🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-36

• 8 212
  • 347
  •   5
Отговори
# 315
Голямо търчане пада Joy определено повече ми харесва тук ,отколкото вчера.По ми се доближава до Чачо.Костюма вчера не беше лош,ама сините дънки и сакото си е Чачо.Може да пиинат по едно кафе на Френската ривиера до времето на полета,а Демет със сигурност ще си направи фотосесия.

Що го държи постоянно тоз телефон не мога да разбера и вчера и днес.Джобове -бол,ама все му е в ръката.

# 316
Еднo е участие по повод смяната на името на телевизията, с която той не е обвързан по никакъв начин, друго е събитие, което ще промотира сериала в чужбина и ще го продава.
А иначе Чаатай си ходеше на всички празненства и рождени дни на всички от екипа, по време на Gaddar.
Колкото и да не обича подобни изяви, едва ли е искал чак да не идва и да е дошъл на сила.
А, те и без това говорят за него, че нищо не прави за популяризирането на сериала и добре, че е Демет. Grinning
О, и аз го харесвам много повече тук.
И като облекло, и като прическа.
Чуден е!

И Чаатай и Бурак Саяшяр сега

И преди

# 317
Той ходи по рожденни дни, но те са лични.
За Гаддар не даде нито едно интервю, не се появи в нито една телевизия. Единствено го питаха на излизане от заведение, но това не беше нещо предварително организирано. Той и за Ешреф не го е правил. веднъж го хранаха преди да прочетат сценария и това беше. Но да се появи някъде нарочно не го е правил. Аз не мога да повярвам преди колко интервюта е давал. Последното, за което аз се сещам, такова в студио и седнал на стол, е някакво за Йешилчам.

Говореше се, че е сключил договор за реклама. Нищо не сме видели. Може и да се е отказал.

Да видим новия филм дали ще доведе до среща с публиката, журналистите или нещо подобно.

# 318
За филма би трябвало пак да има някакво събитие/ премиера, червен килим, репортери, все любимите неща на Чачо. Sweat Smile

# 319
  • AMS

Привет!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
За представянето на ER на панаира и дали е добро или лошо.
Според мен всеки излиза със стратегията си за реклама.
ТIMS&B така са решили.
Двамата продуценти, режисьора, двамата главни и фъстъка.
Колата беше гвоздеят на програмата.
Ако искате да видите Чаатай и Демет - купете сериала.
Ешреф и Нисан може да видите в тийзъра. 
Кратки изявления и кой от къде е.
Дотук с официалната част.
Не обичам фенската истерия,
но като страничен наблюдател, ще се изкажа.

Ча ми хареса с визията и сериозността си.

У Демет ми се набиват в очите силиконовите ѝ устни  и високите платформи.
Роклята ми харесва, но преиграва като види, че някой я снима. Направо ми кифлее.
Личи ѝ, че иска  да изпъкне във фото сесия с Ча, но ...
И с тази преметната  ръка така на рамото му ....   

Ча с удоволствие се снима с фенове и такива, който биха купили сериала.
Те са представители на своята страна, а не на своите лични персони.

# 320
Гери, така е. Hands V Надявам се за филма да има премиера и да го видим отново, в друга среда. Тъкмо ще направи съпоставка. Wink
Хриси, разсмя ме! Joy
Diva, благодаря за хубавия пост и кадрите- прекрасни са! Heart
Известната крайбрежна алея Кроазет в Кан временно се превърна в платформа на Ешреф Руя.
Под палмови дървета идваше светлозелен Cadillac Coupe DeVille 1969, с Чаатай Улусой зд волана и Демет Йоздемир до него.

Много поклонници от другата страна на улицата поискаха снимка.
Мурат Янджи, член на телевизионната група Demirõren Medya, се срещна с Чаатай Улусой и Демет Йоздемир и отбеляза:  "Вие сте невероятни, сериалът е легендарен. Очаквам с нетърпение всеки епизод!"

Успехът на сериала в Кан зарадва също и продуцентите. Продуцентът Тимур Савджъ отбеляза:
"Днес сме щастливи, защото хора от цял ​​свят са дошли тук. „Ешреф Руя“ навлиза на международната сцена – Близкия изток, Южна Америка, Европа, Азия, Африка.Достигаме до всички континенти."

