Любители на котки - Тема 210

• 4 575
  • 136
  •   1
Отговори
# 120
Както винаги.🤣
Ни лук ял, ни лук мирисал.

# 121
  • Варна
Моят мъж си има белег от акцията "спаси Тигре". Още беше малка и изчезна.Ден.Търсихме я, викахме я. Нищо.
Обаче знаем в кои съседи ходи и звъннахме на единия, да ни позволи да я търсим у тях, че той си идва само събота и неделя. Точно там я намерихме, качила се на висок балкон и реве тихо. Та моя мъж се добра до нея, стъпа на нещо халтаво, пропадна и си одра крака и увисна. Набра се и я хвана. Абе прибрахме си я.

# 122
Ушатото гледа даже много стреснато. И с тези очертани с молив очета... ще го изям. Хубавелко ми е. Голям и весел, така го чувствам, аз май съм казвала. Но този път се е стреснал.

# 123
# 124
  • До хладилника, който обичам
Както винаги.🤣
Ни лук ял, ни лук мирисал.

# 125
Ушатото все едно пита: “Какво стана? Много ли те боли мамо?”
Cardhu, това Балу ли е?
Стейси, браво на теб! Бориш се и ти неуморно за оцеляването на котенцата с грижа и внимание 💐

# 126
Да. Балу е.

# 127
Той така си гледа Ушатото, не му се връзвайте.🤣
Защо ме търсиш?, точно такъв е весел и добродушен и лаком.

# 128
На снимките със Сина ми изглежда по-едър, затова се зачудих той ли е тук😊.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 23:23 от Роси_

# 129
Едър е. Даже е дебеличък. Със Сина са Мечо и Клечо.

# 130
Кардю, котьовците двама, а каката една - как ще я делят? Явно и Балу се е лепнал за нея. Да ти е живо и здраво детенцето и ти - да му се радваш.

# 131
Cardhu много мила снимка. Да са ти живи и здрави 🥰 А как е Сина? Свикна ли с Балу.

# 132
  • Варна
Кардю, разкошна снимка!
Като се чуем с моята девойка и все за котките разпитва. Няма търпение да се прибере и да нагуши всичките!
Малката ми се стори нещо по-хладничка и познайте-сложих си я във вълнения терлик и си я разнасям в пазвата. Спинка си там.
Значи, малки котенца не ща да виждам вече. То бетер от човешко бебе му трепериш. Grinning

# 133
Доктора даде транквилант за Сина.

# 134
  • Варна
А той повлиява ли се, Кардю?
Като цяло как е ситуациятя при вас?
Мисля за старшия, в ситуациятя с малък кот. Ако няма накъде, осигурете му спокойна стая.
И аз като Таня, над 10 години държах под ключ Магито. Мила, която я тормозеше, даже врати отваряше. Котешки акъли всякакви. Едно на милион, не се получава съжителството. Имам предвид истинско желание на едната котка да убие другата.
Ама като никой не поиска Мага, взехме мерки да не се срещат. 10 години в апартамент, после на къщата Мага пак беше отделно. До смъртта на Милчето

Общи условия

Активация на акаунт