Отговори
# 135
Хареса ми това

"Остава един ден... но няма да се вълнувам..
Утре ще го удължат с десет Grinning"

Май снимат плаката на сериала
https://x.com/bizebiseyolmaz_/status/1977021183771267185

Локациите бяха много хубави дано и резултатът накрая е такъв

# 136
Ех Афра ех Simple Smile
Вчера било бити,днес баш тая шапка намери да сложи на Наги и да снима. Джанер едва ли има само тая шапка.
И аз също се чудя защо чак сега си прибра кучето,къде скита до днес Wink
Може да прозвуча злобно,но искам този път тези стратегии, манипулации и т.н. да не дадат резултат. Искам да се провали Шнура. Колкото и да обичам нашите.

# 137
Добър вечер Hug  Hug  Hug
Афра и Кенан дали ще отидат в Кан на представянето на сериалите Thinking Ще ми бъде интересно да ги видя заедно как стоят ,обаче пък какво биха представили като за "Аби" няма все още нищо само трима актъори са известни и горе долу и сюжета се знае какъв ще бъде. Thinking Ама нищо Афито на живо да видим пак не е лошо.  Simple Smile

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 20:44 от Eny87

# 138
  • София
И аз не виждам какво ще правят в Кан. Ще представят двете изречения сюжет - семеен сериал, който не е за двойка.

# 139
И аз не виждам какво ще правят в Кан. Ще представят двете изречения сюжет - семеен сериал, който не е за двойка.

Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile  Това е положението ,дето се вика малко ама от сърце Simple Smile  Simple Smile   Simple Smile  Simple Smile
Мисля ,че е време вече наистина да вземат и да се стегнат и от "Аби"-то и от Юсуфито-а там положението е и още по-зле ,че и две изречения няма написанио по въпроса .Да почват да работят ,че ей на някои от сегашните сериали дето ги дават може да почнат и да ги зануляват та време е нашите точно сега да влезнат в играта. Simple Smile
А за солотата и аз мсля ,че няма смисъл да се спори с тях,кой каквото иска да си мисли то времето ще покаже къде е истината.Мен ми е много интересно едно нещо значи за АфРам не вярват ,че ги има обаче вярват поради незнайно каква причина ,че Мерт и какта от лятото са все още заедно  Thinking За АфРам и косвени и не чак толкова косвени доказатлества има ,а за лятната свалка има едно голямо нищо обаче си има хора дето си се вълнуват на тази тема и  това е положението.

# 140
Мистери  , първата голяма вълна от напуснали или вече не споделящи акаунти отмина И още ще има Да не задържиш толкова голям фандом си е постижение все пак Grinning Например много харесвам https://x.com/marwabenrabeh  Каза , че няма да гледа АБи  , че просто чисто визуално не и допада двойката Афра -Кенан И мина към Ешреф Няма лошо  Поискаха го , получават го

# 141
Хайде,честито да им е на Шнура и Афрам. Останаха само солотата сега. Призовавам ги да се впрегнат за рейтингите. Наистина да подкрепят Афра и Мерт професионално. Да спрат да търсят драма.
Ама каквото такова. Нашите ще си сърбат това, което са си надробили. Дано да е за добро и да ги изстреля нагоре,а не да паднат надолу. Заслужават успех. От все сърце им го пожелавам въпреки всичко.
За Кан какво да кажа, била съм там и би било много по-красиво един ей такъв плакат да седи и да се вижда от всякъде Simple Smile
Огън, красота, изящество

# 142
Да уточня Не е задължително и не трябва Афра и Мерт да са в някакви отношения , че да има Афрам фандом
Скрит текст:
Глупостите , на които се нагледахме от февруари до сега имам предвид Коя продуценстка компания би разрешила на своите ГГ да се последват и отпоследват , когато им хрумне на ъкъла поради уж техните капризи После Бирсен да казва , че има проблеми на сета поради лошите отношения на ГГ После да се правят новини как Афра  пее песни , че се е отказала от Мерт  Joy
После ,  колко интервюта лятото смешки и закачки, представления от близо и далеч  за да завършим с подобаващо Grinning  Все едно след като се отпоследваха ,  Афра и принтера и той видя Афра да се целува с Рамазан на яхтата  , след 7 месеца да го попитат за отношенията му с Афра Joy  Има и още , но всички го знаем А и за финал пак сме с ОГМ Grinning
Та,  ако не искаха да разиграват тези циркове , изградения фандом щеше да си е на мястото и да подкрепя и двамата , както нормално продължават всички други  Но така решиха да държат взаимодействието , Ок Ще видим най-важните резултати в рейтингите

