🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-36

• 9 645
  • 400
  •   3
Отговори
# 375
Сещам се и за една друга дето бие добри главички. Серенай.

Аз приключих със серията точно. Утре ще разбера и какво са си казали всички. И все пак благодаря за преводите.

# 376
Фрага

Нисан: Оплете конците и на двамата. Щастлив ли си?
Ешреф: Казах ли ти, че не искам повече да се виждаш с него?
Нисан: Аз не означавам нищо за теб
Ешреф: Какво повече искаш?Казах ти, че те обичам. Какво още?
Нисан: Няма да се оплачете от Ешреф, нали ?
Динчер: Разбира се, време е, Нисан, някой трябва да каже на този човек да спре.
Ешреф: И ти ли участваш в играта?
Чийдем: Никой не е невинен за престъпление, за което не е бил съден, Ешреф
Нисан: Искам да си до мен, а не в затвора.  Не разбираш ли!
Ешреф, махай се! Тръгвай си ти казвам!
Ешреф: Върви си по пътя, Нисан
Динчир: Спаси и себе си, и Ешреф
Нисан: Не искам да съм без теб, Ешреф

# 377
  • Ямбол
Хадър към Ешреф : Трябва да заявиш любовта си .Всичко може да се намери на този свят,но истинската любов не може.Не дистанцирай момичето от себе си.Хадър го съветва да обича,а Якуб баба не му даваше.Какво нещо е живота?Вие какво мислите дали Ешреф е син на Хадър? Или ще напишат,че синът му е Кадир,за да може Ешреф да си остане сираче и цялата концепция да не се разваля...

Нисан: Мразя,че ме обичаш.Мразя това,че никога не сме заедно.Не знам защо се появи пред мен и защо съм толкова привързана към теб.
Ешреф : Защото днес или утре независимо дали съм жив или мъртъв,независимо кого ще срещнеш.НИКОГА НИКОЙ НЯМА ДА ТЕ ОБИЧА КОЛКОТО МЕН. ❤️
Нези благодаря за фрага и превода 🥰

# 378
Roxy, интересна интрига ще се получи това със синовете.
Хъдър мечтае за син като Ешреф, но може би сина му е Кадир...
Макар че, не ми прилича на него. Wink
Нисан и Ешреф си казаха много неща. Заслужава си да се гледа!
Ешреф най-накрая я заведе вкъщи, като се държеше с нея като с любима жена пред другите.
Хъдър го посъветва да послуша сърцето си.
Навремето той се е отказал от Сираците, заради любовта си.
Ще видим дали кръвта вода не става.Wink
Правилно предположих, че Чийдем каза на Нисан за Кадир.
Серията ми хареса.
Както се казва- оплетоха конците отново. Grinning

# 379
  • Ямбол
Нези така е.Отново се очертава интересен епизод.Дали няма да имаме паралел с ЕП.11,когато Ешреф изрита вратата с крак ? 🤔

Хадър : Защо отново гледаш толкова унило.
 Е: Как разбра?
Хадър: Мога да кажа.
Е : Въпрос на сърце е. Всъщност, аз направих грешката още в самото начало. Не трябваше да се влюбвам. Но го направих. Изгорих себе си и изгорих момичето.
Х: Прав си. Любовта не е създадена за мъже като нас.
Е: Вярно е.
Х: Но нищо не може да попречи на любовта.
Е: Трябва обаче. Прав си, но не е така. Тя тече и си намира пътя.
Е: Боли ме, че тя се отказва от мечтите си заради мен. Днес сме тук, утре ни няма. Ще съжалява по-късно.
Х: Прав си. Днес сме тук, утре ни няма. Само Бог е вечен. Слушай. Не позволявай на сърцето си да пресъхне, добре? Ако го оставиш да пресъхне, ще се превърнеш в камък. Ще станеш жив мъртвец, труп. Мъже като нас отстояват каузата си. Те отстояват другарите си. Те отстояват любовта си с цялата си вяра. Не смей да отблъскваш това момиче от себе си. В този свят можеш да намериш всичко. Но истинската любов никога няма да намериш отново. Не забравяй думите ми.
 Е: Добре. 
Ешреф много прилича на Хадър.Сега и с тези любовни съвети точно като баща и син са си.

