🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-36

• 9 697
  • 401
  •   7
Отговори
# 330
Сигурно може да си вземеш пас, за да влеззеш там. Нали е като изложение все пак, вече заради локацията и това, че има известни личности, вероятно е цената да е доста висока. Ама рускинята си е почти приятелка с Чачо, сигурно той я е вкарал Sweat Smile

# 331
  • AMS

Стих се, като препрочитах постовете ви,
че съм следила и други такива форуми в Кан.

Скрит текст:
Трябва да се заровя в архива, но сега на прима виста ще пиша.
Имаше година когато Турция беше специално определена както център на събитието.
Имаше панели с дискусии, в които участваха продуценти, режисьори и артисти.
Всеки се представеше с експозе и то доста сериозно.
Спомням си Керем Чатай, Туба, Халит Ергенч, Тимур Савджъ, с изявления и доклади ...
После преминаха към щандове и дефилета и си стана панаир.

Но в нашия случай  най -добрата реклама е >>>

Остава още един ден до новия еп. 18  >>>

# 332
Момичета,
Цената беше почти 1800 евро ,но какво точно включва не знам.

Нези Не гръб,а трикрилен гардероб.Чак се поочудих на тази снимка,че иначе като го погледнеш доста по-строен ми изглежда,ама ей на,в близък план гардероба е факт.Joy

# 333
В информацията за MIPCOM, която ви донесох преди два дни, имаше и цената.
Предполагам, че осигурява достъп до палатите и щандовете, които са:

Участието на Чаатай и Демет е отразено и в пресата.
Eşref Rüya и Kanal D на световната арена
Популярният сериал на Kanal D, заедно със своите звезди, привлече значително внимание в Кан. Славата на феноменалния сериал на Kanal D, Eşref Rüya, се разпростира отвъд Турция.
Главните актьори от сериала, Чаатай Улусой и Демет Йоздемир, се появиха пред световната преса и фенове на панаира MIPCOM 2025 в Кан, сърцето на телевизионния и кино свят.

„KANAL D Е МНОГО АМБИЦИОЗЕН ОТНОВО ТАЗИ ГОДИНА“
Президентът на Demirören Media TV Group Мурат Янджъ, присъстващ на MIPCOM, най-престижното място за срещи на световната телевизионна индустрия, каза: „Kanal D е много амбициозен отново тази година. Имаме „Далечния град“, „Ешреф Руя“, „Задни улици“ и нов сериал: „Рози и грехове“.
Срещайки се със звездите от „Ешреф Руя“ Чаатай Улусой и Демет Йоздемир, Мурат Янджъ изрази чувствата си: „Вие сте прекрасни, сериалът е легендарен. Очаквам го с нетърпение всяка седмица.“

ТУРСКА МЕЧТА ПО УЛИЦИТЕ НА КАН
Известният булевард Кроазет в Кан, дестинация за звезди от цял ​​свят, беше домакин на екипа на Ешреф Руя. Бледозеленият Cadillac Coupe DeVille от 1969 г., плаващ под сянката на палмите, беше център на вниманието. Чаатай Улусой, зад волана, и Демет Йоздемир позираха пред камерите редом.

„ТОВА НЕ Е ПРОСТО ПРОДАЖБА НА ТЕЛЕВИЗИОНЕН СЕРИАЛ, А КУЛТУРНА ПРОМОЦИЯ“
Чаатай Улусой, който спечели голяма фен база с образа си на феномена Ешреф Тек, описа преживяването си в Кан по следния начин:
"Това е първият ми път в Кан. Разбира се, продажбата на сериалите ни в чужбина е важна, но аз съм малко по-емоционален. Това не е просто продажба на сериал; това е културна промоция, човешка промоция. Така че всъщност сме тук, за да укрепим мрежите си. Надявам се публиката да почувства това, което ние чувстваме."

ДЕМЕТ ЙОЗДЕМИР: МНОГО ВЪЛНУВАЩО
Главната актриса Демет Йоздемир, която каза, че е за първи път в Кан, сподели радостта си както от фестивалната атмосфера, така и от интереса към сериала:
"Много е вълнуващо за мен. Работим много дълги часове и с много интензивно темпо. Много е ценно за мен да дишам тук, да се срещам с други хора и да им разказвам за нашия сериал. Йоздемир също така каза, че се надява нейната героиня, Нисан, да вдъхнови жените по целия свят: Нисан е жена, която се опитва да стъпи на собствените си крака, със собствените си мечти. Изграждането на голямото им семейство, подхранвано от силата на връзката, която е изградила със сестра си, и дългото им съвместно пътуване са невероятно ценни. Но когато нещата не вървят по нашия начин, има моменти, в които трябва да оставим настрана чувствата и мечтите си. Публиката всъщност ще проследи това пътуване."

