🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-36

• 20 837
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Гери, и моя отговор е не.
Аз на сериалите не отделям много внимание на флаговете, по принцип ми е по-интересно нищо да незмам и да си чакам серията с нетърпение. Фраговете са доста объркани и никога не познавам какво точно ще се случи, така че не ме бъркат.
Ама за филм ми е достатъчно да знам, че хубав, нищо друго. А, когато участва любим актьор или актриса това ми е достатъчно, ще се гледа, за кой хубав, за кой не, всеки си има мнение. 
"Разни хора, разни идеали!" И уважавам мнението на всеки.

# 706
За довечера всичко изглежда готово.

Феновете са малко разочаровани от това, че Танер Олмез няма да отиде, а е поканен лично от Чаатай.
Припомнят, как преди години Чаатай е отскочил от снимачната площадка на Yeşilçam, да да го уважи за сватбата му.
Но, всeки си знае, може би наистина Танер има неотложен ангажимент.
Щеше да е хубаво да ги видим заедно,след години- Чаатай, Танер и Баръш.(Яман, Мерт и Селим)
Ели, аз обичам объркването, което фраговете носят.
Интересно ми е да ми насочват  мислите в някаква посока, а после да се окаже нещо съвсем различно. Grinning
В тази връзка, може би днес ще има още един фраг.
Дали е поканил настоящите си колеги на галата?
Още една нова снимка на Чаатай с фен.

# 707
Момичета, благодаря за всички хубави снимки и мисли!
Днешният софийски дъжд предвещава, че на Сънливеца ще му върви по вода!
Успех на филма, на Чаатай и Елчин, на целия екип! Hands Thumbsup
Аз днес съм в червено, ама наистина, без да съзнавам! Това е добър знак!
Надявам се да пуснат филма на Киномания – 13-30.11.2025 г. Smiley

# 708
Анализът,който следим всяка седмица
19 епизод

Този епизод толкова красиво подчертава по колко много начини Ешреф и Нисан си казват „Обичам те“. Нисан е готова да се откаже от вижданията си с Ешреф, ако той остане извън затвора. Тя знае колко задушаващо е за него и е болезнено за нея да приеме, че смел дух като Ешреф е затворен в клетка. За свой ред Ешреф пренебрегва всички предупредителни камбанки в главата си и се осмелява да изрази любовта си, като хване ръката ѝ. След това я пуска, знаейки много добре как тя го обича в замяна. Прави го, за да може тя да преследва мечтите си, но с обещанието, че никога не е твърде далеч. Палавата усмивка на Нисан в студиото, когато венците от цветя идват от Ешреф, е отново нейната проява на гордост към избраника си. Тя го обича заради смелостта му и чувството за защита, което той ѝ предлага, на което е сляпо се доверила. Точно както той сляпо се доверява на любовта ѝ към него.

Връзката, която така естествено са развили през всичките си възходи и падения, е в огромен контраст с острите отдръпвания, които виждаме, когато той е имал с Чийдем. Тя си мисли, че Ешреф ще бъде напълно унищожен, когато научи, че Нисан е Руя и, че Руя е влязла в живота му като информатор, точно както Чийдем. Иска да му покаже, че тя и Руя не са по-различни. Разликата е, че въпреки обсебеността си от Ешреф, Чийдем многократно го е наранявала и го е дърпала надолу, когато ѝ е било удобно. Нисан най-вече го е защитавала след няколко гафа в началото, когато всичко, за което се е интересувала, е било да спаси Афра. С течение на времето тя става по-смела и е готова да жертва свободата си за Ешреф, с истината за историята си с Чийдем. Тя не спира да го обича, нито се обръща срещу него, дори когато той ѝ намеква, че обича Руя повече от нея. Така че, е съвсем уместно Ешреф многократно да използва тази слабост на Чийдем, без да ѝ дава никакви фалшиви надежди за бъдеще заедно. И е съвсем очаквано, че един хлъзгав, манипулативен герой като нея се вмъква и излиза от ситуации, а нейните обвързаности са флуидни като плаващи пясъци. „Чийдем“ е изцяло за Чийдем.

