Отговори
# 180
И малко есенен вайб

# 181
  • София
Тестът е преминат успешно, ми се струва 🤣

ОГМ наистина успяха да изгонят почти всички шипъри 🤣

# 182
Нещо в Х не й обръщат много внимание на тази снимка.
Почнаха едни спомени от сцената Simple Smile
Аз викам Афра известно време да се покрие. Да не се показва и да не поства нищо. Докато мине яда на хората.

# 183
Добро утро. Снимките на сериала на Мерт са приключили. 😎

# 184
Добро утро! Пожелавам хубава седмица!
Хайде най-накрая снимките свършиха и Мерт може да си почине. Само да не тръгне веднага да снима Юсуф Simple Smile

# 185
Добро утро, момичета!😊

Чудесна новина за края на снимките на Мерт. Значи от днес Бирса може да продължи да пуска новините за които й плащат. 😜

# 186
Нека пуска, а ние нека не четем 😁

# 187
  • София
Добро утро, малко инфо от една от стаите снощи. Снимките на сериала на Мерт ще започнат през декември и щяло да е боНба. Нямам идея какво се има предвид под това, на мен може да ми хареса, може да не ми хареса.
Иначе вчера цял ден се били занимавали, че някой пуснал фалшива новина, че Мирай Д зарязала гаджето и се сближила с Мерт. Големи фантазии, голямо нещо заради едни интимни сцени, дето бяха с координатор точно за да не им е притеснено на актьорите.

# 188
Не знам за какви маратони говори Ураз, но аз засега съм пас. Сигурно ще почне избелване на Афра и Мерт,че сериали им предстоят пък феновете са им ядосани. Но така става като си разиграваш и се гавриш с феновете си. Юли месец Мерт си отнесе хейта, сега е Афра. Да си научат урока.
За другото - Мерт и Мирай - нямам думи просто. Задължително ли трябва Мерт винаги да е със жени. Не може ли и той известно време да е сам.
Ей затова ги правят такива игрички и ПР-и, след като народа се връзва и сам ги търси.
Смешно ми е, честно Joy

# 189
  • София
Какво да им избелват, нищо лошо не са направили, питай солотата им 🤣
Да си ги държат и да си ги ухажват, щом така им харесва 🤣

# 190
Каквито искат фалшиви новини да пускат за Мерт и Мирай, но вчера Сема отново написа, че случката през юли се е случила със съгласието на Афра и аз й вярвам, защото това не го твърди само Сема, а и няколко други акаунти на които според мен може да се вярва. Разбирам ги, че се опитват да осигурят приемане от феновете на новите им проекти, но за съжаление не е това начина. Така ще е обаче като изтеглихме късата клечка да снимат с Шнура. 🤪

# 191
Добър ден
Още един етап е завършен
Нека да е успешен

В очакване сме на нови приключения Kissing Heart

Скрит текст:
Ама може ли Мирай да изпусне това тютюрлю JoyJoy Joyили както беше думата

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 09:26 от KrasiAnna

# 192
  • София
Афра абсолютно съзнателно са подигра онзи ден с хората, които никога не са обиждали нито нея, нито Мерт. Така и не разбрах какъв беше смисълът, освен тези хора да отнесат едни подигравки.
Защити от сорта, не е обърнала внимание на шапката не важат, Мерт има 100 снимки с такава шапка. Айде преди това й намерихме оправдание, че сподели клип на една долна хейтърка, ама сега оправдание не й намирам. И го пиша с ясното съзнание, че всичко, което качва е под контрол и така й е казано.

# 193
  • Яко в Матрицата...
Добър ден Simple Smile

Да му е честито на екипа на ВВО, да имат много успехи с това дизи!

Нали уж гаджето на Мирай било все на сета, кога са успели да се сближат с Мерт? Няма лошо, де. Мерт е виден чапкън все пак, трябва да поддържа репутацията си.

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 10:02 от Reni 🧿

# 194
Мистери, съгласна съм с теб Simple Smile
Аз се считам за фен и на Афра и на Мерт. Нищо, че междувременно ги шипвам заедно. Това тяхно държание от началото на годината е под всякаква критика. Неуважително е. И на мен ми омръзна да бъда подигравана за това, че съм Афрам.
Винаги съм подкрепяла и двамата. Не съм обидила никой от тях.
И точно понеже съм им фен имам правото да се ядосвам и да мрънкам. И това, че съм им фен не означава, че трябва със всичко, което правят да съм съгласна.
Нека сега видят Афра и Мерт и лошата страна на славата. Не може да се габаркаш с феновете си. Както са те издигнали така могат бързо и да те свалят.
Накрая слагам Сейфер Simple Smile Това няма да ми го отнемат

Общи условия

Активация на акаунт