🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 72 316
  • 2 047
  •   51
Отговори
# 2 040
  • Варна
Извинявам се тогава.

# 2 041
  • София
Да. Поне 69 пъти се постна вече.

# 2 042
Дайте малко преразказ за хората без тик ток.

То се отваря и да нямаш приложението? Поне при мен е така. Някой е щракнал видео, на което се вижда, че в един автомобил са Кристина и Виктор.

Нищо няма да ме изненада.
Вижда ми се режисирано … някак камера много отблизо ги дава, все едно си е поставена там ?!

# 2 043
  • SF
Виктор е тип, който би допаднал на Кристина - мнение, което възниква заради признанията й с кого/с какви е спала. Това са не много красиви мъже, но с положение, депутати, бизнесмени, лаладжии като Виктор, философи.
На Петър бавно му се даде, защото не беше убедена, че няма да й вкарат някой по-подходящ чичко. Около първата мъжка роза вече трябваше да се настрои, че от Петър ще я получи. После им се появиха и симпатиите, започна полека-лека да го допуска и с целувки по бузките, държане за ръчичка.... Сладко флиртче, но не спонтанно и не неудържимо привличане (от нейна страна).
Тя си дава сметка, че с актьорчето няма да я карат дълго. На нея й трябва мъж с положение. От ергените най-много Виктор прилича на бившите й. Петканов е някакво смешно изключение, каквото се очертава да бъде и Петър. С Петър и Петканов е по-скоро интересно иху-аху, отколкото дълготрайно партньорство, което да й пасва на манталитета.

За красотата... относителна работа с това лице като месечина.
Иначе каквото е могла, подобрила е - устенца, носленце. Нейните корекции са по-сполучливи от тези на Шарнир например.

# 2 044
Интересно дали още в предаването няма да вземат да го завъртят тоя сюжет. Grinning

# 2 045
  • в сърцето на един мъж...
Дайте малко преразказ за хората без тик ток.

То се отваря и да нямаш приложението? Поне при мен е така. Някой е щракнал видео, на което се вижда, че в един автомобил са Кристина и Виктор.

Нищо няма да ме изненада.

Тия двамата имаше още вътре нещо, прехвърчащо между тях. Когато бяха седнали да говорят за скандала с Петър. Той беше много близо до нея на шезлонга и разговора беше по-скоро в стил да се увери, че няма да се върне при него Simple Smile
Загледах се по-сериозно в последните предавания - Шермин е ужасна, не се трае. Това дуднене нон стоп не се издържа. И какво беше това през цялото време - ама защо не ме взе с хеликоптер, ама купи ми часовник... Олеква ужасно.
За ситуацията с Габи - определено това е много притеснително, насилници - психични, физически, нямат място тук. Отдавна трябваше да си заминат и тези, дето крещяха парцал, ще ревеш, млънки цър пър и тем подобни. Много е грозно, освен това е ужасно вредно. А после се чудим защо ученичките се бият и се снимат...
Много приятно съм изненадана от Орлин - в случая той взема под внимание явно, че са във формат и че е възможно да се появи някой по-привлекателен от него и в крайна сметка не може да спре Нати да отиде при другия. А може и някой да се появи, привлекателен за него. Това е животът - понякога не можем да обясним защо с някой ни кликва веднага и това се оказва сродната ни душа, а понякога с някой - това е агония...

# 2 046
Лили, бате, кога ще си ходи, бате? Ужасна простачка.
Кристина като е в къщата, явно се отпуска и се излага. Не успява да държи фасада дълго. Тя и Орлин са на едно ниво сексуални, доста грубо беше да го коментира.
Викторчо-ред пилър с жена със съмнително минало, много е смешен. Joy Дениз заслужава повече.
Стана ми жал за Виктория, големи хора да се обръщат към някой с прякор е много просташко. Лили и Габи са недорасли булита

# 2 047
Кристина е голяма простачка като се напие пред “скритите” камери. Както говори с кой и къде е спала, после обяснява че ако се натисне на Орлин той нямало да я иска.
В началото пишеше едни дълги поговорки в Threads за това как не трябва да съдим хората по външен вид и като я показаха как обижда Виктория изтри всичко и спря да пише.

Засега само Дениз пази образ. Иначе според мен без камери и тя би се отпуснала да си покаже стария каруцарски образ. За 1-2 години чак толкова няма как да е помъдряла.

Общи условия

Активация на акаунт