв цар.

# 1 921
Виктория  към днешна дата е променена в лицето, правила си е устните,има филъри,ботокс. Следвам я в ИГ.
Според мен при тази церемония ще си тръгне.

Дай снимка

# 1 922
При Виктория емоциите й се изписват на лицето и не може да ги скрие. Когато се чувства добре, както беше вчера в компанията на новото момче, изглеждаше свеша и хубава. После в промото, когато се чувстваше притеснена и несигурна, изглеждаше посърнала и съсухрена.

# 1 923
Филтри и грим...

# 1 924
Не мога да си кривя душата, грозновата ми е Виктория. Всъщност за мен най-красиви там са Натали, Габриела и Киара. Нещо средно са Дениз, Кристина, Хени и Филипа. Грозни са ми Габи, Шермин, Виктория и Лили.

# 1 925
Виктор и Петър и претендираха, че техните връзки са много стабилни в рая,...а Орлин и Натали щом вече са го изговорили това, че някой може повече да им хареса във формата, излиза, че не са толкова сериозни. Хареса ми репликата на Орлин. Като са толкова напреднали и сериозни връзките в рая, защо никой не става на вечерята. Това и аз се чудих, защото във всеки епизод за големи чувства се говори, а накрая никой не става на този въпрос...
Истината е, че за две седмици време не е възможно да си толкова уверен за колкото те претендират. Те двамата лудо увлечени кой наистина кой заради нагона си, си личат и те вече станаха-Джани и Йовица.

# 1 926
Не мога да си кривя душата, грозновата ми е Виктория. Всъщност за мен най-красиви там са Натали, Габриела и Киара. Нещо средно са Дениз, Кристина, Хени и Филипа. Грозни са ми Габи, Шермин, Виктория и Лили.
Това са фактите 👌

# 1 927
То и сигурните,в първата седмица ...след още седмица,почват да се колебаят,изолацията завихря емоциите,после бааавно изтрезняваш..Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 928
Гледах ѝ един тикток на Виктория, за някакво кръщене се стягаше, грим. Боже, то маза, то плеска... от всичко, едно връз друго, навсякъде по цялото лице, по очите, абе по всичко, с една и съща гъба... Покъртително беше! Па косата щяла да показва, накрая изникна - дзак! Направена била, сега щяла да ходи да се облича. Ами стига ми толкова.

# 1 929
  • София
На страната на Орлин съм в спора.
Момчето много възпитано и културно им обясни гледната си точка. И след този епизод ми се затвърди вече добитото впечатление, че Орлин има най-добрия изказ във формата. Петър и Виктор са на много обиколки зад него. Другите изобщо не попадат в подобна класация.
Виктор за пореден път си проповядва простотиите на Андрю Тейт, а когато беше безпомощен извади скритата карта, че е Гей. Ама и това не подейства, хахаха.
Имам само една забележка към Орлин. На финалния синхрон беше ненужно това което намекна за насилие и пр. Някак си не стоеше естествено на фона на цялостното му поведение и излъчване. Макар че точно ей такива типове като него извършват масови убийства в Щатите. Разбира се, че не правя никакви връзки, просто ми беше много странен и много не на място синхрон. Такова нещо да се чуе от Джани например може ама от Орлин...
Но да, Орлин ми се издигна след този епизод. Виктор и Петър потънаха. Йовица пригласяше на тях ама беше по-адекватен. Калоян беше само за цвят на масата.

Кристина да коментира сексуалността на Орлин е нелепо. Аз по-асексуална жена от нея в Ергенът не помня.
Само като я видя и ми спада...
Но да, Орлин има асексуален вид и поведение, но какво им влиза в работата да го обсъждат. Всички ги е яд, че точно Натали е с него. Хахаха.
От жените освен Кристина, другите, които могат да убият всякакъв мъжки нагон са Лили и Габи Бланко.

Според мен Тишо ще изведе на среща Киара, Натали или Хени. Няма да се учудя ако се повтори историята от сезон 3, където Алек предпочиташе най-добрата и приятелка. Онази лелеее забравих и името. Беше много сексуална и огън жена. Май беше украинка. Изскочи ми името просто. И сега нищо чудно Тишо да предпочете Киарчето. Дано не де. Нищо чудно да не излезе нищо и пак да ни пускат по пързалката с промото.

Шермин говори добре английски. Поне този език го владее. Макар че истинското мерило за това доколко владееш даден език е писмената реч и да улавяш нюансите. Ама това вече са подробности и си е малко педантичност, признавам си. Та за английския е ОК, аа руски и иврит не съм сигурен...
Сега пък била Мерилин Монро (заради бялата рокличка, ама нямаше вятър в Родос да и я повдигне малко, та зорлем да стане като с онзи увековечен кадър-класика) Направо я е задминала...
Не е истина колко си вярва тази жена. Чак на моменти ми е симпатична в своята лудост. Не ме разбирайте погрешно, ама... Хаха.

Кога ще има церемония на розата? Забравих вече кога беше последната? Краят на септември? 😀
Това което искам на тази церемония е задължително да се разкара Лили. Органически не го понасям вече това същество. Толкова е изтъкана от агресия и злоба, че чак е отвратително. И прелива от тестостерон.

Относно телефон гейт.
И според мен това са пръстите на Филипа. А и тя седеше точно там на бара, няколко пъти я даваха в кадър. Допускам и да е редакторка, но по-малко вероятно. Но може редакторска да и е дала за малко телефона, да види снимки, или видео, де да знам. Много варианти има. Но определено дължат обяснение, защото изрично правило е - никакви телефони и никаква връзка с света извън Родос и формата.

# 1 930
То и сигурните,в първата седмица ...след още седмица,почват да се колебаят,изолацията завихря емоциите,после бааавно изтрезняваш..Stuck Out Tongue Winking Eye
Коя изолация? Нали видяхме телефона на Филипа...Rolling Eyes

# 1 931
Да, Виктор се опита да обиди Орлин с нещо, с което него самия биха могли да го обидят. Едва ли е очаквал, че Орлин изобщо няма го отрази Simple Smile

# 1 932
Според мен пък на ШерминЪ въобще не ѝ на високо ниво английският, също като на български слагаше Ъ накрая на думите, използваше само прости изречения и построени много различно от начина, по който би го направил човек, на когото този език е майчин, а тя твърди на такова ниво да го говори (примерно като искаше да каже как е като Мерилин Монрое, направо си беше грешно да се изрази така). Явно знае достатъчно, за да комуникира, но за високо ниво на английски и дума не може да става.

# 1 933
Според мен пък на ШерминЪ въобще не ѝ на високо ниво английският, също като на български слагаше Ъ накрая на думите, използваше само прости изречения и построени много различно от начина, по който би го направил човек, на когото този език майчин, а тя твърди на такова ниво да го говори (примерно като искаше да каже как е като Мерилин Монрое, направо си беше грешно да се изрази така). Явно знае достатъчно, за да комуникира, но за високо ниво на английски и дума не може да става.
Гледайки постовете ѝ, използва английски думи, но с българския словоред. Тоест, аз я разбирам, но за чужденците може би е объркващо. Достатъчно ясно е за базова комуникация, де. “Искам една супа”, “Колко струва това?”, “Остави парите на нощното шкафче”… 😁

# 1 934
Шермин си е "кукувица кука" отвсякъде, но пък не можем да отречем, че тя също е против балканското в лошия му смисъл, жената да мълчи, да търпи и тн. Още се сещам в началото Краси като говореше за Виктор или Орлин,  май за Орлин, че бил с по-тънки крачета от Натали, какъв мъж е тоя..Виктор пък го дразнел гласа му, всичко, не приличал на мъж и така искал да му удари един...

Общи условия

Активация на акаунт