Любители на котки - Тема 210

• 6 632
  • 179
  •   1
Отговори
# 150
Те са такава любов с Кас,че ми пълнят душата.
У нас Балу е мързелив дебелан, а Сина го закача постоянно, дърпа му опашката... Следва едно хъскане и толкоз. Не  ще  да играе дундьото и това е. Ядене и лежане.

# 151
Хм, тя и Грейси е доста мързелива и кръгла. Май сивите котки са по-лениви.

# 152
Ленив той …. (Балу) … такава попара щеше да му сърба дупарата ако не бяхте хора ( и Сина) с добри сърца…

# 153
Познавам историята на Кас и Меги - как са се запознали, как DreamingOfSummer е прибрала котето, също любима история.
Сина е много хубав.

Да ви попитам - на врата на котето, което храня, виждам нещо черно. Скрито е в козината, но когато се наведе се вижда. Мисля, че е кърлеж, защото май се уголемява, чисто визуално заключение, не смея да бутам. Може и друго да е, нямам представа. Какво е според вас и с какво мога да накапя, пръсна ...

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 00:34 от Sweta

# 154
Пипета с фипронил. Ако е кърлеж ще се изсуши и падне до 48 часа. От снимката не се вижда ясно какво е.

# 155
  • София
Тази красота се появи вчера на терасата ми, шмугна се в краката ми с неистово желание да се гали

Първата ми мисъл беше "познавам това коте"... предната вечер видях в сайта на "наше село"  пост за изчезнало от 4 дни коте.
Писах на жената (едва успях от мъркащото и галещо се пухче), изпратих снимка, оставих телефон.
Вече всички (деца и коте) са щастливи ❤️

# 156
Тази красота женска, некастрирана, ли е? Simple Smile Колко е хубаво, когато случката завърши благополучно!

# 157
  • София
Тази красота женска, некастрирана, ли е? Simple Smile Колко е хубаво, когато случката завърши благополучно!

Малка е. Но щом я гушна жената каза "Обаждам се на вет да запишем час за кастрация"
Много е странно как е стигнала до тук, оказа се, че живеят доста далече.

# 158
Днес си имаме рожденичка. Голямата ми сива прелест Грейси става на 11 години.
Сутринта исках да я снимам с празничния пауч, който бях приготвила да й дам, но тя разбира се веднага се скри и не пожела да се покаже.
Снимката е от като се върнахме с Кас от разходка, облизва се след като се е почерпила.

# 159
Честит рожден ден на Грейси, много да е здрава и с късмет! Много сладко се облизва

# 160
Грейси, хубавице, честит рожден ден  🥰

# 161
Честита Грейси, да е здрава.💖

# 162
Честит рожден ден на Грейси! 🤗

Пипета с фипронил. Ако е кърлеж ще се изсуши и падне до 48 часа. От снимката не се вижда ясно какво е.
Да, не се вижда какво е, може да не е кърлеж, а фипронил е със  сравнително ограничено действие.

Търся нещо с по широкоспектърно действие.  Таблетки покриващи вътрешни и външни паразити ще ми свършат идеална работа /предполагам, че котето има и вътрешни паразити/.
Ако някой е ползвал такива и от личен опит е доволен, моля да сподели. Помня, от времето когато пишех в темата, че Таня беше споделяла за някакво лекарство, с което успешно е излекувала външен котарак.

Това е  дребосъчето:

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 17:14 от Sweta

# 163
На Кастиел давам Симпарика трио, но не знам дали е подходящо за котки. Най-добре е ветеринар да каже.

# 164
Много мило същество. Дано бъде осиновена!

Общи условия

Активация на акаунт