Начинът, по който Ешреф и неговата весела група братя маневрират с известните и неизвестните рискове, за да стигнат до Динчер, е чисто изкуство. Използвайки примамки, които експлоатират известните слабости на враговете им (Чийдем, Кадир и неизвестния хищник, който си играе с Ешреф), те хващат Динчер в капана си. Малко вероятно е играта на Динчер да приключи толкова бързо и със сигурност следващият епизод ще донесе някои нови обрати.  Трейлърът подсказва, че Ешреф отново насочва вниманието си към възвръщането на Йетимлер, апатия към сюжета, която посочих в Епизод 18. Чудесно е да се усеща нарастващото вълнение, докато сблъсъкът на титаните (Ешреф, Кадир и Динчер) достига своя край.

Ще повторя превъзходното качество на продукцията на Ешреф Руя. Да се ​​​​създава динамична история, подобна на филм, седмица след седмица, не е лесно постижение. Аплодисменти на целия екип за това, че го правят с апломб и успешно задържат разнообразна публика по целия свят. Нямам търпение да видя каква нова бомба ни очаква тази седмица!

# 709
  • Ямбол
Здравейте момичета.Днес е голям ден за Сънливеца.В Ямбол се сипе като изведро.Дано им върви по вода. Ще стискам палци. 🥰 Ще чакаме снимки  и интервюта от Галата. А и чакаме фраг днес. Ще има с какво да си оплътним времето.
Нези поздравления за теста.Справила си се чудесно 👏🤗.

# 710
Анонсиран е нов сериал „Kuruluş Orhan“, който ще бъде излъчен в сряда по ATV, с участието на Мерт Язъджоглу. Изглежда, че ще се конкурира с „Eşref Rüya“ в същия часови интервал. Не се страхувам, защото сериалът ни вече има лоялна аудитория, но нека видим какво ще предпочете сегментът AB от рейтинга (т.е. хора с високо ниво на образование и над средното финансово състояние). Казвам този сегмент, защото „Eşref Rüya“ има по-ниски рейтинги тук. Но, повтарям, не се страхувам от тази конкуренция, въпреки че Мерт Язъджоглу междувременно е изградил голяма фен база.
И още нещо исках да отбележа относно този нов сериал. Онзи ден, в телевизионно предаване, журналистът Али Еюбоглу от „Миллиет“ коментира интервютата, дадени от актьорите на събитие, организирано от автомобилната марка Mercedes, като каза за Мерт Язъджоглу:

„Много лош пример за управление на знаменитости е някой, който ще играе османски султан, да присъства на представяне на автомобилна марка 4-5 дни предварително и да говори за актуални събития. Актьорите от „Ешреф Руя“ изглеждаха като никой друг в Кан. Донесоха колата, която използваха в сериала, и се облякоха подходящо за героите си и концепцията на сериала.“

Всъщност, това е, което си спомних от коментара му, че той отбеляза специалния начин, по който Чаатай и Демет се представиха в Кан. И мисля, че цялата преса забеляза това. Когато всичко е направено професионално, е невъзможно да не се привлече внимание и да не се окаже положително въздействие върху публиката и пресата.

Въпреки че, днес вече попадам на репортажи от промоцията на сериала и там Мерт Язъджолу изглежда като героя си.

Какво  мислите за  тази конкуренция?

# 711
Този актьор май е доста популярен. Харесват го дамите. Не е мой тип, но за всеки влак си има пътници. Не съм го гледала никога.
Ще ми е интересно как ще се бори с нашия сериал, който си има, както каза Нези, лоялна фен база.
Само времето ще покаже.

На мен само не ми харесва, че сънливеца и Ешреф се борят за внимание по едно и също време. Днес Гала за единия и фраг за другия. А в сряда две премиери.

# 712
Гери, това и на мен не ми харесва.
Всичко накуп, а после- нищо.
Ако си спомняш така беше и с Kübra и Gaddar.
Сякаш бързат да се възползват от популярността на Чаатай в момента.
Но, нас никой не ни пита. Wink

Ахмет Рифат Шунгар е споделил в Инстаграм стори

Може би това беше малък ден за света, но голям ден за Фарук.
Мисля, че се справихме хубаво с подкрепата на ангелския отбор.

