🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 4 (09.10 - 16.10) 🎭

• 5 072
  • 96
  •   13
Отговори
# 45
  • Stockholm
Представям си, че съм на мястото на Бачо и Невето е изгонена вече, но ме е наклепала на масата. Оставам сама и трябва да изнудвам цивилка.  Междувременно цивилките са започнали да се съмняват в мен. Тези, които са ми се лепнали  Мая, Петканов, Венци са безобидни и са мои хора, дори не ми споменават името, само слушкат. Не ми трябват за колега предател, понеже нямат особено влияние в колектива. Единственият, който има тотално влияние е моят голям конкурент като лидер, а и за наградата- Владо Николов. Аз се опитвам през цялото време да държа врага близо до себе си, возя се с него в колата, приказваме си, пускам на макс целия си чар, изгонихме Жорката и Неве, въртя си го както искам, но пак ми е трън в очите, понеже може все още въобще да не се усеща, че съм предател, но този момент ще дойде и съм чао. Как да се отърва от него? Огромен риск е да започна да наговарям цивилките да го гоним и остава да го извикам за предател. Ако откаже- супер, убивам го и си карам кефа ди края, няма вече кой да ме бутне. Ако не- ще си изкараме двамата сезона и ще  направим останалите луди. Аз съм нарцис, търся екшън, грандиозна популярност, не искам да ме забравят никога, искам дори хейтърите да ме заобичат, вземам импулсивни и нестандартни решения, но винаги  в моя полза. Накрая може да се наложи да се надпреварваме  с Владо кой е по-голям популист и аз дори да  му отдам половината си награда. И да останем като прецедент, че праведен и предател играят партия и делят парите.

# 46
Освен това накрая се снимаме с децата на Владето / пресни национални герои/ и гоним още по- голяма популярност.

# 47
Аз мисля, че може би ще стане някакъв обрат на кръглата маса и Неве няма да я изгонят, не искам Бачора да излезе егати феноменалния предател и да е резнал главите на двамата предатели, но както бях писал преди 2 седмици, когато той качи клип в тикток с думите “ще видите нещо невиждано и нечувано досега” е напълно възможно да я изгони. Хората му имат доверие, а в такава игра това не трябва да съществува.

# 48
Аз пък не мисля, че Владо Николов има някакво реално влияние вътре. То се вижда и на игрите как никой не го слуша. А за гениалната му стратегия за щитовете дори Тино му се опъна. Те двамата с Гъмов си влияеха един на друг, ама до там - от останалите всеки си гласува за когото иска. Дори и изгонените на кръглата маса бяха "сготвени" от Бачорски и Неве, а не от Владо. Другите реално не опонират на Владо, но не го и слушат, просто за сега им е изгодно да играят така.

# 49
  • Другата България
По-скоро го уважават. Blush
Предполагам и Бачо го уважава, затова и стои /или поне се опитва/ близо до него.
Всъщност може да вземе добър пример от него как в ТВ формат се играе популистки и как се печели зрителско уважение, колкото и да е късно за това.
Да припомним участието на Владо Николов в трети сезон на “Фермата“.

Цитат
С рекорден за сезона зрителски интерес премина гладиаторската битката за оцеляване между волейболната легенда Владимир Николов и момчето от с. Козлец Яни Андреев в неделното издание на „Фермата” 3. Над 1,144 млн. българи (А4+) са избрали да наблюдават дуела по bTV срещу 457 хил. зрители, които са предпочели музикалното шоу, излъчвано в същия времеви интервал по втората по гледаемост телевизия у нас, сочат данни на ГАРБ.
Най-добрият волейболен диагонал в света и любимец на публиката Владо Николов спечели в оспорван дуел, като победи бившия учител по история Яни в кръга с въпроси от Алманаха, които бяха на историческа тематика. Неочаквано обаче Владо реши да напусне „Фермата“ и преотстъпи правото си за връщане във фермата на загубилия битката. Владо обясни решението си с три неща – семейство, работа и шанс за Яни.
“Семейството ми има нужда от мен, докато аз се забавлявам. И докато аз съм щастлив тук, повече от 20 души ме чакат в „Левски“,  за да продължим с подготовката на волейболния отбор“, заяви Николов.
„100 000 лева няма да ми сбъднат мечтата, но на Яни – да. Така той може да остане на село, а не да бяга към града. Видяхте – той е страхотен. Той ме победи, би ме на важни битки. Това, което му липсва, е да повярва, че има добро, да повярва, че има позитивни хора“, обясни мотивите си спортистът, който за един месец се превърна в безспорен капитан и стожер на фермерите. Благородният си жест Владо Николов обясни и с това, че уменията на Яни са ценни за живота във фермата, а с наградата фермерът от село Козлец ще може да сбъдне мечтата си да има 1000 пчелни кошера. Изненадани от решението на Владо, водещите Иван и Андрей обясниха, че подобно нещо не се е случвало и едва ли ще се случи повече в шоуто. От уважение към постиженията и личността на волейболиста продуцентите взеха решение да уважат желанието му да напусне „Фермата“. Владо Николов запази и правото си да определи кой ще бъде следващия Фермер на седмицата.
„Дали Яни ще продължи ще решим утре. Решението дали Яни остава, или си тръгва, ще научите на сутрешната церемония“, съобщиха още водещите. След месец във фермата, която започна да се изгражда от нулата, Владо Николов напусна предаването под бурните аплодисменти на всички участници, като призна, че е бил щастлив от първата до последната минута и се е научил да се справя във всякакви ситуации.

