🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-36

• 20 837
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Рокси, съгласна съм с теб за повечето неща, обаче и на Ешреф в детска възраст му е липсвала любов, на Кадир и морал явно му липсва от малък. Ешреф е приел съдбата си, не обвинява никого, а напротив, точно това е двигател на всички негови действия. Приел е като мисия да се грижи за сираците, за да не се чувства никое дете като него. Прави го от чисто сърце, затова и му се получава. Кадир е намерил в Якуб Баба бащата, който никога не е имал и се е вкопчил в него, търсил е винаги неговото одобрение, за да се почувства някой. Беше готов да се забърка с наркотици, за да спечели пари и да покаже, че е повече от Ешреф, никога не му е пукало за децата според мен. И когато не успя да се докаже, просто премахна Якуб Баба от гняв.
Ешреф едва ли е бил на 3г, когато се е срещнал с Якуб Баба за пръв път. Мисля, че е било след като е излязал от затвора. Нали Кадир го е завел, мисля, че беше заради някакво убийство, така че не е бил малко дете със сигурност.

# 691
Хриси, всъщност ние не знаем в каква възраст Якуп баба е приел Кадир, а след това и Ешреф.
Съдейки по снимката, която Неджля показа на Хъдър, може и да са били вече младежи.
Което не пречи да ги е приел за негови деца, а те него-  за баща.
А всъщност аз не разбрах Якуп баба знаел ли е, че това е синът на приятеля му?

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 23:17 от NeZ_9

# 692
Аз съм останала с впечатлението, че се е случило след като Ешреф е изязал от затвора, мисля, че са споменавали на колко години, но не помня точно. 19-20-22, точно младежи.
И аз не разбрах дали Якуб Баба е знаел, че някой от двамата е нечий син. Странно, че не ги е свързал, ако е знаел истината.

# 693
Комплект Çağatay Ulusoy, EşrefRüya .

# 694
Подготовката за голямото гала парти е в разгара си

# 695
Момичета днес сте се развихрили. Едвам ви изчетох.

Ще споделя любим момент от представянето на Delibal в Германия. Пълна зала, Чаатай говори на турски и пита дали тук всички са от Германия. Потвърждават и той казва, добре, значи ще говоря на турски. Има чувство за хумор.
Аз за играта на Чаатай във филма дума не мога да кажа. Обаче за това как свърши всичко. Не че не е възможно, напротив, но така ли е редно. Всички сякаш си затваряха очите.
Нези, благодаря за интервюто. Много мило ми стана да го прочета пак.

Видях и че Истанбул сте обсъждали. Аз се влюбих в Истанбул, докато гледах Пазителя. Който не го е гледал, препоръчвам като нещо леко за гледане. Няма да ми е в топ 3 на негови филми и сериали, но пък няма как да не заобичате Истанбул. А аз вече бях ходила преди години и не ме беше впечатлил чак толкова. Втория и третия път обаче беше различно. Гледах го с други очи. Като за първи турски сериал по нетфликс, бяха се постарали много. Истинска пропаганда. И то успешна явно.

За Кадир, Ешреф и техния предполагаем баща вече ви казах, че е по-логично Кадир да е сина. Ще е жалко, но животът не е справедлив. Мислех си дали престъпниците искат и децата им да са престъпници. Аз си мисля, че ако един родител желае такъв живот за детето си, значи нещо е сбъркан. Трябва да искаме само най-доброто за тях. А дали един баща би искал синът му да води същия самоунищожителен начин на живот като Ешреф. Аз не бих. Горд, честен, справедлив, смел.  Все хубави качества, но дали ги прилага там където трябва.

# 696
  • Ямбол
Хриси вярно е,че и на Ешреф живота му не е бил лесен и му е липсвала любов и разбиране и подкрепа.Но в изповедта си Кадир сам казва,че неговата кръв била лоша затова не бил обичан.Той завижда сега на Ешреф,че е обичан от всички около него,има уважението на хората,има жена
,която го обича,приятели на който може да разчита.А той има само власт и пари,никой не го уважава.Той иска хората да се страхуват от него и така да ги управлява.Не му пука за абсолютно никой.Толкова е самовлюбен в портрета си постоянно се съзерцава.
А относно годините на който е бил Ешреф,когато Кадир го е завел при Якуб баба сигурно съм се подвела.Имам спомен,че Кадир беше казал,че са били малки с Ешреф.Дано скоро разкрият тази дълбоко скрита тайна за изгубения син на Хадър. Но на външен вид много си приличат двамата.
Да приемем,че Кадир се окаже синът му за по - голям съспенс в публиката какво ще промени това в Кадир? За Хадър знаем как ще се почувства той ... Има много теми за размисъл нашия сериал. 🤗

