🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-36

• 5 138
  • 207
  •   6
Отговори
# 165
Момичета ,привет Heart

При мен лудницата е в разгара си и още не мога да стигна до епизода.Кой да предположи,че да подготвиш една къща за измазване е толкова изморително и предизвикателно.Десетки детайли за обмисляне и неща,които трябва да бъдат направени преди това,на тъгъдък и в последният момент.

Ако присъствието им е само утре ,а през останалите дни ще са други продукции,то тогава може и Аслъхан да вземе,има време до 17-ти,когато е нейната премиера.Може пък и тя да качи нещо по навреме ,а не чак след месец-два.Поне Демет е достатъчно социална и ще качва,надявам се и снимки на Чачо,освен официалните такива.Чак съм учудена ,че никой не ги излови на летището.

Аз съм малко изненадана,че толкова почивки му оптуснаха.Няколко дни с приятели на вилата,сега и в Париж.Някой попадал ли е на инфо кой епизод снимат сега ?

Оставям ви тук една снимка,която подозирам ,че е играл ИИ,но пък ми хареса .

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 00:22 от bof4eto

# 166
Добро утро, момичета!
Някой вече е в самолета!

Чакаме днес да видим много от нашето момче!

И Демет се е показала от летището

Дано и някой репортер да ги е издебнал.Wink
Аз снощи съм заспала и тази сутрин си викам" Изпуснах фрага", а то няма нищо...
Да си пожелаем един прекрасен и наситен с емоции ден! Hug

# 167
Добро утро,  Момичета
Едно кафе от мен, в очакване на новини и събития Simple Smile

# 168
За мен е много вълнуващо, тъй като за първи път ще преживея такова събитие в реално време.
Иначе, последния път, в който Чаатай е бил на червения килим е бил преди 6 години.

# 169
Добро утро, момичета!☕
Днес сме в очакване на много снимки от Кан.
Да ги видим Чачи и Демет и мениджърът Енгин и той ще се впише.
С кафенцето една цигарка да има сега😉
(Много е харесвам тая снимка - пушенето ми е любимото нещо, начин да се по- чувствам удобно без значение къде и кога, ама рядко си ги позволявам😉)

И постнала съм фейк фраг снощи, извинявайте!

Седмицата ще изпълнена с много емоции и  обсъждания.
Щастлива седмица!

# 170
И, докато чакаме новини, ви предлагам едно ревю на епизод 17.
Ще ми бъде интересно да разбeра дали сте съгласни с него.

Един от най-старите трикове в писането на сценарии е „идиотският заговор“, при който героят е принуден да взема глупави решения, за да придаде значение на по-малко умния злодейски сюжет. Според мен това е моментът, в който интелигентността на сериала е сведена до нивото на глупостта на злодеите. Епизод 17 изглежда класически пример за това.

Нисан вярва повече на Динчер, отколкото на мъжа, който многократно е рискувал живота си за нея и сестра ѝ. С това убеждение тя лесно обвинява Ешреф за смъртта на Афра, но всъщност не е ли именно идиотизмът на Афра причината да се озова в света на Ешреф? Тя го е осъждала за виновен, докато не се докаже невинността му, а Ешреф с право ѝ казва, че е готова да бъде адвокат на всички, но и съдия и палач, когато става въпрос за него. Интелигентността на Нисан е подозрителна, но това може да се обясни донякъде с емоционалния ѝ стрес от смъртта на Афра.

Ирмак, умна и готина мацка, се влюбва в „умното“ подвеждане на глупавия Кенан.  Тя го освобождава от плен, отива с него в колата му и позволява да бъде хваната в капан заедно с Гюрдал. Дали това трябваше да бъде някакво комедийно облекчение? Нейните нахални приказки и добра стрелба изглеждат тъжно неадекватни пред лицето на нелепите решения, които я доведоха до това затруднение. Дори няма да говоря за изкуственото посещение на Мюслюм в аптеката, което позволява безмозъчния ход на Ирмак.

Готовността на Ешреф да се жертва за любимите си хора и хитростта на Чигдем са единствените константи в това, което ми се стори като епизод-пълнеж. Тя е котката с девет живота и с нетърпение очаквам да я гледам как пада върху собствения си меч някой ден. Завършваме епизода с Ешреф, готов да се върне в затвора, въпреки че вече не е нужно да спасява Гюрдал. Може би той чувства, че любимите му са в безопасност, когато е зад решетките, но знаем, че Динчер няма да позволи това да се случи. Садистичното му малко сърце иска да се увери, че Ешреф страда колкото е възможно повече и че страданието трябва да се случи от неговите ръце.

