🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 4 (09.10 - 16.10) 🎭

• 33 228
  • 706
  •   1
Отговори
# 75
  • Stockholm
Неве дори не съм я забелязала, понеже съм постоянно ужасена от облизването на Бачо Joy
Обаче виждам в днешните коментари сериозна защита към него Joy Пуснал е връзките и тук, вероятно JoyJoyJoy

# 76
Най-голямото прозрение на Владо Smile

# 77
Не мисля, че можем да генерализираме “повече от останалите“ предвид чутото СЛЕД напускането на Оля например, че тя била разсъждавала и говорила с другите кой може да е предателя. Нещо, което никой от нас ни чу, ни видя.

Видяхме как Оля говореше в двора и обясняваше точно защо тя мисли, че Гъмов е Предател. Предвид изгонването му по-късно, вероятно е преценено, че това е трябвало да бъде включено.

После, защо Тино се чувства толкова и постоянно застрашен? Аз не спрях да се шегувам с това, но явно има някаква причина, която ние отново можем само да предполагаме и да гадаем.
Предвид адекватността /за мен/ на Ана-Мария не е нормално нейните синхрони да са само ТРИ, за цели ПЕТ епизода.
Скрит текст:
И още мога да изреждам, но мисля е ясно какво имам предвид.
Всичко това разбира се няма общо с играта на Бачорски, която на фона на останалите е доста напредничава, или поне това виждаме ние.

Това за Тино според мен тръгна от дружката му фокусник, който в колата го каза пред Оля и че затова му трябвало щит, а тя после сигурно го е разнесла из имението.

Анна–Мария засега се представя твърде незадоволително и няма никава ясна представа дори един от предателите кой е. И само се заяжда с тоя и оня, рано или късно това може да я изкара от играта.

# 78
  • Другата България
А, хипотези и предположения не ми се правят, “вероятно и може би“ не ме устройват, затова и мнението ми е такова. Blush
Засега Ана - Мария на фона на останалите има някакви наченки на мисъл и по-важното - показва характер и не се страхува да се заяви, дори и да греши. По-добре е от ратанова мебел.

# 79
Слухът, че Анна-Мария е умна и интуитивна, го пусна самата тя. 😁 Аз не съм с такива впечатления.

Но е факт, че ни излъчват много малко от това, което се случва. Някои от участниците може да са на много прав път, но да пазят синхроните за по-късен етап или просто да не се вписват в сюжетната линия.

# 80
А, хипотези и предположения не ми се правят, “вероятно и може би“ не ме устройват, затова и мнението ми е такова. Blush
...

С неверни твърдения и въпроси, които за внимателния зрител си имат отговор ли? Simple Smile

п.с.: Бачорски да пише на лични за уточняване на хонорара ми Money

# 81
На мен лично ми се повдига от Бачорски! То стана като вица, дет не смеем консерва да отворим!
В епизодите ми се губят доста играчи, дават ги само коги Бачорски е около тях, в рядкост и Неве!

# 82
  • Другата България
Не мисля, че квалифицирането на чуждото мнение /което не кореспондира с твоето/ като “невярно“ те прави внимателна. Blush
Или доказва, че си такава. Blush
Говори за други неща, но аз не бих влязла в такъв “диалог“.
А и не държа който и да е да мисли като мен, това виждам за момента, това коментирам.
По темата - за формата и участниците в него, не и за хората, които не мислят като мен.
Скрит текст:
Слухът, че Анна-Мария е умна и интуитивна, го пусна самата тя. 😁 Аз не съм с такива впечатления.

Но е факт, че ни излъчват много малко от това, което се случва.
Някои от участниците може да са на много прав път, но да пазят синхроните за по-късен етап или просто да не се вписват в сюжетната линия.
Дано е така.

# 83
Най-голямото прозрение на Владо Smile
Скрит текст:

Не знае къде се намира,обаче се е самонатресъл в позицията на Шеф и ръководител по физическите дейности. Прави фасони като не го слушат за глупавите му стратегии. Хората вече ги е страх да вземат Щитове,точно заради него.А играта се играе точно с щитове,при това да бъдат анонимни тяхните съдържатели.
Моля,някой да му обясни на Владо Николов,че досажда...

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 21:37 от Adoralova

# 84
Не мисля, че квалифицирането на чуждото мнение /което не кореспондира с твоето/ като “невярно“ те прави внимателна. Blush
Или доказва, че си такава. Blush
Говори за други неща, но аз не бих влязла в такъв “диалог“.

Невярно беше твърдението ти за Оля и ти казах защо. Чудеше се откъде е дошло това със "застрашения Тино" и написах откъде. А дори не гледам внимателно последните два епизода, защото плета Wink При което ти реши, че е много уместно да ми кажеш какво те устройва и какво не. Всичко това говори само по себе си и диалога наистина е излишен, защото такъв няма... Blush

# 85
  • Stockholm
Аз не бих направила кеф на Бачо да се караме тук в темата заради него Joy  Предаването го прави  преди всичко Карамазов и естествено концепцията, която не е измислена от Бачо. И не той е уникален Предател, а обкръжението му е уникално тъпи цивилки, начело с Владо Николов. Погледнах последните скечове, които Бачорски пуска във Фейсбук- еми изключително бездарни. Преиграва във всичко. Друго нещо е брат му Иванка Курвоазие, у когото има едно съвсем различно ниво на креативност и нестардантен мисловен процес.

# 86
Не искам да си ходят нито Неве, нито Бачорски. Забавни са ми техните взаимоотношения и се надявам и двамата да успеят да продължат по-напред в играта. А от промото съдя, че в следващия епизод и тя ще даде всичко от себе си да го злепостави пред групата. Не очаквах предателите да обърнат един срещу друг толкова рано.
Оля и Анна-Мария описват следващия епизод във фейсбук като обръщаш каруцата и определящ хода на събитията. Нека видим какво следва, но мисля, че Неве няма да отпадне, прекалено очевидно е.

# 87
  • Stockholm
Да, и аз го бях писала това, че може да оцеле Неве в коалиция с АМ, вероятно Оля, Глория.
Значи обръщане на каруцата в 6-ти епизод, и счупване на играта по балкански в 8- ми Joy

# 88
Между другото, много силно мислещия и разсъждаващ Тино в 3-ти епизод се обясняват с Йордан как най-силно доверие имат на Бачорски, а Тино на синхрон се обяснява как интуицията му към Бачорски е най-спокойна и все по-голямо доверие му има. В същия епизод почва сюжетната нишка колко са застрашени.  Grinning Та.. толкова за реалистичната преценка на участниците вътре и аналитичния им ум.

# 89
  • Другата България
Аз дори си мисля, че Тино сам си пусна тази “партенка“ за себе си - че бил много застрашен.
Вероятно като един вид оправдание всеки път да се нуждае от щит.....Joy затова и се заяви пред Владо Николов толкова категорично.

Общи условия

Активация на акаунт