🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-36

• 2 731
  • 118
  •   4
Отговори
# 105
Diva, много съм съгласна с теб!
Нисан ще научи всичко по трудния начин.
За Кенан също си мисля, че ще прецака Кадир. Самият Кадир беше готов да го пожертва и Ешреф му го каза. Той още не го вярва, но скоро ще го разбере.
Разбрахме историята на Гюрдал и Ърмак.
Гюрдал, като Ешреф е станал убиец като дете,  но на баща си.
Обаче, майката държеше ножа, когато Ърмак влиза в стаята. Това ме кара да се замисля, дали не е поела тя вината. Thinking
Какво знае Ърмак? Тези неща не ми станаха ясни.
Всъщност не руснака, а Ешреф обърка сметките на Кадир. Но и не съвсем, защото Ешреф го предуприди и той духна със стоката. Е, с част от нея. Wink
А Ешреф остана да чака полицията.
Предполагам, че ще я дочака.
Вие как усетихте, кой от двамата - Ешреф или Нисан си спомняше техните моменти?
Или и двамата?
Защото, ако всичко това беше минало през главата на Нисан,  този път, тя трябваше да изрита вратата и да прегърне Ешреф.

и т.н...
bof4eto, Чачо и в гръб ще го позная. Wink
Хриси, на мен ми прилича на риза- виж най-отгоре се вижда копче.

# 106
Според мен Ърмак знае версията, че майка и е убила баща и, тя даже май каза нещо свързано с това. За момент помислих, че Гюрдал ще и разкаже цялата история.

Колкото до спомените, изглеждаше като да са на Нисан, понеже нея дадоха последно преди тях, но имаше как Ешреф рисува, та предполагам са общи.

На голям екран и аз виждам риза, а не суитчър. Отдъхнах си! Smile

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 22:56 от euphoriaa9

# 107
Джерен в някакво предаване.

Хриси, и аз виждам копче. Понамачка е ризата явно. Как мислите? Сакото се скъса по сценарий или го използваха впоследствие? Според мен му е отесняло от миналия сезон и сега като се развихри.. С други думи случайност.

Бофче, Чаатай си е. И аз не мога да го объркам.

Не съм догледала серията. Почти час изгледах в колата докато чакам детето от урок. Минават хора, гледат някаква луда в тъмното гледа на таблета филм.
Но да си кажа. Имам чувството че пак пречупвате нещата през своята призма. Вие имате почти пълната информация. Тя има право да се съмнява. Мен животът ме е научил винаги на имам попе едни 10% съмнение. Професионално изкривяване, но накрая обикновено се оказвам правя. Историята с отмъщението е много реалистична. Динчер не се занимава с глупости. Поне пред нея. Сериозен продуцент и мафиот убиец с фикс идея по някакъв сън. А ако не се съмняваше, а беше вярно щяхме да викаме, че е много тъпа, как не вижда Stuck Out Tongue Winking Eye

Така и ние. Не му виждаме лицето, но знаем, че е той. Вярваме сляпо.

Аз след малко ще продължа да гледам, но да кажа, че и филма го мисля. Знам, че не е редно и по този начин все едно крадем от Чаатай, но ми си иска по-бързо да излезе пиратски и да го гледаме.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 22:05 от gerryto_2

# 108
Добре момичета,доверявам ви се ,че на снимката е Чачо Hug

Гери Мммм не съм много сигурна дали крадем от Чачо или от Pollfilms Thinking ако успеем де и някой се смили над нас и го качи в нета.Не знам политиката им,но обикновено актьора си получава хонорара и не взима нищо повече.Тоест печалбата от разпространението отива за фирмата ,в случая Pollfilms.

# 109
Всички сме така,Гери!
За някои обратното броене започна- послeдни 20 дни!

Режисьорът не спира да повтаря, че червеното е един друг тон.

За Eşref Rüya 
Гери, да пречупвам го през собствената си призма. В този случай бих се доверила на Ешреф. Заради всички пъти, в които се изправи с тялото си, за да я защити. Косъм не падна от главата и. Пазеше и нея, сестра а и. Гледаше я в очите, така, както само той може да гледа и я уверяваше, че ще намери убиецът на Афра.
От нея се искаше само малко доверие.
Що за любов е тази, в която не вярваш на човека, който обичаш?

# 110
Гери, за сакото мисля, че е станало случайно и са го оставили в епизода. Тъкмо да покажат какъв грижовен баща е Хъдър. Веднага нареди да го зашият.
Съгласна съм с теб за Нисан, логично е да се съмнява, а и все пак тя не го обвинява, че той е я убил (както аз пиша в бързината, ама вие знаете какво имам предвид. Sweat Smile ), а че с действията си е предизвикал убийството ѝ. Което колкото е различно, толкова и няма значение кой е сложил хапчетата в устата ѝ, когато вече е мъртва. Понеже сега прегледах техните сцени от еоизода, Нисан сама казва, че много и се иска да му повярва и това, което Ешреф ѝ казва да е истина. Но фактите са си факти, особено след фалшивите признания на брата.