„ЕСРЕФ РУЯ ОТИВА ПО СВЕТА“

Успехът на сериала в Кан донесе радост на продуцентите. Продуцентът Тимур Савджъ изрази гордостта си от вниманието, което получи, казвайки:

"Щастливи сме днес, защото хора дойдоха от цял ​​свят. Ешеф РУЯ се разпространява глобално. Близкия изток, Южна Америка, Европа, Азия, Африка.Всъщност, отиваме на всеки континент.
Бурак Саяшар също подчерта, че успехът на сериала не е случаен: „Работихме усърдно две години. Този успех не е случаен. Нашият канал е силен, актьорският ни състав е отличен и се допълваме взаимно като екип. Сега това усилие става глобално.“

РЕЖИСЬОР БАЙРАКТАР: „ИНТЕРЕСЪТ КЪМ КАН НИ МОТИВИРА.“
https://www.milliyet.com.tr/magazin/esref-ruya-ve-kanal-d-dunya- … renasinda-7463825

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 22:02 от NeZ_9

# 334
Айсел  рускинята е  там по покана на дистрибуторската фирма  на Канал Д и АТВ. поканена е и на партито на  ОГМ. Там е със снимачния екип на казахстанската телевизия.

# 335
Цвети, точно това и аз видях преди малко- благодарила е за поканата

Излезе и интервюто за SNN TURKEY.
Казаното от всички, днес вече го споделихме
https://x.com/demetodr/status/1978167273098498115?t=GGLLMO9sGYWnAfLpuCSIZQ&s=09
Ще повторя само, че Чаатай каза,че се вълнува повече,заради емоционалната страна на посещението, защото е тук, за да представи страната си, културата си, хората, а всичко останало, по продажбата на сериала е просто техническата страна. Не,че тя е по-малко важна.

Също така накрая се обърнаха към Улуч Байрактар, казаха че е режисьора и,че се радват, че е тук.
Как се чувства в Кан?
Улуч: Много ни харесва. Опитваме се да свикнем повече с това. Ще видим.
Тук Демет го прекъсна и доста превъзбудено започна да говори.
Демет: И трябва да кажем нещо за екипа му. Защото не го правим просто заедно. Той е изградил един прекрасен свят от нищото. Чувствам се много щастлива, че работя с него. Ето защо всички от този голям екип правят най-доброто, на което са способни.
И сега празнуваме тези усилия.

В общи линии това май беше всичко.
От тук нататък очакваме да видим снимките от фотосесията. Не знам дали няма да се появят в някое списание.
Турското представяне в Кан продължава.
Нека видим и кои бяха там.

Мога да кажа, че нашите, въпреки всичко, бяха най- стилни и красиви.
Нашето представяне беше наистина впечатляващо!
Винаги ще има доволни и недоволни. Важното е, да са представили сериала по най-добрия начин и да са постигнали желания успех.
Една от причините, да ценя, толкова много Чаатай е пълното му осъзнаване на това, което работата му казва на зрителите му.
А те вече са по целия свят.
Неговите проекти никога не са случайни и винаги залага на качеството пред количеството.
Сигурна съм, че Ешреф Тек ще се помни!

Вече са в Истанбул

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 08:18 от NeZ_9

# 336

(И аз много скоро ще съм на това летище,  Чачко само, че кацам сутринта много рано.)

Превод:
Човека с микрофона: Много се говореше за вас, особено в социалните мрежи.
Какво ще кажете?
Чаатай: Изморен съм
С Микрофона: да виждам
Чаатай: беше натоварено
Снимките продължават интензивно
Чаатай: отидохме до там  и се върнахне
Работа започва отново утре.
Човекът с микрофона: Какво бихте искали да кажете за това, че бяхте избрани за най- красивият?
Чаатай: Бог да им прости, благодаря ви!
Благодаря на всички за интереса.

На връщане чантата тежи предполагам уиски от безмитната  зона или вино. Францизите са известни с виното си. Забравих, той си има лозе и вино.
Парфюми за Аслъхан най-вероятно.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 02:04 от eliet

# 337
Добро утро!

Спокойни да сме, прибра се Blush

Тази дама си го е дебнала на летището. Нези не говори ли и с нея преди време?