# 380
Хъдър и “загубеният” му син, и възможният обрат с Кадир е най-силната нова сюжетна линия.
Ако Кадир наистина се окаже син на Хъдър, това ще промени драстично баланса на силите- от враг, той ще се превърне в човек, около когото ще има морална дилема.
Хъдър, който до този момент е бил символ на любов и лоялност, ще бъде поставен между кръвта и принципите си, може би...
Етем Йозъшик тук отваря врата към нова емоционална дълбочина, това е много интересно. Wink
Нисан и Ешреф - отново любов на ръба.
Диалогът между тях беше наситен с болка и нежност едновременно:
Нисан: „Мразя, че ме обичаш толкова красиво"
Ешреф: „Никога никой няма да те обича колкото мен.“
Нисан за пореден път не отрича чувствата си, но ги проклина, защото я правят уязвима. Той пък изрича най-голямата си истина, без да търси нищо в замяна. Heart
Имаха и много сладки моменти, например, когато той дойде да я вземе с Фъстък,  а тя изскочи навън широко усмихната.
В този епизод Ешреф, като че ли поема инициативата, показва, че повече няма да  крие любовта си.
Това е огромна крачка за него, като  човек, който винаги е държал емоциите си зад броня.
Хъдър и съветът му към Ешреф- това беше тих, но силен момент.
Хъдър е човекът, който някога е избрал любовта пред властта, а сега вдъхновява Ешреф да не повтаря чужди грешки.
Това означава, че може би Ешреф все повече ще взима решения със сърцето, а не с оръжие.
И, че любовта към Нисан е вече не просто емоция, а посока.
Динчер и Ешреф също заслужават внимание.  Чийдем и майка и. Кадир.
Но, това ще го оставим за утре.
От мен лека нощ!
Lale,  Roxy, благодаря ви за всичко! Hug

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 10:15 от NeZ_9

# 381
Много красиви неща сте разказали тази вечер.
Пък Аслъхан тази вечер е промотирала представлението. Хейтърите ще кажат ПР.

# 382
Добро утро, момичета!
Снощи съм заспала Sad
Не бях много активна тази сряда..
Нези, Рокси, благодаря за разказите и преводите.
Изпуснала съм доста неща, дано успея днес да го изгледам, че уикенда ме няма...

Много хубав епизод се е получил! Simple Smile
Все по-интересно и заплетено става 😀

Желая ви хубав четвъртък! Simple Smile

# 383
# 384
Добро утро, момичета! Coffee
Lale, аз се чудех къде изчезна, а то Ешреф аби те е приспал.Grinning
Ясна, благодаря ти за превода! Hug
Надявам се бързо да го изгледате и да го коментираме- има какво.
И аз нося Аслъхн и нейната покана за театър.

Толкова е сладка и естествена!
Ето, какви жени харесва Чаатай. Wink

Гери, bof4eto,  a това е специално за вас.Kissing Heart

На кого ли се е обадил първо? Wink
Желая ви прекрасен ден!

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 09:27 от NeZ_9

# 385
Добро утро!

Бързам да пиша преди да ме е дръпнал реалния ми живот.
Серията я усещам като много хубава. Завърши с много отворен край.

Нези, благодаря за кадрите. Много си ги носи тези кецове Stuck Out Tongue Winking Eye
Това беше от отиването в Кан. На връщане е с черен суитшърт.
На майка си се е обадил. На кой да се обади.
Това, че си държи постоянно телефона в ръка може да е и защитна поза. Прави се, че говори и да не го закачат. Да не го занимават. С костюм няма как да го слага по джобове. Както май писах, абсолютно е недопустимо. Тези джобове не са чанта. Аз на моя мъж ужасно му се дразня като излезем и ми каже да му прибера портфейла, цигарите и телефона. А аз половин час съм си редила малката чанта, за да ми влезнат моите неща. И като ми каже, виж там, намери място. А ако съм с голяма чанта не е по-различно. Тя обикновено тежи по две килла и вътре дава спални чували няма.
Пак ви казвам това му беше само ръчния багаж.  Костюми, сака и обувки, Енгин бей ги носи. Явно това е част от работата на мениджъра.

