Пренебрежение

• 1 802
  • 33
  •   1
Отговори
# 15
Как му го измери на другия искам да знам?
Тя ли ти каза така?
Не знам какви са тези либерални отношения, но в такива триъгълници/четириъгълници винаги нещата избушват, защото в един момент има по-голям интерес към другия партньор.
Аз те съветвам да не се занимаваш с подобни фигурации и да си намериш една мацка, но да ѝ бъде кеф да е само с теб.
Всичко останало са приказки под шипковия храст (няма да ме разбереш, де) – демек като клипчетата в тик-ток - всичко е маски и филтри.

# 16
Скрит текст:
защо се чувствам по този начин.
Вероятно защото ти е 22см, но с много малък диаметър. Нормално е да се чувстваш тъжен от тоя факт.

За много жени 22 см не са голям кеф. Точно 15-17 см е топ изживяване.

Авторе, ти с тия 22 см как са та утървали младите? Почвай да го рекламираш.

то зависи и откъде докъде се мери Wink

# 17
  • Paris, France
Млад мъж съм на 22 години и се намирам във връзка, основана на откритост и взаимно съгласие за свобода. С партньорката ми сме се разбрали, че всеки от нас може да има само още един допълнителен партньор. Тя в момента се вижда с друг мъж - обективно по-непривлекателен и по-малко надарен физически (неговият е около 16 см, моят - 22).
Въпреки че аз все още не съм намерил подходяща партньорка, не възнамерявам да се противопоставям на това, което тя прави. И все пак не мога да се отърся от усещането, че тя започва да му отдава повече внимание, отколкото на мен.
Бих искал да разбера какво може да стои зад това нейно поведение и защо се чувствам по този начин.
Последно кое? Щом партньорката е неподходяща, разделете се!

Жените, които предпочитаме големи размери държим на дебелина, а не на дължина. Дълъг и тънък ми е бляк. За съжаление се случва и мъж да е с правилните размери, но да не можем да стигнем до оргазъм с него. Пишеш, че мъжът е непривлекателен, но явно я привлича достатъчно, че да си ляга с него. Проектираш собствените ти възприятия върху жената и не я разбираш, а и нямаш социални умения и опит.

Ако партньорката ти е младо момиче, може да обръща повече внимание на този, който е по-щедър с нея. Портфейлът ти как е?

# 18
Ми тя е с двама докато ти блееш. Хеани си още 1-2-3 и ще се радваш, че не ти обръща повече внимание.

# 19
А кой предложи тази отворена връзка, и защо не с още, а само с един. И той ако има още един, и онзи още един ..  Абе като сте се разбрали да се плющите с който ви падне, що се чувстваш пренебрегнат?

# 20
Така става като вдигаш на всичко коз, само с едно голо вале.
Баджанака с 16 сантиметривия не стига, че праска повече общото благо, ами ако се е вкарал в подобна триъгълна конфигурация, сигурно опъва и друга хипотенуза.
Големия йух, само кръвно и главоболие. Хич не ми трябва такъв.

# 21
  • До хладилника, който обичам
Големия йух, само кръвно и главоболие. Хич не ми трябва такъв.
Не знаем голям ли е, или само дълъг. Липсва фи.

Липсва и обективно измерване на уменията в кревата от три независими източника. Ако ще най-перфектен да е, изобщо не пречи да не става за нищо, освен за хвалби в прогимназията, където още е вървежно да се мери с линийка.

# 22
Да, най-добре си купуваш един шублер и отиваш да мериш ...

# 23
Уменията обаче не се измерват ни с линийка, ни с шублер.

# 24
  • Далечният изток
Joy
Тя вашата работа малко като в оня виц за на мъжете оная работа в сантиметри в Горно Уйно и в Долно Уйно...

# 25
  • Paris, France
А кой предложи тази отворена връзка, и защо не с още, а само с един.
Според мене тя. Само с един, защото тя с толкова ходи. Той се е съгласил поради липса на други опции и за да не седи съвсем на сухо.

# 26
Е, тя може да е по-плитка и да и е по-добре с по-къс.
Питай нея. Никой не бяга от хубаво.

# 27
  • Пловдив
Аз имам само един въпрос - ти лично ли му премери члена? За твоя вярвам, че си го мерил ти.

# 28
Тениската от любоФна стана техническа-чак до шублери го докараха.

# 29
Аз имам само един въпрос - ти лично ли му премери члена? За твоя вярвам, че си го мерил ти.
Според мен тя го е измерила. Grinning Нали са в отворена връзка и си казват всичко...
Той първо си е казал:
" Ехааа, супер" Grinning
Обаче после му е замирисало на изгоряло, по-скоро загоряло.

Общи условия

Активация на акаунт