На снимките онзи ден от летището се чудех къде си носи вещите. На мен дамската чанта ми е по-голяма и тежка от това сакче. Енгин Бей му носи костюма.

Вчера сте коментирали рускинята. Благодаря ви. Скъпичко е да посетиш този форум. Най-малкото се застраховат, че няма да има тълпи от фенове дошли само да се снимат с актьорите. Целта са продажби на сериали.

За това, че си носи телефона в ръка, абсолютно недопустимо е да си слага каквото и да било в джобовете на костюма. Но Енгин е там, можеше той да ги носи. Иначе и диагоналка е недопустима.

# 338
Добро утро с един прекрасен изглед от Кан, който Али Билгин е споделил!

Чаатай на родна земя изглежда много по-щастлив и спокоен.
Е, близостта до любимата също е фактор, сигурна съм! Wink
Много е сладък!
Младежите го карат да предаде поздрави на Кадир, а той казва " На кой" и после " Кадир, привет" Grinning
Казва,че са много уморени от натоварената програма, от пътуването натам, насам и утре т.е. днес веднага започва работа. Но той щом ги следи, знае това. Grinning
Репортера му казва, че е избран за най-красивия мъж на Турция и в света(?) ,а той се смее и казва " Estağfurullah"( нека Аллах им прости) и благодари на всички за интереса.
 Репортера му каза,че за тях двамата се говори много в социалните мрежи, а той отговори, че успеха на един сериал е съвсем различен,когато зрителите са усетили химията между партньорите.
Онзи го моли да му каже какво ще стане с Ешреф, че му било любопитно.
А нашия: Не мога да ти дам повече спойлери от фрагманите, които показват. Като ти е любопитно гледай и ще видиш.
Бърза, сменя чантата от ръка в ръка. Както Ели е забелязала, този път изглежда тежка.
Онзи обаче върви заедно с него.
Чаатай му казва " До вкъщи ли ще дойдеш с мен?" Grinning
Доброто му настроение си личи. Wink
Онзи му каза, че е много шик и така приключи.
Гери, не, тази е една блогърка, която ходи при Демет, но този път се е снимала и с Чачо.
Аз говорих с другата рускиня- Дарина.(те малко си приличат)
Имахме хубави два дена!

Сега обратно на снимачната площадка!
Днес е денят на Ешреф бей!

Желая ви прекрасен ден! Hug

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 12:07 от NeZ_9

# 339
Добро утро, момичета! Simple Smile
Точно носех видеото с Чачо от летището, а вие вече сте го качили и превели!
Страхотни сте! Благодаря Simple Smile
Желая прекрасен ден! Довечера ще се опитам да се включвам с преводи Simple Smile

# 340
Лаленце, и аз ще се включа пак по време на рекламите. Kissing Heart

Забравих да кажа още, че попитаха Чаатай дали знае за човека, който казва, че прилича на него.
Били го показали по новините. Grinning
Чаатай отговори, че го е видял и го поздравява от тук.
Вие гледахте ли го?
Голям майтап! Аз лично никаква прилика не виждам, но той влезнал в новините човека!
Joy
И още една снимка от Кан с фенка.

Ели, на гости на Чачо ли отиваш? Kissing Heart

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 08:31 от NeZ_9

# 341
Аз не я знам тази новина.

Ето още снимки с фенове от Кан.

Последната не знам дали му е фенка, но я вижте ръката на рамото. Да не е монтаж? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 342
Гери, монтаж е.
Дори помня надписа към него:
 "Толкова снимки, а нито една такава..."Grinning

Кутията ни със спомени продължава да се пълни.Wink

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 10:23 от NeZ_9

# 343
Правилно съм усетила, че има нещо гнило.

Аз от сега се настройвам довечера да не гледам. Да взема да се наспя и да си изчакам Нерон.

# 344
Това т.нар. списание, което испанските  фенове на Демет създават за нея, е нещо много хубаво и креативно.
В този брой са отделили внимание и на Чаатай.

Демет Йоздемир и Чаатай Улусой на MIPCOM 2025
Магията на Ешреф Руя пристига в Кан. Демет Йоздемир и Чаатай Улусой участват в една от най-очакваните участия на филмовия фестивал MIPCOM, носейки блясъка на турската драма на Френската Ривиера.
Между проблясъци, музика и емоция, сериалът се утвърждава като международен феномен.

Ешреф Руя: От сърцето на Истанбул до света
С това участие на MIPCOM 2025, Ешреф Руя затвърждава позицията си на една от турските продукции с най-голям международен обхват. Комбинацията от драма, музика, кинематографична естетика и химия между главните герои го превръща в световно търсена поредица за европейски и латиноамерикански дистрибутори.
Демет Йоздемир и Чаатай Улусой не само представляват Турция в Кан- те символизират нова ера на турските аудиовизуални продукции, където разказването на истории, модата и музиката се преплитат, за да създадат универсални емоции.

Завръщането на легендарния "Фъстък" (Шамфъстък)
Един от най-големите поздрави към феновете беше появата на най-обичаната кола на Есреф Руя: Кадилак от 1969 г. с прякор *Фъсъик" (Шамфъстък), който блесна на червения килим с неповторимия си зелен оттенък. Превозното средство, неразделно от героя на Есреф Тек (Чаатай Улусой), е много повече от колекционерска вещ: то представлява памет, носталгия и връзките, които свързват главните герои с миналото им.
Присъствието му в Кан беше брилянтен маркетингов ход: обединявайки измислица и реалност, емблематичната кола се превърна в една от най-обсъжданите визуални атракции на фестивала.

Demet Özdemir и Çağatay Ulusoy ни заслепяват на MIPCOM 2025 в Кан
Блясък, музика и незабравимият на Ешреф Руя „Fıstık“
Днес в Кан, червеният килим на MIPCOM 2025 - филмовия фестивал, преживя един от най-очакваните си моменти с пристигането на Демет Йоздемир и Чаатай Улусой, звездите на хитовия сериал „Ешреф Руя“. И двамата направиха триумфалното си влизане под аплодисментите на публиката и светкавиците на фотографите, осъзнавайки магнетизма, който проектът им упражнява върху международния пазар на съдържание.

Отвъд блясъка, Демет е консолидирала артистичен аспект в Есреф Руя, който я отличава: музикалната интерпретация. Нейната героиня, Нисан Акьол, включва нови песни почти на всеки два епизода, произведения, които Демет щателно подготвя с музикалния екип на сериала.
Последни песни като „Ah Yar“ и „Aç Yaralar“, създадени от продуцентската компания MLisa специално за нея, се превърнаха в истински феномени. Всяко издание натрупва милиони гледания в социалните медии и стрийминг платформите, потвърждавайки, че гласът и интерпретативната чувствителност на Демет вече са съществена част от емоционалната вселена на Есреф Руя.
Тази интеграция между сюжета и музиката е един от най-големите успехи на сериала, позволявайки на зрителите да се свържат не само с историята, но и с истинската емоция зад всяка нота, която Нисан пее.

Завръщането на легендарния Fıstık („Шамфъстък“)
От Истанбул до Кан, зеленият Кадилак от 1969 г. в шамфъстък отново блести. Символ на сериала и на героя на Ешреф Тек, той представлява спомени, мечти и свобода. Появата му на червения килим беше повече от просто жест: това беше чиста носталгия на колела.

Демет плени всички с рокля на Ralph Lauren, дреха с изчистени линии и плавен драпер, която съчетаваше изтънченост и естественост. Дизайнът, с нежното си деколте и ефирните си движения, отразяваше баланса между класическата елегантност и характерния за актрисата модерен стил. Без да прибягва до излишества, Демет за пореден път демонстрира майсторството си на червения килим: семпла, елегантна и сияйна.
Изборът ѝ не само потвърди статута ѝ на международна турска модна икона, но и способността ѝ да въплъщава с всяка поява сливането на изкуството и автентичността, което проектира на екрана.

Чаатай Улусой, елегантност и магнетизъм
До нея Чаатай Улусой осигури перфектния контрапункт със семпъл и вечен вид, отразяващ непринудена мъжка елегантност. Присъствието им в Кан беше толкова магнетично, колкото и на екрана: спокойно, харизматично и уверено. Заедно двамата участваха в един от най-фотографираните моменти на деня, засилвайки международния интерес към поредицата си и артистичната си химия.
Скрит текст:
Веднъж споделих един брой с момичетата на Демет, но те не го отразиха изобщо, затова го нося тук.
Когато нещо е хубаво и направено с вкус, не мога да не му се възхитя!
 Kissing Heart

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 11:58 от NeZ_9

Общи условия

Активация на акаунт