# 697
Roxy, Кадир е продукт на липсата.
Той не е имал родителска обич, затова се стреми към власт.
Властта е неговият заместител на любовта.
Когато не си обичан, искаш да те помнят, да те страхуват, да те уважават,
защото не вярваш, че някой ще те обикне.
Ако изведнъж научи, че има баща и то баща като Хъдър,.първата му реакция няма да е радост.
Ще е гняв. Според мен.
До този момент Кадир вероятно вижда себе си като самосъздал се човек на който никой не му е дал нищо, всичко си взел сам.
Откритието, че произлиза от честен и почтен човек като Хъдър, ще разбие този образ.
Ще се появи въпросът:
"Значи в мен тече кръвта на човек, когото мразя? Или трябва да я уважавам?“
Ще се появи криза на идентичността-
той ще започне да се пита дали злото му е избор или наследство.
Да не забравяме и омразата му към Ешреф, която  е прекалено голяма.
А Хъдър е обичал именно Ешреф и това ще е невъзможно за преглъщане за Кадир.
Интересно ще се получи.
Същия въпрос може да си зададен и за Ешреф и как би реагирал той. Wink

# 698
Момичета,привет! Heart
Отдавна ми свършиха лайковете,така че да знаете всички сте лайкнати.
Много нови неща сте донесли в темата и макар и да изоставам със сериите с интерес ви чета !
Нези
Скрит текст:
Поздравления за теста Heart това си е направо отличен резултат!
Относно въпроса ти за Аслъхан,аз не съм гледала много гала представяния на филми,но не е ли редно да бъде с партньорката си от филма ? В смисъл това е работен проект,който главните актьори трябва да представят,не е като да седне в публиката,като него на нейното представление.Гледах някакво представяне или награди баха не помня на Каванч и Серенай,той макар и женен беше със Серенай на партито ,а не с жена си,дори и на моменти бяха хванати за ръка,та в този ред на мисли някак ми се струва по правилно да е с Елчин-все пак е техният филм.Но пък кой знае?

Делибал много ми хаеса ,като игра,но не ми хареса и по принцип не харесвам,когато някой взима решения вместо някой друг,кагота някой отнема избора.Можеше да е откровен и да и обесни за какво става въпрос,а не да си взима решението вместо нея,можеха заедно да се преборят,все пак не е единичен такъв случай - работата ме е срещала с такива хора и определено ога да кажа,че водят доста пъноценен живот - да има ги моментите на пропадане,но когато човека отсреща знае - приема,проявява разбиране и помага.В този аспект - филма не ми хареса,но във всеки друг,беше много въздействащ и Чачо там игра прекрасно ! Нези Благодаря ти за интервюто,не бях го чела,сега отговорите му на места ще са различни,на места същите.

# 699
Bof4e, разбира се, че ще бъде с партньорката си и останалите колеги.
Но там ще има и поканени, да присъстват колеги, журналисти, може да има приятели и роднини.
Например на премиерата на Delibal, присъстваха и родителите му, и брат му.

Ето, тази вечер Танер Олмез е казал:
 „Все още поддържаме връзка. И нашето приятелство продължава. Той ми писа вчера, покани ме на филмовата му премиера. За съжаление съм много зает и няма да мога да присъствам. Но сърцето ми, душата ми е с него. "

В този смисъл имах предвид, че и тя може да е сред поканените, след като вече може да се каже, че са обявили връзката си.

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 02:16 от NeZ_9

# 700
Здравейте!
Днес денят ще е наситен, по-скоро вечерта.
Дойде време отново да видим Чачо в по-различна обстановка.

# 701
Добро утро!

Чаатай се завръща с нов филм по кината.
Както казва Цвети, тази вечер ще го видим под светлината на прожекторите, нещо, което той позволява изключително рядко.

Полат Ягджъ, продуцентът на филма „Uykucu“, публикува видео в Instagram Story с подготовката за днешната гала.
Премиерата ще се състои в „Atatürk Kültür Merkezi“ (AKM) - „Културен център Ататюрк“, разположен на площад Таксим, Бейоглу, Истанбул.
Това е грандиозен комплекс, който включва опера с капацитет 2040 души, театрална зала с капацитет 802 души, кино Yeşilçam, изложбени зали, библиотека с 20 000 книги, студио за музикални записи, офиси, ресторанти и кафенета.
Във видеото можете да видите, че червените килими вече са постлани. Това ще бъде грандиозно събитие, за което нямаме търпение.
Афиши и билбордове има из целия град.

Целият екип дава всичко от себе си!
Дано усилието им да завърши с успех!
Червеното вече няма да е само червено!

Желая ви прекрасен ден!

# 702
Здравейте,

Днешният ден е с код червено. Предлагам и ние довечера да сме в червено.
Вие бихте ли искали да знаете всичко за филма преди да сте го гледали?

# 703
Добро утро и добротворна седмица!☕

Гери, добра идея.
Довечера очаквам Аслъхан да я
видя на премиерата, както и други приятели на Чачо, близки и приятели на Елчин.

Хубав ден!

# 704
Гери, моя отговор е - не.
Както знаете не обичам да знам нищо предварително и нямам търпение да видя историята на Ферман и Сайе

Общи условия

Активация на акаунт