Бурак Саяшар добави, че успехът на сериала не е случаен:
"Работихме върху него две години с особено внимание. Успехът не е случаен. Имаме силен канал, отлични актьори и екип, където всички се допълват. Сега работата ни се разпространява в международен мащаб."

Режисьорът на сериала Улуч Байрактар ​​сподели своите впечатления:

" Ние самите много харесваме нашия сериал. Кан е прекрасен. Тепърва започваме да свикваме с този вид внимание. Гордея се с нашия екип – тази мотивация ни дава сила."

# 321
Нези, благодаря ти за труда който полагаш и за всичко донесено.
На мен и вчера и днес си ми харесва Ча.
Освен телефон държи и червено нещо в първия момент помислих паспорт, не, държи кожен калъф с дебитни карти.
Вчера държеше ключовете на Кадилака.
На Демет роклята и е вечера -  Ralph  Lauren, любима марка ми е,  те имат такъв стил на рокли, днешната чантичка и е модерна всичко това сигурно си ги е купила от Лондон нали беше преди 3 седмици.

Друго което на мен ми хрумна. Може всичко да си е наред при тях,  разминаване на моменти само да има. В самото начало Чаатай й отваря врата на колата и тя очаква да и подаде ръка (което е редно) в случая обаче, Ча се е разбрал със собственика на колата да се внимава и носи отговорност (все пак той шофира) и затова я изчака да слезне и да затвори внимателно вратата. Демет слезе от раз и всякаш забърза, с бърза крачка беше, може и дасе е по-ядодюсала. Аз лично бих се ядосал на такъв момен. И той в последствие търси ръката и, тя пък си мисли за какво си ми сега, като слезнах вече без ръката ти..нещо такова ми се върти в главата.
Все пак бяха и изморени.
Иначе днес са на разходка заедно.
Много ме кефи Чаатай - удобните дънки, типично в негов стил, как ли не е сложил маратонките. Е, все пак са във Франция.

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 20:33 от eliet

# 322

Любезен и учтив, както винаги!

Ели, не го мисля вече. Има ли нещо, няма ли, те си знаят. Важното е да си вършат работата и да ни радват от екрана.
Да ни е интересен сериала и да се продава в много държави!

# 323
Афиша на Uyukucu

# 324
Благодаря, Цвети!
Току що видях и Инстаграм стори от Джан Юлкай

И червеното, което е друг тон

Много се акцентира на червеното,  а и на очилата на Ферман

Зад камера

И още едно Инстаграм стори

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 20:27 от NeZ_9

# 325
От Бирсен - Нов персонаж - Харун

Идея нямам от добрите или от лошите ще е.Дано не е от лошите,че Ешреф все едно е в река с пирани,накъдето и да погледне все секира го чака.

# 326
Ешреф е як, ще се справи! Grinning
 Я вижте какъв гръб има Wink

Излизат снимки от шатрата на сериала, но все още са малко.

И една снимка с режисьор на КАНАЛ 5
С ДЕМЕТ И ЧААТАЙ: ВИЖТЕ КАК ЕШРЕФ РУЯ НИ ОТВЕЖДА В ИТАЛИЯ

# 327
Откраднаха си го от фейса Simple Smile

Бонбонче, сладко бонбонче Simple Smile

# 328
Аз вчера си мислех за рускинята. Не спомена ли някой цена за участие на този “панаир” за сериали. Имам спомен за доста висока цена. И си мислех дали тя е отишла като интересуващ се от сериали или някоя богата рускиня я е накарала да я заведе. Беше постнала снимка с някаква дама от вечеря по-късно.
Всъщност чудех се ние дали като нормални хора можем да си платим участие. Реално няма да купуваме, няма да продаваме, няма на създаваме връзки, а ще идем да се бутаме с разни журналисти, за да се вредим за снимка.

# 329
Хахаха Гери, разсмя ме от сърце 😂
Не знаех, че трябва да се плати, за да отидеш. Ами ако си на екскурзия до Кан без да знаеш, че има филмов фестивал?!
Предлагам на следващото му участие да отидем ей така, уж на екскурзийка, а тооо Чачо бил там 😂 а бутането си е ясно 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт