Любители на котки - Тема 210

• 8 073
  • 219
  •   2
Отговори
# 180
# 181
Здравейте, търся свободни талони за кастрация на 4 лапи за София.  Ще бъда благодарна, ако някой може да услужи. Благодаря

# 182
Тези двамцата... зарадвах се. Дано потръгнат нещата.

# 183
О Кардю! Браво!

# 184
Браво на момчетата на Кардю. Я как са се наредили като наденички един до друг.

Чучи тази вечер откри колко са вкусни кучешките гранули. Съвсем случайно успя да се добере до купичката на Дейзи 🤣 До сега никога не беше успявала, защото  малката прахосмукачка ги всмуква веднага 🤣

# 185
Напипах ей това под брадата на Мишо. Имаме час за доктор, но се притеснявам доста. Някой има ли идея какво е? Не го боли, не го сърби..

# 186
  • София
Здравейте, търся свободни талони за кастрация на 4 лапи за София.  Ще бъда благодарна, ако някой може да услужи. Благодаря
Няколко страници по-назад бях пуснала инфо за кастрация на преференциални цени от Pet Pulse мисля че бяха. Orange cats също имаха до скоро часове за безплатна кастрация.

# 187
  • Варна
На верандата сме с патенцето. Аз простирам, то си лежи. Алечка е някъде навън из двора.
Скрит текст:

Скрит текст:

Много малко опитва пастетче, предпочита все още кърма.
Както залита непохватно понякога, така бяга като тазманийски дявол към мен, като ми чуе гласа.
Все още сменям всеки ден подложките в бърлогата, защото пишка и ака явно докато цока кърма там.

# 188
Joy Оо, че вкусни домашни, Томиии!

Ойй, Патенцето! Heart Eyes Да е много здравичка!

Ние имаме болни... Persevere В момента има някакъв щам на калицивирус, който малките преболедуват по-леко от средно-големите. Най-големите са го преболедували и имат имунитет.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 20:40 от amy_nka

# 189
Cardhu, много се радвам и аз, че започват да се сближават момчетата🥰.

# 190
Но Сина се храни отделно сутрин. После ядат уж заедно, но то е докато Балу излапа своето. Тогава заставам  между двамата, за да има шанс Сина да хапне, иначе бива избутван и остава гладен. Стои и гледа, не се бие, не се бута.

# 191
Каква котка, аз като знам нашето.. За храна ще ни продаде всичките. Душичка е Сина.

# 192
Пациентът.

С тази изтерзана физиономийка Heart
Но то пък да не е лесно да свалиш липазата от 16,8 до 6,3?! Още малко, още малко, и ще сме в норма. И ще си възвърнем и 600-те изгубени грама.

Най-учтиво пожелаваме лека и приятна вечер на всички любезни котаци. И на техните хора.

# 193
  • Свети Влас
Милото, дано по-бързо оздравее. Просълзих се. Искаме ми се всички и котенца, и хора да сме добре.

# 194
Скрит текст:
Томи яде домашното на детето. Вие виждали ли сте такова нещо и бихте ли повярвали ако детето ви го каже Joy
Снимките са от видео, хванат на местопрестъплението тигър.

Ох, Laughing Heartpulse
Хели от време на време много обича да разкъсва брошури.

Общи условия

Активация на акаунт