# 386
Ето ги и рейтингите

И конкуренцията

Не е зле, въпреки лекия спад.
Аз не помня коя категория  на какво точно отговаряше като целева група, но снощи видях едни клипчета от Истиклял, към 23,00ч беше лудница от хора.
Явно хубавото време е изкарало хората по улиците.
А иначе, тази седмица Eşref Rüya почти е  успял да задоволи вкусовете на господин Седат. Wink

Допълвам и мнението му за рейтинга:
Вчерашният епизод беше страхотен. Но ако сложите най-лошия епизод в историята в най-лошия ден в историята миналата седмица, лек спад е неизбежен. Рейтингите 10+, или дори 11-12, на които всички се надяват, ще дойдат в края на ноември и декември, разбира се, ако диалогът, сцените и последователността на героите продължат както вчера.

Гери, разсмя ме! Grinning

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 10:19 от NeZ_9

# 387
Здравейте!

Ето превода  и от Нерон

СЪНЯТ НА ЕШРЕФ, ЕПИЗОД 18 /ПРЕВОД

Нани, Хриси, не  знаех, извинявайте. Ето  подаръци и за вас.

Скрит текст:

# 388
Благодаря, Цвети! Hug
Socipol публикува следното:

Чаатай Улусой е класиран на 1-во място тази седмица в Socimetre, който класира турските актьори само въз основа на техните изпълнения в телевизия/кино/дигитални и социални медии.
Той е начело на класацията благодарение на рейтингите на „Ешреф Руя“, новите филми и разнообразието от дигитални платформи.

Сега ви задавам един въпрос:
„Кой е отговорен за успеха на сериала?“
Не искам да бъда зла, очевидно Демет също играе много добре и както каза Чаатай, химията им се предава на публиката. Изобщо не оспорвам това, и двамата допринасят за успеха на сериала, пасват си много добре, общуват много добре(донякъде) и успяват да предадат състоянието си на публиката по убедителен начин. Но зададох въпроса риторично, защото феновете на Демет казват, че успехът на сериала се дължи на нея, а не на Чаатай, който, казват те, е по-малко известен от Демет по света.
С цялата си активност в социалните медии и феновете си, Чагатай е номер 1 във всичко!
Той предпочита работата му да говори за него!

# 389
Нези, аз ще изкажа лично мнение и  то като  цяло за успеха  на сериал или филм.
Не мисля, че успеха  се  дължи  на актьорите.
Първо трябва хубав и завладяващ сценарий.
Второ добър  режисьор, който да успее да предаде на екран този сценарий.
Трето добър операторски екип, който както се казва, чрез магията на киното или в случая на камерата да успее да внуши на зрителя мащабност и правдоподобност на сцените.
Четвърто монтажът също е много важен.
Дестинации, грим, прически, стайлинг.
Да не говорим, че музиката също е един от ГГ на всеки филм/сериал.
И накрая актьорите.
Успеха се крие в много повече хора, които са зад камера, отколкото тези, които са отпред.
Има филми с къде къде по-известни имена, които са се проваляли най-вече заради лош сценарий. А има и такива, които са с не известни актьори, а жънат небивал успех.

И накрая ще кажа само за фенките на Демет, ами тя до този момент не е участвала в толкова високо рейтингов проект. Дори прословутото "Фара" бе с рейтинг три и нещо. И не мога да разбера това, че успех сериала имал, защото тя имала много фенове. Ами тя има фенове в чужбина, а те не могат да повлияят на рейтинга, който прави "Ешреф Руя" в Турция, а не съм останала с впечатление, че Демет е много обичана в Турция.

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 12:22 от cvetansk

Общи условия

Активация на акаунт