🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 70 917
  • 2 035
  •   56
Отговори
# 2 010
Представям си Шарнир, колко говори другите 3 езика, които твърди че знае. 😂
Значи като слушам българският ми става зле, а и английският също. Като обясняваше на стрелбището, че тя стреляла с пистолет - каза “Gun-ъ” хахахахха пак сложи някакво измислено “ъ” след думата, аз се разбих от смях.

Аз я разконспирирах в предните теми, че не знае и иврит:

Скрит текст:
Цитат
Сега отново си връщам Ергенът: Епизод 16, минута 10:50, където Шарнир обяснява фразата на близнака. Ползвам: лично знание (от петте изикЪ!!!)

Както се вижда в епизода, Шарнир казва: "ани уево отах". Забележете (!), че произнася думите една по една. Тук "ани" е местоимението "аз", "уево" трябва да бъде глаголът "обичам", "отах" е местоимението "теб".

Фразата „אני uеvo אותך“ (ани уево отах) не е правилен иврит.
„אני“ = „аз“
„אותך“ (отах) = „теб“ (женски род)
Но „uevo“ не е дума на иврит.

Явно е чувала фразата, но не знае къде й е въобще краят на всяка от думите..

# 2 011
Не сте разбрали правилно сумите които е написал:
Там пише от 1 Евро до 10 милиарда, а не от 1 до 10 милиарда Joy

Точно така от 1 евро до... Не го изкарвайте мегаломан като Шърли :grinning
Не знам какво са си говорили с Нати, но ако тя ги зареже зараи следващия, значи и тя си е куха лейка от Студентския град.

# 2 012
Не сте разбрали правилно сумите които е написал:
Там пише от 1 Евро до 10 милиарда, а не от 1 до 10 милиарда Joy

Точно така от 1 евро до... Не го изкарвайте мегаломан като Шърли :grinning
Не знам какво са си говорили с Нати, но ако тя ги зареже зараи следващия, значи и тя си е куха лейка от Студентския град.

Точно 1 милиард си е:

# 2 013
  • софия
Аз чак сега смогнах да изгледам снощния епизод, но не съм изчела всичко.
Беше скучен за мен в Т. Ч и срещата на Ш с новия мъж. Няма да я коментирам, само да ви кажа, защото виждам, че много усилия влагате да я изобличите колко е езика владее и на какво ниво.
Тя лъже безобразно за всичко. А и 10 езика да говори, все същите глупости и баналности ще повтаря на 10 езика. Никакъв ум  не доказва с това. Ако имаш да кажеш нещо смислено, вече има начини за автоматичен превод всякакъв..
А да знаеш 4 езика и да работиш "инфлуенсър"?!!!
Прочетох написаното и се смея с глас!! Колко може да съм тъпа, да не запомня, че езиците са 5!!!:joy:

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 23:59 от swetulka

# 2 014
Петър наистина ли си има гадже?
Че ми е голям симпатяга, ама Кристина не е лъжица за неговата уста.

# 2 015
Шърмито бърка then с than в сторитата си. Та до там с добрия английски.
На страната на Орлин съм в спора.
Момчето много възпитано и културно им обясни гледната си точка. И след този епизод ми се затвърди вече добитото впечатление, че Орлин има най-добрия изказ във формата. Петър и Виктор са на много обиколки зад него. Другите изобщо не попадат в подобна класация.
Виктор за пореден път си проповядва простотиите на Андрю Тейт, а когато беше безпомощен извади скритата карта, че е Гей. Ама и това не подейства, хахаха.
Имам само една забележка към Орлин. На финалния синхрон беше ненужно това което намекна за насилие и пр. Някак си не стоеше естествено на фона на цялостното му поведение и излъчване. Макар че точно ей такива типове като него извършват масови убийства в Щатите. Разбира се, че не правя никакви връзки, просто ми беше много странен и много не на място синхрон. Такова нещо да се чуе от Джани например може ама от Орлин...
Но да, Орлин ми се издигна след този епизод. Виктор и Петър потънаха. Йовица пригласяше на тях ама беше по-адекватен. Калоян беше само за цвят на масата.

Кристина да коментира сексуалността на Орлин е нелепо. Аз по-асексуална жена от нея в Ергенът не помня.
Само като я видя и ми спада...
Но да, Орлин има асексуален вид и поведение, но какво им влиза в работата да го обсъждат. Всички ги е яд, че точно Натали е с него. Хахаха.
От жените освен Кристина, другите, които могат да убият всякакъв мъжки нагон са Лили и Габи Бланко.

Според мен Тишо ще изведе на среща Киара, Натали или Хени. Няма да се учудя ако се повтори историята от сезон 3, където Алек предпочиташе най-добрата и приятелка. Онази лелеее забравих и името. Беше много сексуална и огън жена. Май беше украинка. Изскочи ми името просто. И сега нищо чудно Тишо да предпочете Киарчето. Дано не де. Нищо чудно да не излезе нищо и пак да ни пускат по пързалката с промото.

Шермин говори добре английски. Поне този език го владее. Макар че истинското мерило за това доколко владееш даден език е писмената реч и да улавяш нюансите. Ама това вече са подробности и си е малко педантичност, признавам си. Та за английския е ОК, аа руски и иврит не съм сигурен...
Сега пък била Мерилин Монро (заради бялата рокличка, ама нямаше вятър в Родос да и я повдигне малко, та зорлем да стане като с онзи увековечен кадър-класика) Направо я е задминала...
Не е истина колко си вярва тази жена. Чак на моменти ми е симпатична в своята лудост. Не ме разбирайте погрешно, ама... Хаха.

Кога ще има церемония на розата? Забравих вече кога беше последната? Краят на септември? 😀
Това което искам на тази церемония е задължително да се разкара Лили. Органически не го понасям вече това същество. Толкова е изтъкана от агресия и злоба, че чак е отвратително. И прелива от тестостерон.

Относно телефон гейт.
И според мен това са пръстите на Филипа. А и тя седеше точно там на бара, няколко пъти я даваха в кадър. Допускам и да е редакторка, но по-малко вероятно. Но може редакторска да и е дала за малко телефона, да види снимки, или видео, де да знам. Много варианти има. Но определено дължат обяснение, защото изрично правило е - никакви телефони и никаква връзка с света извън Родос и формата.

# 2 016
  • София
Точно 1 милиард си е:

По всички математически правила "€1–10 billion" обозначава интервал между 1 (едно) и 10 милиарда, а не 1 милиард до 10 милиарда (тогава би трябва да е "€1 billion–10 billion".
Той дефакто може да си мисли 1 милиард, но деюре е написал само 1 евро, така че ако това някъде фигурира в официална публикация или документ, това е подвеждаща информация и само показва грубо непознаване на елементарни правила и си е гаф отвсякъде (дори подсъдно в определен контекст). Но все пак едва ли някой би очаквал нещо повече при положение, че целият текст е една огромна смешка (то само ако така ставаше в този бизнес) JoyJoyJoy

# 2 017
Виктория  към днешна дата е променена в лицето, правила си е устните,има филъри,ботокс. Следвам я в ИГ.
Според мен при тази церемония ще си тръгне.

Дай снимка

Вече е като сестра на Габи.

# 2 018
# 2 019
Е, нали дини и пъпеши е продавала на Красно село! И това си е труд Nerd

Ахахха, това съм го пропуснала. 🤣🤣🤣
Надявам се всичките клиенти да са олдмънистАйл.

Иначе в епизода с агресията, Шавърмата надмина себе си по перфектност със “Селянин- нЪ”.

# 2 020
# 2 021
Тъкмо се чудех, че трябва нещо да НЕ му е на ред на Орлин, щом е влязъл в това предаване. Толкова е различен от останалите и последния епизод, ми направи страхотно впечатление.
Определено нещо не му е съвсем наред. След последните ви разкрития се замислих, защо е в ергенът....

# 2 022
Леле, това за каталога за музикалните права ме разби! Аз знам, че се продават и не съм някакъв специалист, но действително сега гугълнах и както правилно е написала съформуката, Джъстин Бибър е получил 200 милиона. Орлин ще има късмет ако получи 20 000.

# 2 023
Аз пък съм съгласна с Виктор. Ако съм в сериозна връзка с мъж и той ми каже - ние може да сме във връзка, но вратата е широко отворена и ако си харесаш друг, прав ти път, аз ще те разбера - Еми не ми е никак мъжко. Или трябва да няма никакви романтични чувства към мен, или нещо с него не е наред. Мъжете са териториални, но дори на жена би й станало много мъчно. Хайде да не сме толкова широко скроени. Не че не може да се появи друг и да прекрати една връзка, ама това с отворената врата само кани жената да се огледа за по-голям мъжкар. Както ще направи и Натали, някой с когото да се чувства пазена и закриляна. А това с гея беше основано на думите на другите, както и на някаква сцена, в която той е лежал свит в скута на Натали. Еми, за мен има резон в тези думи. Трябва да се замисли.
А какво да каже? "Харесай си някой, харесай си, да видиш какво ще ти се случи - дърпането на стола ще ти се стори малко." Не е приятно, но се случва. Не можеш да накараш човек да бъде с теб насила. Правиш каквото можеш, за да съхраниш или поправиш отношенията, но изборът си остава на отсрещния. С думите си Орлин според мен е искал да й даде точно това.

Също така, той не е споменавал нищо за отворена връзка. Отворената връзка предполага и двамата партньори да се забавляват извън отношенията си. Той не иска това, а откровеност от партньора отсреща в случай, че чувствата му са се променили.

# 2 024

Аз я разконспирирах в предните теми, че не знае и иврит:

Сега отново си връщам Ергенът: Епизод 16, минута 10:50, където Шарнир обяснява фразата на близнака. Ползвам: лично знание (от петте изикЪ!!!)

Както се вижда в епизода, Шарнир казва: "ани уево отах". Забележете (!), че произнася думите една по една. Тук "ани" е местоимението "аз", "уево" трябва да бъде глаголът "обичам", "отах" е местоимението "теб".

Фразата „אני uеvo אותך“ (ани уево отах) не е правилен иврит.
„אני“ = „аз“
„אותך“ (отах) = „теб“ (женски род)
Но „uevo“ не е дума на иврит.

Явно е чувала фразата, но не знае къде й е въобще краят на всяка от думите..

https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/68773/ergenat-lyubov-v-ra … zod-16-26-09-2025
11 минута - заслушай се. Тя му каза - анѝ уев отакх. ТОЙ повтори - анѝ уево отах.
а риалну и двамата трябваше да кажат охев
https://www.youtube.com/shorts/-kxfq7gNyps

предполагам знае иврит, но далеч не ѝ е силен. а съдейки по това как се отдалечава от турските корени на баща си, най-вероятно и турския не ѝ е добър. кажи-речи да знае 3 езика добре и 1 чат-пат.

Общи условия

Активация на акаунт