# 111
Момичета, аз имам предвид и поведението на Нисан като цяло. Държеше се с Ешреф, сякаш с нещо и е длъжен. Сякаш съществува само тя, само нейната мъка, само нейните чувства.
Дори го иронизира, когато той и каза, че има да свърши нещо важно и после ще доведе човека, за да говори с нея.
Не иска той да остане с нея, но когато тръгва прави физиономии от типа" Е, да тръгваш си", "Да, вдигни си телефона " и т.н.
Тук отново ще похваля Демет за играта и. Справя се страхотно!

Актьорът Ахмет Йълдъръм, който играе един от сираците, Сунгур, беше попитан в интервю:

С кого бихте искали да работите в един и същи проект?“
Той отговори:
„Много съм доволен от настоящите си партньори. Чаатай е невероятен човек, опознах го добре и много ми хареса.
Той е много трудолюбив, дисциплиниран и дружелюбен човек.“
Също така, когато го попитаха кой е най-трудолюбивият актьор на снимачната площадка, той каза, че това е Чаатай Улусой
.
През годините, в които следя Чаатай, никога не съм чела или чувала лоша дума за него, от колегите му или от екипа. Всичко е веднага достъпно в мрежите и често четем за „звездните постижения“ на други актьори или дори за лошото им поведение към колегите или екипа. Тези неща веднага се разпространяват. Но освен  от завист, никой, никога не е казвал нищо лошо за отношенията на Чаатай с тези, с които снима. Напротив, мнозина са го хвалили, че се е грижил за тях с чай, бисквитки или е помагал на техническия екип с различни домакински задължения. Освен това е дружелюбен и изключително образован. Ето защо всички искат да работят с него, защото хармоничното общуване с такъв човек прави работата им удоволствие.

А Джерен Бендерлиоглу е била гост в предаването Bambaşka sohbetler -Напълно pазлични разговори

# 112
Изгледах серията хареса ми!
Всичко сте обсъдили, няма да се повтарям. Харесаха ми доста реплики от Рода: "Любовта трябва да носи щастие, а носи бодли", забелязах, че и DIVEto го е споделила.  
Екшън накрая беше на професионално ниво, забелязах Мъслюм борави с оръжие като истински снайперист. Впечетлена съм от Професора и демонстрации с бързина, много ми хареса екшъна. Отделен е въпросът, че исках да свърши по- бързо за да се обадят на Ешреф.
Ешреф много мъка пръглъщаше, всяка обаждане е с лоши новини, отделно Нисан и тя с нейното недоверие направо му заби "нож" като му каза:"да беше изгнил в затвора".
Страхотно пресъздаден образ от Чаатай с малко думи на моменти, но погледът изражението му носи най-силните послания. Мълчанието е неговата запазена марка.
Нисан, толкова ли не може да каже на Денчер:" Ти от къде знаеш  как точно са убили сестра ми. Да не си бил свидетел?"
Наивна до n-та степен, но накрая се усети.
Всъщност в серията имаше много женска наивност. И Ърмак тръгнала сама да спасява брат си, брей, че куражлийка. Поне косата да си беше прибрала, като "фея на зъбите " ми заприлича.
Кадир- мазник! Непонасям токова подмолно говорене.  Представям си и ако в реалния живот гласа му е така с такава интонация, как ли го търпи жена му? 
Динчер, злодей как само се обърна към детето. Не разбирам тая Седа, освен като асистент на Динчер дали не си ляга с него, забелязах ревност в нея когато стане въпрос за Нисан.
На Ърмак и трябва мъж, стига е хленчила, Гюрдал е прав.
И аз мисля, че Хадър не е баща на Ешреф, сигурно е чичо 🤔.
И не искам Ешреф отново да отива в затвора...
Искам малко щастие за него да има, малко и малко удовлетворение да дойде от някъде. Чак и колата си даде.  Като видях изражението на Ешреф за "фастъка" се сетих за моя любима кола и аз си я продадох и още съжалявам. Нали знаете "кола" и "жена" нито се продават, нито са дават на заем.😄.
От мен лека, утре ще дописвам!
Скрит текст:
[Roxi[/b], били ли споделила рецепта за мекички, да се пробвам в неделя.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 02:03 от eliet

# 113
Добро утро!

Ели, благодаря ти за коментара!
И аз харесвам репликите на Фарук. Винаги носят някакви послания.
Не знам Седа дали и влюбена в Динчер, но определено се дразни на интересът му към Нисан. А много добре знае каква е причината за него.
Направи ми впечатление, когато обсъждаха любовта на Ешреф и Нисан, какво и каза Динчер:
" Не се впечатлявай толкова, това ще е любовна история с лош край"
Етем постоянно ни подготвя за това.
В тази серия бяха дали малко повече екранно време на Ърмак, но и тя трябваше да покаже малко характер.
Интересно ми е как ще се развият отношенията между Кадир и Кенан, сега, когато Кенан знае, колко бързо Кадир може да го продаде.
И една новина‐ сериалът Ешреф Руя, скоро ще бъде показан в Албания, Румъния,  някои страни от Централна и Източна Европа и Латинска Америка.

А Чаатай Улусой е яко в тренда Sign Exclamation

Желая ви прекрасен ден! Hug

# 114
🍁Добро утро и щастлив петък! 🌞
Пожелавам ви усмивки, които не се нуждаят от причина. 😊

В Албания и Румъния  Чаатай има много  фенове определено ще се гледа "Eșref Rüya" ще ми се и в България да го показват.
Често попадам на албанки фенки на Чаатай.

Нези, и аз забелязах че Динчер каза на Седа, че любовта им ще с нещастен край.
Защо толкова ни подготвят за тоя край?
Вече знаем, че ще е нещастен, започвам да се замислям, дали пък няма да завъртят нещата в посока която съвсем ще ни изненада, абсолютно непредвидима.
Ешреф и от кожни заболявания разбира, което много ме изненада, " Не е екзема, а псориазис" -заболявания на свръх емоциите. Вече имат знак за ръката му, следващата серия с него ще се занимават.
Подозира Динчер и с право. Оказва се, че Ешреф е най- трезво мислещият жалко, че братята му доста грешки направиха. И той с каква болка как лесно всичко им прощава, преглаща и трупа всичко в себе си.
Мюслюм толкова добричък и състрадателен, че остави Кенан в ръцете на жена.
Съгласна съм с Вас доверното куче Кенан  ще предаде Кадир. Най- болезнено ще е тогава, ама то Кадир е безчуствено  мекотело, пари му в главата.
Мюслюм простреляха, нали казаха, че напуска ЕшрефРюя, може би след този случай.
Аз останах с впечатление, че сакото на Ешреф случайно се скъса а, не по сценарий. Продукцията ще се набута с още едно сако.
Между другото отдавна се каня да ви попитам актьорите ги гримират : Всички ли актьори ползват едни и същи гримове или всеки си има индивидуален сет грим? Вие сте по- запознати, винаги ми било любопитно.
Само допълня за Нисан. От следващата серия Нисан ще е друга. Нормално беше да се съмнява ( не ми харесва), но е така или си много мнителен в това състояние или си много наивен. Тука сценаристите наистина си вършат много добре работа.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 10:10 от eliet

# 115
Здравейте!

Слагам  нещо интересно за четене, което много напомня метафорично за любовта и  приятелството.

Скрит текст:
В Южна Корея по улиците е скрито едно много специално произведение на изкуството – то се разкрива само когато вали.
С помощта на специална, невидима боя, цветя, животни и малки послания внезапно се появяват по мокрите тротоари, оставайки напълно невидими, когато изсъхнат.
Това превръща сивите, дъждовни дни в цветно зрелище, което изненадва минувачите и ги кара да се усмихнат.

Този изключителен проект се нарича „Проект Мусон“ – творчески опит да се открие красотата и радостта дори в дъжда.

# 116
Цвети, благодаря!
Много интересни неща носиш напоследък, галят окото -красота сред дъжда и магията на дъжда.

# 117
Цвети, много благодаря за поредната красота, която ни носиш!
Много ми хареса скритото послание! Heart
---------
И понеже тези дни стана дума за Бюшра, ви нося едно мнение от Х, с което съм напълно съгласна!

Повтарям го отдавна и с всеки епизод Бюшра доказва брилянтността на героинята си.
Чийдем въплъщава истинското значение на думата „психопат“. Искате комедия, искате злоба, искате интелигентност, всичко това присъства в героинята.
Благодаря на всички, които помогнаха на Бюшра да изиграе този конкретен герой.
 Тя е невероятна, за Бога!

# 118
И аз я харесвам Бюшра!
Страхотна игра на Чийдем.
Сцената на Чийдем и Ешреф пред колата ми стана любима от тази серия. Ешреф като каза на Чийдем "оправяй се, ти си голяма жена" и влезна в колата, знаех си, че ще отвори вратата и ще кажа "Идвай". Та това си  е Чаатай, нама как да избяга от себе си дори на снимачната площадка.
Доколкото съм запозната от дъщеря ми, актьорите имат право да си правят и казват свой неща във филмите, стига да са в синхрон със сценария. Дори репликите да са със техните думи.

Общи условия

Активация на акаунт