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 22:55 от KrasiAnna

# 143
Аз засега съм бойкотирала турските сериали. Не мога да загледам нищо. А пък за проект на ОГМ направо не искам да виждам.
Чакам Пера засега с голямо нетърпение, както и Мерт с нищо няма да ни се случи. Това поне са проекти за Дисни плюс и си има някакви изисквания. Шнура не може много да шари и да се разпорежда.
За АБИ и за Юсуф засега не знам дали бих гледала, бъдещето ще покаже.
Фандома е обиден,дори не става дума само за Афрамците. Солотата също биват разигравани по този начин. В един момент губиш интерес,казваш си майната му. Защо да се впрягаш и ядосваш за глупости. Животът продължава,намираш следващ филм, сериал, герои, актьори. И така.
Ще видим какво ще стане.
Тук нашите бяха много хубави Simple Smile Искаше ми се повече снимки да пуснат от фотосесията на Сейфер

# 144
Добро утро, момичета!😊

Афра сигурно не знае, че феновете ще свържат шапката с Мерт. 🤪 Хайде да видим докъде ще ги докарат тези игрички, които разиграват. Дано накрая да не стане от играчка-плачка, защото натам са тръгнали нещата.

Снощи бяха вече 2,8 милиона гледания на  видеото с фенката. Това се казва взаимодействие за толкова кратко време.

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 08:20 от Lilia*

# 145
Добро утро! 🫶

# 146
Питали са Бирса дали е чула нещо за това, че Мерт се опитвал да се сдобри с Афра и тя е писала, че двамата не искат да бъдат свързвани с това. Добре, че изобщо не дават поводи за подобни коментари. 😂 Както пишат в Х,  дори Бирса им коментира личния живот, а не проектите. 🙄

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 09:08 от Lilia*

# 147
  • София
Като не искат да са коментирани с това защо повдигнаха сами темата в края на септември?
Защо се опитват всячески да изкарат, че Мерт се извинява, а Афра е недостъпна.
Ураз я накараха да пусне онова стори. Пелин онзи ден, също, тя не ги е коментирала от много време, никога не е писала, че са се разделили. Пелин, за тези, които не могат да оправят цялата рода и приятели, е много близка с приятелките на Афра. Чула била, че Мерт иска да се сдобрят, от кой, от Йешим ли?
А тези интервюта, а говоренето, че ще ги хванат. Цяла година никой не ги пита един за друг, сега изведнъж се сетили. Те за всичко случайно се сещат, със сигурност.
Тъкмо млъкнат, дай да накараме и Бирсен да пише нещо. Поне гледам, че чак сега са я видяли, не снощи.
Определено се търси взаимодействие и коментиране на двойката. Всички знаят отношението на фендома към тази "журналистка".

# 148
Вече 3 години похватите на OGM са едни и същи и до болка познати, че чак вече втръсна. Как пък не смени тактиката не знам. Лятото гробно мълчание, няма интервюта, няма коментари в предаванията, нищо, все едно не съществуват. Сериалите им се зададоха на хоризонта и се почна с интервютата, почти всеки ден са коментирани в жълтите предавания, включиха и Бирса. И после искат да ги коментираме само с работата им. Сериозно?😁

# 149
Сериалът им се излъчва още по много други държави Но не искат да се говори за тях Че как ще продадат новите тогава?
Но пък какво да се говори за новите ?
Единият е представен с фотошоп- плакат в Кан Другият е представен с името си на фона на представянето на Шахмаран 😀
И темата отнново се връща , къде ? 😀

Общи условия

Активация на акаунт