# 713
Нези, благодаря за анализа!
Много ми хареса това:
"Палавата усмивка на Нисан в студиото, когато венците от цветя идват от Ешреф, е отново нейната проява на гордост към избраника си. "

Мерт Язъджолу, този актьор не го познавам, нямам си и на идея какво ще се случи. Каквото такова. Ще видим.

О, да в Кан нашата двойка беше 👌,  каквото и да си говорим  "криво стой, право приказвай" имаше такъв "лаф" Красотички бяха!
Аз проверих доста кина в Истанбул за "UYKUCU"- билети и места колко искаш (450 TRYза студенти 400TR) .
Аз друго се чудя колко ли време ще го дават СЪНЛИВЕЦа по турските кина?
Вместо  феновете да ходят по сета за снимки с Чаатай,  по-добре да си купят билети за "UYKUCU" и да идат на кино.

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 14:22 от eliet

# 714
Да поздравя Къванч за рождения му ден, да е жив и здрав, да ни радва от екрана и реала!
С Чачо са приятели и вижте каква клюка нося:
https://www.instagram.com/p/DQHAar4DAK1/ https://
Докато известният актьор Чагатай Улусой се завръща на големия екран с новия си сериал „Ешреф Руя“, личният му живот също е в новините. Улусой, който според съобщенията печели по 3,5 милиона турски лири на епизод, е закупил селска къща в Люлебургаз.
Според вестник „Акшам“ къщата, която Улусой е закупил, е в съседство с къщата на Къванч Татлътуг. Така двамата известни актьори стават съседи в Люлебургаз.
Улусой, известен с предпочитанието си към семпъл живот, заобиколен от природата, е закупил тази къща, за да избяга от забързания ритъм на Истанбул и да прекарва време сред природата.

# 715
Ясна, благодаря!
Ще допълня това, което си ни донесла.

Известният актьор е обзавел двуетажната си къща по свой вкус. Съобщава се, че Улусой обича да прекарва време сред природата с приятелката си Аслъхан Малбора и приятелите си, когато не снима. Също така се съобщава, че актьорът имал каменна пещ в градината си и че сам приготвя пица за гостите си.(това  вече го видяхме)
Улусой вече е закупил 10 акра лозя в Люлебургаз заедно с Къванч Татлъту.

Тази седмица Чаатай Улусой е на девета позиция в Социопола.

Eли, по повод на това, което казваш- една статистика

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 15:40 от NeZ_9

# 716
По отношение на сериала "Орхан"
Той е на мястото на "Осман" и ще е за сина на Осман, Орхан. В предния сериал ролята на Орхан игра Емре Бей. Това е чисто нов сериал от същата поредица. Производство е на Боздаг, най-добрия продуцент на исторически сериали в Турция. Сериалите му са все високо рейтингови и хитови. Турското филмово студио Боздаг се намира в квартал Бейкоз в Истанбул и се простира на 140 акра земя. И е третото по големина филмово студио в света

Снимки на част от обектите построени за историческите сериали на Боздаг и това наистина е много малка част.

Скрит текст:

А това е съвсем малка част от нещата, които са вложени в сериал като "Орхан", да не споменавам костюми, бижута...
Пиша всичко това, за да разберете, че сериал като "Орхан" в никакъв случай не трябва да се подценява. Това е много мащабен проект, а и да не забравяме, че "Осман" изкара 6 сезона и то с доста добри рейтинги.
За мен това ще е много силна конкуренция на Ешреф, да не говорим, че и публиката им се препокрива. А и да не забравяме, че турците си обичат историята и са родолюбци.

ПП. Докато пишех много жълти лентички ми светнаха, така че сега ще се върна и да ви прочета.

# 717
Започнаха да излизат първите кадри

Ето го и Чаатай. Предполагам, че това е неофициалното му влизане. Wink

Момичета, който има възможност да ме редува, за да следим новостите.

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 16:39 от NeZ_9

# 718
След млко започвам работа,но сега ще редувам.Благодаря за всичко ,което носите в темата Heart

И аз така мисля Нези,доста неглиже е облечен за такова събитие,а и зад него са цяла армия,така че вероятно сега отива да го натъкмят

# 719
Bof4e, благодаря!
До колкото си спомням 19.00 ч беше обявен за начален час.

Общи условия

Активация на акаунт