🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-36

• 22 282
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Нося ви едно интересно проучване на Adela от румънската група.

Снощи имахме много приятната изненада да видим Чаатай да промотира филма „Uykucu“. От любопитство посетих и линка за билети, за да видя каква е цената на билета. Много е евтин в сравнение с това, което е тук.(има се предвид Румъния)
Струва 120 турски лири (TL), което е около 2,5 евро. Разбрах от турско момиче, че сряда е ден за кино с отстъпка. Все едно показваш код, изпратен от мобилния ти оператор, и можеш да получиш 2 билета на цената на един (не знам дали все още е така). Вероятно затова Poll Films решиха да пуснат филма в сряда. И ще бъде пуснат едновременно във всички кина в Турция.
Проверих в кино в Zorlu Center - където вероятно ще бъде Галата  в понеделник. Бях много изненадана да видя, че само 10 места са резервирани за сряда в 19:30 ч. Можех да си избера всяко място, което искам. В сряда имаше 5 или 6 прожекции на "Uykucu" в този киносалон и разположението на местата беше същото. Проверих и  кино в мола, където се намира аквариумът Флория - само 6 места бяха запазени за една прожекция. Други кина в Истанбул (не проверих всички) имаха целия киносалон на разположение.
Тогава разбрах защо Poll Films мобилизираха Çağatay и Elçin, за да рекламират филма. Ще съжалявам, ако няма боксофис успех!
Ситуацията по-горе беше снощи в 21:00 часа. Да се ​​надяваме, че хората ще се мобилизират и ще си купят билети.
29 октомври е националният празник на Турция и е почивен ден. Турците казват, че хората обикновено ходят на кино в почивен ден.
И аз щях да се изкуша да си купя билет, защото заминавам за Турция във вторник. Но в сряда имам круиз по Босфора и не знам кога ще бъде и каква програма ще имаме. Но определено ще „търся“ плакати из града.
Да се ​​молим филмът да е успешен и да има колкото се може повече зрители, както в Истанбул, така и в останалата част на страната. Ако не го видим пиратски копиран в интернет, след няколко месеца ще бъде на платформа (да се надяваме Netflix), защото така казват турците, че се прави, а всъщност така е и при нас, с румънските филми. Някои турци са още по-оптимистични и казват, че ще бъде на платформа през ноември.

Не знам какви са навиците на турците и дали си купуват онлайн билети на предварителна  продажба.
Може би просто ще видят, че филма вече е по-кината и ще отидат на кино.
Надявам се, че ще стане така!

Ели,с най- голямо удоволствие, знаеш! Hug

# 676
  • Ямбол
Здравейте мацки и от мен 🤗.
Честит Димитровден на всички именници нека са живи и здрави и с гордост да си носят имената.
Отностно "Спящият" се надявам да пожъне голям успех.И аз днес сутринта в Инстаграм видях клипа на Чачо да призовава хората да си купят билети. Аз определено бих го гледала на кино, но за жалост няма как на работа съм ..... Въпреки всичко ще го чакам с най-голямо нетърпение.
Нези впрочем какво стана с изпита ти по турски,че май съм изтървала 🤔и ако може впрочем направи някой снимка на Босфора на мен ми е любимо място. Има някаква магия в Истанбул ❤️ .
Та за епизода бих казала,че беше чуден.На мен много ми хареса.Нямаше такова протакане в действията,а напротив имаше доста развитие. Няколко бяха главните неща като цяло:
1.Всички видяхме една различна Чийдем,която смело изрича чувствата,който тай в себе си.За любовта си към Ешреф,за неприязнеността,оскърблението и неприемането от страна на майка и.Тук виждаме едно наранено дете,което живее в тялото на една зряла жена.Само,че това дете копнее за щастие,обич и подкрепа,която не е получила.До толкова,че няколко дни с Ешреф са я накарали да се чувства специална поне веднъж в живота и.
2.Чийдем по случайност,чу изповедта на Кадир за Якуб баба и за това как се е стигнало до тук.Тази информация ще е от ключово значение.
Тук си мисля,че наистина е много важно човек да бъде обичан и разбран.Ако Кадир беше обичан още като малък по начин по -който всяко дете заслужава..Дали щеше да бъде такъв?
Проблема на Кадир е свързан с това,че Ешреф има истински приятели,жена която го обича и е обичан от всички,а това не се купува с пари.Точно това му липсва не него още от дете :Любов.
3. Хадър се чуди кой е синът му и като един горд човек не иска да прави ДНК тест зад гърба на Ешреф понеже много го уважава тази връзка,която изградиха помежду си е много важна за него.
Тук е интересно какво ще изберат сценаристите Кадир или Ешреф? Ако правилно се сещам К
Хадър беше казал,че на 3 години е изчезнал синът му.Ако Ешреф също е бил на 3 години,когато е бил заведен при Якуб баба ще има логика.А представяте ли си татко Якуб да е бил влюбен в съпругата на Хадър или нещо такова ...Тук ми идват един куп идеи.....
4. Видяхме един стар и познат за нас Ешреф . Този Ешреф,който не обича да дели и пази своето си с всяка цена.Сцените с него и Нисан бяха много красиви.❤️ Харесва ми,че свободно говорят за чувствата си,а относно целувката им Нези я беше описала страхотно точно си е като едно обежище и надежда,което търсят един в друг,когато настъпят трудни времена.Много са ми мили 🥰
Хареса ми Нисан,че направи саможертва за Ешреф и се заяви смело дори Ешреф и каза,че това,което прави за него той го вижда и за него това е безценно.
5. Нисан разбра,че Динчер не е този който се представя и,че не може да му има доверие.Което  е супер нека започне да го дебне този гадняр.
6. Мюслюм и Ърмак тук определено има нужда да се изрекат нещата на глас за да се избегне тази неловкост.Ърмак още в хотела беше казала,че тя харесва  някого и каза на Гюрдал да не пита кой е той.В него момент си помислих,че говори за Мюслюм,но явно,че съм в грешка.Понякога сигналите могат да бъдат разчетени по различен начин.💔
7 . Момента с венците от цветя от Ешреф и това,че той винаги е до нея дори физически да го няма беше много красив.Истински Ешреф Тек .
8. Най-комедиен момент беше с Гюрдал в дискотеката. И моментът в който 4 другари се возят във фъстъка и слушат песента на Нисан и всеки намира себе си е текста.Професора се сеща за Айтен,Мюслюм за Ърмак,Гюрдал за раздялата си Гонджа и това,че си е самотник отново естествено и нашия Ешреф,който да не е близо до жената,която обича е все едно е в затвора. 4 -ма мафиота събрани в кола и слушат любовна песен е толкова мило 🥺. Всеки от тях е такава душица много са ми сладки.
9.Тактиките на Ешреф започват да набират скорост и да дават резултат.
Със сигурност няма да умре Динчер черна овца така лесно не се губи. Но Ешреф определено е близо до разкриването му.
Трейлъра обещава много хубав епизод отново.Ешреф започна да набира сила.Кой е вашият баща? И всички ще кажат Ешреф баба 🥰❤️.
Нямам търпение за новия епизод 🔥.
Вижте как фенове за писали по  стените на къщата на Нисан .Фандома е голяма работа .

# 677
Roxy, благодаря ти за споделянето!
И аз вече чакам сряда или поне още един фраг, тази вечер. Wink
Всъщност няма да ходя никъде, това, което споделих с вас, беше от една румънка от групата във Фейсбук.
Аз, засега само си мечтая. Wink
Но пък ще ти покажа снимки от Босфора, от предишното ни ходене до Истанбул, с Ели и Гери.

Джан Улкай е много активен.

Много се надявам филма да има успех!
И чакам галата утре, с голямо нетърпение.
Как мислите, Аслъхан ще върне ли жеста? Wink

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 19:05 от NeZ_9

# 678
Рокси, много подробно си анализирала серията, браво! Съгласна съм с всичко което си написала.
Рокси, специално за теб:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 18:52 от eliet

# 679
Красив, красив, красив Истанбул 🙂
Момичета, започнах да гледам Delibal, ама Чачо там е невероятен 😍😍😍

# 680
O, Lale, ще чакам да споделиш  после.
Чачо наистина е невероятен там! Heart

Чачо с една малка госпожица.

# 681
Çağatay Ulusoy, Elçin Sangu и Ferit Kaya, "Спящия" сет

# 682
  • Ямбол
Eliet и Нези благодаря ви за прекрасните снимки.Аз съм влюбена в този град.Дори ми се иска да живея там.За мен града на любовта е Истанбул да ме извинява Париж. ❤️
Дали ще имаме фраг тази вечер 🤔

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 20:01 от roxy94

# 683
Roxy, надявам се.
Макар че, днес от продукцията не са много активни.

"Никой не може да се сравни с нас в говоренето на вашия език."

# 684
Здравейте момичета,
Благодаря ви за всичко споделено,
Особено на снимките от Истанбул Simple Smile
Все едно и аз съм там Simple Smile
В очакване на Сънливец - а

И пиздрав от мен
Скрит текст:
красиво...  гледка към Рила  от Черни връх Simple Smile

# 685
Младият (27-годишен) и талантлив турски певец SEMICENK (истинско име Cenk Baş) СТАНА ФЕН на сериала EŞREF RÜYA.

Магията на феноменалния сериал „Eşref Rüya“ по Kanal D завладя и музикалния свят. Песните, използвани в сериала, които чупят рекорди за стрийминг, се превърнаха в тенденция. Известни имена се състезават помежду си, за да представят песните си за Eşref Rüya. Популярното напоследък име Semicenk също е сред изпълнителите, чиито песни са представени в Eşref Rüya. Неговата песен „Sen Kaldın“, издадена през 2024 г., е използвана в сериала, а приятелят му записва вълнуващото очакване на Semicenk на екрана и го споделя във виртуални медийни мрежи.
Музикалният видеоклип към героите Eşref и Nisan в новия епизод на Eşref Rüya имаше огромно въздействие. Видеото, придружено от песента на Semicenk „Sen Kaldın“, чупи рекорди за гледаемост със своята визуална и емоционална сила. Също толкова завладяващи, колкото и самото видео, бяха моментите, в които Семиченк с нетърпение чакаше да изпълни песента си.

След eпизода на Eşref Rüya, стриймингът на песента „Sen Kaldın“  се увеличи значително в онлайн и дигиталните платформи.

Източник: KanalD

Ще кача песента и от  YouTube

nanni, благодаря за тази красота! Hug
Roxy,
Скрит текст:
Беше тест, но обхващаше голям раздел и затова бях притеснена.
Доволна съм, имам 86%
Направила съм някои дребни грешки. Wink

# 686
Нези, ❤️
Отличничка си  Simple Smile
Винаги съм вярвала  в теб 😉

Понеже не успявам във всичко, очаква ли се гала вечер на Сънливец- а?
 Кога ще е ?

# 687
Да, nanni, утре от 19ч.
Нямаме търпение да видим Чаатай. Kissing Heart
И още нещо, което от няколко дни забравям да сложа :
Линк за гласуване за Златна пеперуда.
Чаатай е номиниран за мъж актьор, а двамата с Демет за двойка.
https://www.altin61odulleri.org/contact-8

# 688
Ооо, благодарим, Нези!
Гласувах за нашите хора.
Ох а за Делибал не очаквах такъв край, поплаках си накрая с Фюсюн. Истината е, че дори и на мен не ми хрумна, че нещо не му е наред. Но толкова усмихнат и толкова щастлив играеше. Много е добър! Simple Smile Невероятен актьор!!!

# 689
Lale, радвaм се, че ти е харесал, въпреки края!
Наистина беше страхотен, изигра по изключителен начин ролята на човек с такъв проблем.
Специално за теб едно интервю с Чаатай след Delibal.
Откъде се появи този „Делибал“?
Беше по средата на първия сезон на „Меджезир“ . Отношенията ни с режисьора Али Билгин са отлични. Казах му, че искам да направя филм. Отидохме при Керем Чатай. Екипът беше сформиран. Беше ясно, че героят ще свири на барабани. Започнах да вземам уроци по барабани и няма да спра. Отслабнах с близо 7 килограма за шест месеца заради героя. Пуснах си дълга коса. Героят също има заболяване. Говорих с няколко души, които имат това заболяване.
Имаш много татуировки във филма. Истински ли са?
Не. Обичам татуировки, но вероятно не бих посмял. Имам 11 във филма. Всички са стикери. Отне ми повече време да се подготвя на снимачната площадка, отколкото на жените.
Във филма пеете песен, наречена „Mutlu Sonsuz“ (Щастлив край), написана от Сезен Аксу. Срещали ли сте я?
 Да, беше много ласкателно. Тя не иска да я наричам „Сезен Ханим“ или „Сезен Абла“; казва: „Наричайте ме Сезен“. Тя написа невероятно красив текст за песента и аз го изпях с голямо чувство. Последния път, когато говорихме, Сезен каза: „Хайде да изпеем заедно песен за проект за социална отговорност.“ Кой не би искал нещо подобно?
Ще видим ли скоро да издаваш албум?
Не. Свиря на китара от 16-годишна. Винаги съм обичала и да пея. Но не планирам да го превръщам в бизнес.

Има кратка сцена във филма, където те виждат напълно гол... Срамувахте ли се, докато снимахте тази сцена?
Всъщност бях гол в тази сцена. Ъглите на камерата бяха важни. Не се срамувах. Тази сцена беше необходима, за да изрази психологическия стрес на момчето.

Твърдението ти „Бях засрамен по време на сцените с целувките“ не звучи много убедително...
Това е цитат от интервю преди четири години.

Лейла Лидия Тугутлу каза, че е била нервна по време на сцената с любовта. И теб тази сцена уплаши ли те?
Не е особено драматична сцена. Филм е за семейства. Не разбирам защо това се случва в Турция. Една малка сцена може да засенчи всичко. Не изпитах никакво напрежение. Просто се опитах да предам емоцията.

ТАКАВА ЛЮБОВ СЪЩЕСТВУВА ВЪВ ФИЛМИТЕ, ПРЕДПОЛАГАМ
Изпитвали ли сте някога страстна любов като тази във филма?
Такава любов вероятно съществува само във филмите. Никога не съм я виждал около себе си, нито пък съм я изпитвал самият аз.

Не си ли толкова страстен, колкото героя ти във филма?
Аз съм страстен. Но не изпитвам емоциите си толкова интензивно, карам ги да се усещат. Това е за тези, които разбират! Малко ми е трудно да бъда във връзка. Трябва да познавам другия човек добре, преди дори да мога да започна. Това е единственият начин да предприема действия.

Как описваш любовта?
Под думата любов се крие обвързване.

Би ли направил много жертви за любовта?
Не знам. Ще кажа нещо сега, но този път би било грубо към онези приятели, които са влюбени. Не ме питай повече за любовта...
Били ли сте някога влюбени?
Връзките ми обикновено са дълготрайни. Важното е хората да си носят нещо. Когато се забавлявам с някого, искам да преживея нещо с него.
Как се чувстваш, когато жените ти казват, че те намират за секси?
Така ли си мислят?

Нали? Много жени, които познавам, искат да те целунат. В тези ситуации казваш ли: „Хайде, да се целунем“ или си тръгваш?
Никой никога не е казвал: „Здравей, толкова си секси.“ Обикновено казват: „Момчето на семейството.“ Предполагам, че се чувстват сякаш ме познават отпреди. Аз съм искрен. Героите, които изобразявам, винаги са били джентълмени. Вероятно затова се чувстват близки до мен.
Да оставим настрана скромността. Не те ли подлудява, когато си толкова желан след известно време?
Не обръщам внимание на този аспект. Просто ме удовлетворява духовно. Не се зациклям в размисли за множеството възможности, които са ми на разположение.

Верен ли си във връзките си?
Разбира се. Не съм излязъл от връзка.
Какви жени те привличат?
Самодостатъчни. Солидни, със силен характер. Такъв е случаят и с моите приятелства.
Живееш в Америка от три месеца. Правило ли е да се отправиш към Америка, когато си известен и достигнеш определено ниво?
Не, исках да отида от шест години. Това е първият път, когато си вземам толкова дълга почивка от работа. Използвах я, за да инвестирам в себе си.

Какъв е животът ти там?
Аз съм в Санта Моника. Наех апартамент с две спални. Събуждам се сутрин и тичам покрай океана. Никой не ме разпознава. Просто слушам себе си. Също така тренирам за сериала, чиято премиера е следващият сезон. Работя и по реклама през февруари. И водя преговори за филм. Искам да си купя собствена къща в Лос Анджелис в бъдеще и дори планирам да отворя малък ресторант с приятел.
Приятелите ти там знаят ли, че си известен в Турция?
Не, не казвам на никого. Те просто знаят, че се интересувам от актьорство. Хората там се сприятеляват с мен, без дори да знаят кой съм.

И така, докато си далеч и никой не знае за славата ти, намери ли любовта там?
Ако любовта влезе в живота ми, забавям темпото, искам да се съсредоточа върху нея. Отидох там, за да се усъвършенствам. Не искам да се отклонявам от целта си.
На 21 години, една вечер си на екрана и след това си катапултиран в редиците на най-добрите актьори на страната... Очаквахте ли това?
Нещата се случиха толкова бързо... Подписах договор за сериала в деня след „Най-добър модел“. Снимките започнаха седмица по-късно. Два месеца по-късно всички на улицата ме познаваха. Вниманието, което получавах, беше изумително. Вярвам, че постепенно свикнах с него и го приех.

Имаше ли моменти, в които се чувстваше сякаш се отдалечаваш?
Имаше моменти, в които беше трудно. Но някак си вярвам, че не бях пленен от магията на славата. Аз съм малко интроверт. Прекарвам часове вкъщи, сам, в размисли.
В какъв етап си?
Повярвай ми, не осъзнавах как навърших 25. Сега съм в процес на разбиране, опитвам се да разбера хората и живота. Преминах въведението и наближавам частта за развитие.
Майка ти е босненка, баща ни е български имигрант. Израснал си в Кючукчекмедже, Истанбул. И после какво?
И двамата ми родители са пенсионери. Имам 17-годишен брат. Имах прекрасно детство. Тогава имахме уличен живот. И аз израснах на улицата. Създадохме истински приятели. Тъй като нямаше телефони или интернет, си говорехме лице в лице. Играех баскетбол. Исках да стана треньор. После се отдръпнах за известно време. Но все още играя, когато мога.

И двете снимки от галата на Delibal
в Турция

И в Германия

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 23:17 от NeZ_9

Общи условия

Активация на акаунт