След освобождаването си от затвора, Ешреф е толкова зает да гаси един след друг пожар, подпален от Динчер, че не е имал възможност да се обърне към най-големия предател на всички времена - Кадир, дегенерата, който уби любимия му Якуп Баба. Изглежда болката от подобна загуба е забравена. Освен тази дупка в сюжета, харизмата на Ешреф остава непокътната през различните дилеми, в които се озовава. В този епизод той плавно заобикаля руснаците, което налага болезнена раздяла с неговия фиштик. Как ще се увери, че руснаците ще получат своите 200 милиона долара за наркотиците? Това ще бъде част от интригата следващата седмица, но се надявам да покаже как Ешреф използва инстинктите си за ум, за да спечели.

Тази интелигентност в Ешреф до голяма степен липсва в новия сезон, тъй като той се втурва от един проблем към следващия, без да се доближава до изместването на Кадир. Темите изглеждат малко повтарящи се със схемите на Динчер, недоверието на Нисан, безпомощността на Ешреф и поредицата от гафове на четиримата му приятели.  Надявам се следващият епизод да осигури повратна точка и да придвижи сюжета напред, с осъзнати стъпки към отстраняването на Кадир, повече за връзката им с Йетимлер, повече за четиримата мускетари, задаващи тона на игрите, които се играят.

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 09:59 от NeZ_9

# 171
За мен е много вълнуващо, тъй като за първи път ще преживея такова събитие в реално време.
Иначе, последния път, в който Чаатай е бил на червения килим е бил преди 6 години.

Нези,
Точно това си мислех, доста отдавна не е бил на такова събитие, истинско вълнение беше на Пеперудите когато взеха награди с Серенайка и срещата им преди това Simple Smile
Очаква ни доста вълнение Simple Smile

От Енгин

Редактирам се,

# 172
MIPCOM 2025 официално е открит!

Енгин бей е споделил снимка от хотела и картичка за добре дошъл, която е адресирана до него.

Изтръпнах! Grinning
Но после всичко си дойде на мястото.
Демет с  лице

Чачи - с гръб Wink
Фенката, която се е снимала с него казва:
Факт е, че НИКОЙ не разпозна Чаатай 😂 Аз съм единствената, който го видя и имам снимка

На картичката пише:
Добре дошъл в Кан, скъпи Енгин!
Готови сме "Eşref Rüya" да създаде буря в MIPCOM!

Хотелът

Оставам на линия за още включвания.
Който може, да пише след мен, моля! Hug

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 13:22 от NeZ_9

# 173
Уловиха го, Simple Smile
И май не е сам 😉😀

# 174
Ами нормално е да не е сам. С тях присъстват винаги мениджъра и половинката им ако е свободна. Миналата година, както и тази Мурат е там и с жена си. Щях да съм много доволна ако и Аслихан е с Чачо, но премиерата на театралната й постановка е на 17-ти и предполагам е твърде заета с репетиции, и няма как да си освободи 2 дни. Обикновено ходи и режисьора на сериала/помощника му.

# 175
Ами нормално е да не е сам. С тях присъстват винаги мениджъра и половинката им ако е свободна. Миналата година, както и тази Мурат е там и с жена си. Щях да съм много доволна ако и Аслихан е с Чачо, но премиерата на театралната й постановка е на 17-ти и предполагам е твърде заета с репетиции, и няма как да си освободи 2 дни. Обикновено ходи и режисьора на сериала/помощника му.

За Аслиханче ми беше идеята Simple Smile

# 176
Хамелеонът се е дегизирал до неузнаваемост,че да не го познае никой JoyJoyJoy
По телесложение момичето пред него,като нищо може да е Аслъхан.Но може да е и всеки един член от екипа,който ходи с тях.Имат фризьори,гримьори,мениджъри и още кой знае колко народ.

# 177
Ох, това ме разсмя ...

Взех го от фейса ✌️

# 178
Това е фенка, нa летището.
Редактирах си поста, но не сте го видяли. Последно допълних,че тя е писала:
"Факт е, че НИКОЙ не разпозна Чаатай 😂 Аз съм единствената, който го видя и имам снимка"

Дано да ни я покаже.

# 179
Нези Аз мисля,че има предвид тази снимка,а не че има друга снимка с Чачо.

Общи условия

Активация на акаунт