Родителски отговорности след развод - роля на бащата

• 1 885
  • 47
  •   1
Отговори
# 45
Съвсем не. Просто смятам, че жената трябва да си пази силите за истински важните неща, а това не ми се вижда като да е едно от тях. Бащата няма да се промени. Ползата от доказването на неговата безотговорност ще доведе до какво...? Това не разбирам, освен може би ако става дума за издръжка, вярно ли ще я увеличат, понеже бащата е безхаберен?

Ами да. По малко физически грижи, по-голяма финансова издръжка. Нормално е.

# 46
  • Буркина Фасо
Съвсем не. Просто смятам, че жената трябва да си пази силите за истински важните неща, а това не ми се вижда като да е едно от тях. Бащата няма да се промени. Ползата от доказването на неговата безотговорност ще доведе до какво...? Това не разбирам, освен може би ако става дума за издръжка, вярно ли ще я увеличат, понеже бащата е безхаберен?

Ами да. По малко физически грижи, по-голяма финансова издръжка. Нормално е.

какъв е критерият  да се дава равна (на мин.издръжка), по-голяма или мноооого по-голяма издръжка?
ако родител 1 физически полага много грижи, бачка в повече за да има повече доходи ще получи по-малка издръжка ???

# 47
Здравейте! Реших и аз да изкажа своето мнение и опит като човек, който вече е преживял много. Аз самата преминах през много тежък развод и имам две деца, които тренират спортове, ходят на частни уроци, и ми беше много трудно да се справям сама .... бащата не се интересуваше от тях и не плащаше издръжката, която трябваше.... Все се надявах, че той ще започне да поема отговорност, но не го направи..... благодарение на адвоката ми , успях и с този проблем да се справя....и го осъдих да ми изплаща издръжка, както и да ми плати тази за миналия период.... моят адвокат беше до мен през цялото време и през развода, и по отношение на издръжките ... без нея просто нямаше да се справя.... тя работи в Пловдив и се казва адвокат Евелина Костадинова.... Ще си позволя да ви дам съвет като човек, който е минал през това..... децата имат двама родители и всеки от тях е длъжен да полага грижа за тях.... , а не цялата тежест да пада върху гърба на единия , защото така е много лесно и удобно, някой да избяга от задълженията си.... намерете си някой наистина добър адвокат и заведете дело за издръжка .... или той да ви каже какво друго може да се направи. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт