Работещите майки

• 4 367
  • 123
  •   1
Отговори
# 120
Нашата бавачка е така, понеже гледа още едно детенце и го взима тя към 17 часа, майка му се прибира към 19. Но извън това, трафикът в София наистина започва още в 15 часа, което все пак означава, че повечето хора тогава си тръгват от офиса.

Flowers, в момента работя за себе си. Иначе съм била и в големи корпорации, и в малки компании.

# 121
Трафикът в София е кофти почти целодневно - кофти инфраструктура, много коли и т.н. За мен една от причината не е взимане от градина в 5, а това че децата се развозват надлъж и нашир през два квартала в трети и т.н.

Не всеки работи в офис, хората имат най-различни професии включителн на смени и т.н.

# 122
  • Melmak
И аз това не вдявам, как задръстването започва в 15 ч, а хората взимат децата в 16 ч? Наши приятели казваха как те отиват в 17-17 и нещо и вече са 2-3 деца…
А хората, които работят на други места и не са в офис? Или са в офис тип мобилен оператор и не можеш да затвориш магазина да си ходиш в 16? Или си в ресторант, кафене, аптека? Наистина не схващам.

# 123
Интересното е че всеки това се пита и никой не казва как, аджеба, се случва. Аз работя до 18ч. Евентуално мога да се уговоря с мениджъра да идвам час по рано и да си тръгвам в 17ч. ММ е до 17.30, но обичайно тръгва по-рано (работата му го позволява, работи по обекти). Не сме от СФ, но от друг голям град. Тук трафика започва 16.30 до към 18.30ч.
Тегаво ни е на нас с боледуването на детето. Едно че е гадно да е болно, че и ние покрай него. Другото е че постоянно отсъстваме. За сега се отнасят с разбиране, но ще е до време. Особено сега в предколедния период, когато сме най-заети и двамата, сигурно щв ни въртят очи.

Общи условия

Активация на акаунт