🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-36

• 3 534
  • 145
  •   6
Отговори
# 135
Добро утро, момичета!☕
Събудих се в добро настроение, с добри чувства и добри намерения!
И аз имам чувството, че "СЪНЛИВЕЦА" ще е страхотен проект и че ще надмине очакванията ми. Много ми хареса визията на Чаатай в "UYKUCU", проверявам кината, някой път пускат турски проекти дано имаме възможност да го гледаме.
Гери, забравям да ти благодаря за подробните пояснения за гримовете. Аз не обичам грим, лак, чадър, чанти, виж парфюм обичам. От време на време при разни обстоятелства слагам.
Гери, аз халка не носех, аз по принцип нямам халка и никога не съм имала😄. Като ходя на екскурзии си слагах пръстен и то на безименият ми пръст миналата година го загубих в Италия (на някоя мивка🤭).

Няма търпение за Ферман.

Щастлива събота, Ви желая!🍁🍂♥️

# 136
Само аз съм била с халка, май. Grinning
Но аз съм и най-безопасна, мога да му бъда майка. Wink
Тук водещата не спира да говори с възхищение за Ешреф- какъв мъж е!

Колегата и я пита:
"Би ли се сгодила за такъв мъж?"
А тя: "Амин! Grinning

Разказ на фенка, посетила сета на Eşref Rüya

Той беше толкова близо до мен, но не ми беше позволено да правя снимки, криех телефона си. Той се усмихна и ми намигна. Просто е „Уау“!!!
Разбирам въодушевлението и! Да си близо до Чаатай Улусой е невероятно! Blush

А Кан вече ги очаква!

Ние също! Макар че, още дори не ни се вярва, че ще се случи!

# 137
Здравейте!

Момичета, спомням си миналата  година Poll Films бяха направили много хубава гала премиера на филма за Шахматните фигури. Надявам се тази година да направят на "Сънливеца", че да можем да видим Чачо още малко извън сериалните му герои.
А, и силно се надявам, че Илка няма да го облече като Енгин (костюма бе потресаващо смешен и грозен)

# 138
Ох, Цвети, въздъхнах с облекчение, че не само аз смятам, че го бяха облекли нелепо. Blush
Надявам се да има гала за Uykucu!
Чак не мога да повярвам,че толкова събития предстоят!
А иначе Чаатай като Сънливец ми напомни на тази  негова визия от времето на Kübra.

От Polifilms
Отново отваряме завесата Movie Camera

Представяме ви напълно различни истории, вариращи от напрежение до комедия, драма до екшън.
Предстоят продукции които ще внесат нов дъх на турското кино, всяка от тях създава свой собствен свят.

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 13:20 от NeZ_9

# 139
Днес се разхождам из центъра на София. Пълно е с турскоговорящи хора. Много се изненадах. На Света Незеля имаше много. По графа също. На спортната палата срещнах десетина чичаци с анцузи. И почнах да се чудя какво става. Ами днес е мачът България-Турция. Дали Чаатай ще гледа? Той гледа футбол. Играе. Няма да коментирам кой ще подкрепя.

Преди малко даже видях истанбулска кола. На светофара извадиха знаме и го размахаха. Бях далече, но сигурно щях да кажа поне едно Българи Юнаци!

# 140
Ако не е на снимки, може и да гледа. Wink
Предполагам, че трябва да наваксат дните,  в които ще са в Кан.

Eşref Rüya-зад камера

# 141
Момичета, вие за този Енгин, на който Илкнур беше ктилистка тези дни ли говорите. Аз чак сега загрях. Мда. Едър торс и много слаби крака. Имаше такава голяма диспропорция. Аз си мисля, че Чаатай има и собствено мнение и не би го допуснал. Знаете как някакви непокорни косъмчета се подреждат старателно. Той е естет.

# 142
Ще гледа мача Чаатай и всички мъже от екипът, от телефона ще го гледа, то аз ще го гледам та като ли те. Чаатай е бил баскетболист и любовта му към спорта невярвам да е угаснала.
Ще наваксат толкова  какво са 90 минути.
Нямам големи надежди за българският отбор въпреки, че като българка искам победа. В турски отбор  Арда Гюнеш и още двама гледах ги на световното, много са добри, тренират в първо класни европейски отбори. И нашите момичета играят, да видим.
И все пак нека по-добрият отбор да победи! УСПЕХ!

Всъщност не се сещам, кога го е обличал Енгин, за кога става въпрос? На една премиера беше с шапка (8 - стаси, мексиканска марка) и кожено яке, за този случай сигурно говорите.

# 143
Ели, за това облекло говорим
Скрит текст:
Илкнур е била стилист, същата, като на Чаатай. Wink
Ох, момичета, вижте за каква истерия става дума, не мога да повярвам!
https://x.com/chaiteaujr/status/1976997431691915492?t=LcJYASf3oBGbE_U3NBOIYg&s=19
Такива писъци, само защото Чачо е помахал с ръка от колата!

Представете си какво ще стане, ако излезне от колата. Grinning
Гери, предполагам, че мястото ти е познато.Wink

# 144
Благодаря, Нези!
Аз тази снимка я мярнах някъде, определено и на мен не ми хареса този стил, Мода ще!
На 15 октомври стартира и неговият проект-сряда да видим да ли ще се разцепи зрителският вод. Между другото много е добър актьор е Енгин Акюрек и турците много си го тачат. Той ще изпусне събитието в Кан, заради интензивни снимки в Адана.
Важно е, че Чачо ще е там и ще е много ЕЛЕГАНТЕН, сигурна съм.

# 145
От Инстаграм стори на Can Ulkay
Създателите на този уникален трейлър

И една сцена зад камера

-------------
А това не знам дали сме го споделяли.

Eşref Rüya е номиниран за най-добър сериал/сапунена теленовела на телевизионните награди във Венеция.

Общи условия

Активация на акаунт