На тръгване Владо подари якето си от екипа на „Левски“ на Яни, с което трогна още повече всички.

# 50
Е тя Фермата си е най-популисткото шоу, нормално е там да спечели уважението на зрителите. А и жестът му наистина беше трогателен и достоен за уважение. Но в предавания като Сървайвър и Трейтърс, няма място за подобен популизъм, поне според мен. Точно това “чупи” предаването. Освен това тук всички са популярни личности, малко или много се предполага, че са успели и имат по-голяма финансова възможност от обикновения участник. Не си представям Владо да си предостъпи мястото или наградата на някой от сегашните участници. По-равнопоставени са. По-скоро да дари за благотворителност, което аз не приемам като популизъм, а като благородност.

# 51
  • Другата България
Нямах предвид това, разбира се.
Нито пък визирах Владо.
Въпреки че допускам, дори вярвам, че би предостъпил мястото си на друг.
Но пък смятам, че и в тези формати има доста плодородна почва именно за популизъм, особено когато участниците са т.нар. ВИП-ове. Blush

# 52
Точно за записките и наблюденията за всеки отделен участник съветва Саркаст! Неговите идеи на мен поне са ми много интересни...Но следя и Над - и Ауткаст също...Както и вашите размишления тук Stuck Out Tongue Winking Eye Трябва да направят един сезон и с представители на Бг Мама - както открихте бързо- бързо победителите в миналогоишните Игри и Ергени, ще ги хванете предателите на втората серия! Sunglasses Hug

# 53
Нашият човек е в Лондон. Той казва "Мечтите се сбъдват", но аз казвам - Сбъдва мечтите си. Heart

Скрит текст:

В очакване на епизод 6.

# 54
  • Stockholm
Много му пасна този образ Blue Heart Най- красивият водещ на Трейтърс евър!

Без него  сезонът щеше да е провал, предвид рядкото излъчване, проблемите с монтажа, звука и натрапеният  главен Предател.

# 55
Абе играе Бачора, не може да му се отрече. Без него сезонът вероятно щеше да ми е много скучен.

# 56
Мерси Дяволо за темата на темите тук!
Малко ви изпуснах, но наваксах сега.

По анкетата: гледам Надкаст и нашия Саркаст, също Ванката от време на време. Очаквам и четиримата да влезете в някой сезон на предатели!
Саркаста кометираше, едното което исках и аз да кажа, грешен ход на Неве да се набие в осъдените на смърт,така дори много скрити предатели се прецакват, а върху нея има подозрения.
В 6 ти епизод чакам погребението, което ни дадоха за момент в интрото на 1ви епизод.  

Другото, което ми се избистри, че много често по това, на кого наблягат, че се справил супер на мисията може да се разбере кой ще изхвърчи на масата, в нашия случай Гъмов.

Гласувах, че ще спечелят Глория, Ева и Дани Петканов Simple Smile

за нас зрителите да се "влюбим" в Праведен. Просто не ни се разгръщат образите им.

Изчкайте малко, праведните са бройка, набляга се на последните няколко Simple Smile

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 15:45 от Одри ♡

# 57
Това мнение няма да събере много лайкове Joy

Ако не беше Бачорски, не знам каква пародия щяхме да гледаме. То и сега има доста комедийни елементи, но поне някой се опитва да мисли и движи играта в някаква посока и малко от малко знае къде се намира.

А Владо Карамазов... готин водещ е, много добре пасна на предаването, но като мъж... Не знам защо но винаги съм го възприемала като хомосексувален и изобщо не ми въздейства Sunglasses

# 58
Това мнение няма да събере много лайкове Joy

Ако не беше Бачорски, не знам каква пародия щяхме да гледаме. То и сега има доста комедийни елементи, но поне някой се опитва да мисли и движи играта в някаква посока и малко от малко знае къде се намира.
Ние чухме от другите… Тино бил голям стратег и разсъждавал добре, Онцова също. Но на нас ни показват само Бачорски - другите са храстчета. Така че и без него предаването щеше да си е ок.

# 59
Аз мога да призная, че Бачорски се опитва да играе, но мисля, че е преувеличено да се каже, че нямало да бъде интересно без него. Ако беше някой от праведните избран за предател, щяхме да го/я видим в съвсем различна светлина. Същото е и с уж, хаотичната Невена. Ако тя не беше натикана от Бачорски да се защитава с всички сили срещу "съотборника" си в негово лице от буквално втората минута, можеше да видим доста по-събрана игра като предател. Тя и сега има добри попадения, но е малко мисията невъзможна, когато трябва да се бориш на няколко фронта.

Бачорски щеше да е много по-интересен като праведен. Обикалянето като цветарка щеше да е доста по-интригуващо, ако беше от праведен, който се опитва за всеки да събере цялата информация. Но предполагам тогава можеше да се случи нещо напълно неприемливо - Бачорски да хване пътя за дома още на втория епизод и предаването да се лиши от неговото присъствие. Непростимо Grinning

Общи условия

Активация на акаунт