Отговори
# 60
Ей сега ще вземе АБИ да цъфне с един Юсуф и гледай какво става Joy
Колегите да му го мислят Joy
Мен днес ме избива на хумор, всякакъв. Нещо не мога да се спра Joy

# 61
  • София

Ще има инфаркти 🤣🤣🤣

# 62
  • Яко в Матрицата...
Мистери, Simple Smile не вярвам шнура да събере пак Афра и Мерт заедно... ЪпсурТ Joy

# 63
  • София
Мистери, Simple Smile не вярвам шнура да събере пак Афра и Мерт заедно... ЪпсурТ Joy

И аз, но доста се обсъжда, нека се позабавляваме 😏

# 64
  • Яко в Матрицата...
И аз, но доста се обсъжда, нека се позабавляваме 😏
Обсъждат, защото няма инфо. Вероятността това да се случи ми се струва 0.0001%. Все пак шнура е непредсказуем Rolling EyesJoy

# 65
В Анкетата гласувах с ДА Joy
Още от преди новината се бъзикаме,че чакат Мерт и затова не започва АБИ.
Хайде Шнура да ме изненада приятно този път. Сигурно в началото няма да повярвам.
Е това ще е боНба. Като тези от емотиконите на Емрулах едно време Joy Даже ще има пасти да яде

# 66
Както е тръгнало АБИ-то да не се окаже част от Юсуф. 🤣

# 67

Ще има инфаркти 🤣🤣🤣

Ей това ще е велико ,Юсуф да се окаже герой в "Аби"  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile
Как ще го преживеят Мерт ,солотата на Афито направо не знам Thinking  Simple Smile
В анкетата гласувах с третата опция ,защото наистина си нямам и на идея какво да очаквам ,ноооо всичко е възможно.

# 68
Аз измислих сценарий - АБИ/Юсуф Simple Smile
Хирурга нещо прави грешка и убива Юсуф. Затова по принуда отива на сватбата на брат си,за да избяга. Юсуф се оказва мъж/съпруг на адвокат Чаала и тя решава да отмъсти. Решава да влезе под прикритие като заработи във фирмата на семейството. После обаче започва да харесва доктора. Междувременно Юсуф се връща от гроба. Не е умрял,но има амнезия и не знае кой е. Чаала си го прибира,помага му да си спомни кой е, пак се влюбват. Накрая заедно отмъщават на доктора и семейството му и хепи енд. А тайната от миналото семейството на Абито нещо е направило на майката на Юсуф.
Туй то. И Чаала и Юсуф заживяха щастливо до края на дните си Stuck Out Tongue Winking Eye

# 69
Мерт и Мирай ще имат фотосесия за списание. 😎 Очаквам скоро да пуснат и "Нищо няма да ни се случи".😏

# 70
Ми не ти е лош сценария Наде Simple Smile Има интрига,драма ,романтика и екшън като се добави ей ти сценарий като слънце Simple Smile

# 71
Лека вечер от мен момичета ! До утре
Eny87, благодаря ти Simple Smile

# 72
Наде, аз също одобрявам сценария ти. 👌

# 73
много ми е сладък ,ето какво пише фенката в Х
https://x.com/stylesheitan/status/1976380766574739589?s=46
Не се чувства реално. Дори не знам как да обясня колко много го обичам, но първото нещо, което казах, когато го видях, беше: „SENI COK SEVIYORUM.“ Той отговори „благодаря“ 😍😍 и ако можехте да видите усмивката му във видеото, изглежда толкова щастлив!

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 23:54 от Албенаа

# 74
Наде,направо давам рейтинг 20 във всички категории с твоя сценарий.Сега малко мое мнение,ще ме извините,не съм много в час с турските дизита,но Йозге Гюрел,която аз много харесвам и обичам и изпълнението и с Джан Яман в "Пълнолуние",сериала който ме накара да погледна към турските сериали и така да се сблъскам челно с "Рибарче",се омъжи за актьора с когото преди това е играла във "Вишнев сезон" и откъдето започва връзката им.Позагледах го тоя "Вишнев сезон",но цък,е ми не ми харесаха като двойка.Химията между нея и Джан беше съвсем различна.При втория им проект "Мистър грешен" отново бяха блестящи.Химия,цяла Менделеева таблица,братче.Със съпруга си нямат друг общ проект,но любовта им от 7-годишна връзка стигна до брак и вече 3 години са официално семейство.Фуркан и Айбуке,тяхната връзка също тръгва от снимачната площадка и вече 6 години са заедно.Берил и Ерсин и много,много други турски актриси и актьори чиито любовни отношения са започнали на снимачната площадка и са завършвали с брак.Според мен не всичко е ПР.Какво ми прави впечатление обаче.Актрисите,турските,след браковете си си остават в къщи и кариерите им са до там.От време на време се появяват в някои дизита и то в по-прилични роли и дотам.Ако не съм права ме поправете.Такова е моето впечатление.Виждаме сега и Ханде Ерчел.Голяма любов с тоя богаташ,годежи и приказки за сватби и като снима филма с Баръш,а после и сериала любовта им беше до тук.Едва ли тяхното е ПР.Така,че според мен нито Мерт,нито Афра ще мислят за сватби и тям подобни в пика на кариерите си.Че имаше Афрам в това съм убедена,но им е още много рано и на двамата да мислят за по-сериозно обвързване.Пътя и на двамата за звездни кариери е открит и сега е ред на труд,упоритост и пълно отдаване за да достигнат върха.Таланта си го имат.Харесвам си ги и двамата,както си харесвам и Ѝозге,Джан и да не забравя Хакан Курташ.Следя и Йозге,която след брака си едва сега участва в сериал,на Джан съм гледала всички нови сериали и сега с нетърпение очаквам и "Сандокан".Та ми се струва,че не всичко е ПР.

Общи условия

Активация на акаунт