🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 4 (09.10 - 16.10) 🎭

• 5 050
  • 95
  •   14
Отговори
# 60
Да, и аз си мислех, че ако Бачорски беше праведен можеше да е доста по-интересен и различен.

# 61
  • Другата България
Скрит текст:
Аз мога да призная, че Бачорски се опитва да играе, но мисля, че е преувеличено да се каже, че нямало да бъде интересно без него. Ако беше някой от праведните избран за предател, щяхме да го/я видим в съвсем различна светлина. Същото е и с уж, хаотичната Невена. Ако тя не беше натикана от Бачорски да се защитава с всички сили срещу "съотборника" си в негово лице от буквално втората минута, можеше да видим доста по-събрана игра като предател. Тя и сега има добри попадения, но е малко мисията невъзможна, когато трябва да се бориш на няколко фронта.
Бачорски щеше да е много по-интересен като праведен. Обикалянето като цветарка щеше да е доста по-интригуващо, ако беше от праведен, който се опитва за всеки да събере цялата информация. Но предполагам тогава можеше да се случи нещо напълно неприемливо - Бачорски да хване пътя за дома още на втория епизод и предаването да се лиши от неговото присъствие. Непростимо Grinning
Същото мисля.
Да, добра работа на екипа да го “сложи“ за предател, но не мога да се отърва от усещането, че някак и той има “вина“ за това. В смисъл - по някакъв начин предварително е поставил условие /финансово или не съвсем/ да е именно трейтър. От друга страна пък се сещам за първи епизод, в който беше на косъм да изхвърчи, което донесе допълнителен съспенс и замалко наистина да се лишим от присъствието му, но и тогава имаше вариант - грандиозното му завръщане и спасяване от останалите.
Като праведен обаче наистина вероятността да си тръгне по-рано от желаното от него беше много голяма.
Наистина недопустимо. Imp

# 62
  • София
monii, и Oliboo +100 от мене
Само не знам дали и като праведен щеше да ми бъде интересен (макар че сега ми е интересен на -100, така че всичко друго би било повече), но поне нямаше да ни го навират така от всяко едно ъгълче (дори и когато не е в кадър пак него дават Joy). Но съм на 100%, че едно от условията с които е приел да участва е било именно такова (Мери точно вече бях написал същото когато излезе и твоето мнение Blush) да бъде на всяко гърне похлупак. Само се моля Hands Pray друго условие да не е било минимален брой дни престой в Бонония, защото тогава съвсем ще ме откажат.

# 63
Получава се интересен казус в нашето си предаване. Бачорски може и да е най-добрия сред Предателите, но се справя далеч по-ефективно като Праведен в отстраняването на онези, които иска. Тренера пък колкото и да желае да е най-добрия Праведен, играе все едно е Предател и в техен интерес Joy Със сигурност бих се усъмнила в него, ако не знаех как стоят нещата.

Искам вече да шитнат Неве и да видим най-после някакви по-логични убийства, кой ще бъде вербуван и изобщо как ще се развие играта.

# 64
Аз се надявам Неве да успее да натопи Бачора и да го изгонят. По-интересно ми е да гледам нея, защото няколко пъти стъпи накриво, но сравнително умело излезе от ситуацията - което ми е по-атрактивно от на Бачо самохвалството. След това се надявам да вербува за предател някой, с който да работят заедно, за да се види дали предателите могат наистина да бъдат отбор - поне докато не стигнем малко преди края на играта. Това с Бачорски няма как да се случи.

Надявам се аз, макар че шансът е малък.

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 15:05 от Lilly_85

# 65
Това мнение няма да събере много лайкове Joy

Ако не беше Бачорски, не знам каква пародия щяхме да гледаме. То и сега има доста комедийни елементи, но поне някой се опитва да мисли и движи играта в някаква посока и малко от малко знае къде се намира.

А Владо Карамазов... готин водещ е, много добре пасна на предаването, но като мъж... Не знам защо но винаги съм го възприемала като хомосексувален и изобщо не ми въздейства Sunglasses
Абсолютно съм съгласна, Бачорски играе безскрупулно, а това е идеално за налагане на играта у нас. Да си представим само паралелна реалност, в която Предателите са Владо Николов, Силвия Петкова и Мира Радева. Щяхме да гледаме другарски съд 24/7.
Единственото, което ме притеснява в играта му, е, че от страхопочитание заради аура и все пак публична персона, да не би да ги е страх да го конфронтират.

# 66
  • Другата България
Като гледам общественото мнение, май играта и изобщо присъствието на Бачорски носи повече отрицателен заряд за зрителите, отколкото да наложи играта по някакъв начин.
Ако това ще е линията и за последващи сезони, вероятно и аз бих се замислила.
И то не защото не харесвам такъв тип игра, като неговата.
Просто за еднолично шоу има доста други места за изява.

# 67
  • софия
Това е проблем на монтажа, а не на Бачорски. Ако спрат с 90% негови размисли на екрана, нещата ще се наместят.

# 68
  • Другата България
Това е проблем на продукцията като цяло.
И не е само монтажа, а целия каст.
От който Бачорски е част.

Иначе да спрат, и аз чакам да спрат, табличката със синхроните в началото на темата е показателна.

# 69
Само мен ли ме побърква Неве как непрестанно си криви устата? Ужасен навик е това и образува бръчки.

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 18:29 от Nightshade

# 70
  • София
Най-доброто от Даянка 🙄😀😎

Най-доброто от Мирелка

Сълзите на красивото Мирелче

Мирела стиска палци Жорката да не е убит

# 71
А може би защото Бачорски е двигателя в играта, е нормално да има повече синхрони с него. Доколкото разбирам, Боби е искал да си говорят за печени чушки, Мира за поезия, представям си например те какви синхрони биха давали. Може би, но само може би, и на повечето от останалите синхроните са били леееко неадекватни и несвързани със случващото се, т.е. биха стояли като кръпки и биха ни били спестени разсъжденията на най-активния Предател, които да хвърлят допълнително светлина върху случващото се.
Изглежда ми несправедливо Бачорски да е виновен за като цяло нелепия каст, само защото е един от малкото, които играят и насочват играта, съответно е в пъти по-активен от останалите. Което най-вероятно ще му изиграе лоша шега и в самото предаване, не само извън него...

# 72
  • Другата България
Не мисля, че можем да генерализираме “повече от останалите“ предвид чутото СЛЕД напускането на Оля например, че тя била разсъждавала и говорила с другите кой може да е предателя. Нещо, което никой от нас ни чу, ни видя.
После, защо Тино се чувства толкова и постоянно застрашен? Аз не спрях да се шегувам с това, но явно има някаква причина, която ние отново можем само да предполагаме и да гадаем.
Предвид адекватността /за мен/ на Ана-Мария не е нормално нейните синхрони да са само ТРИ, за цели ПЕТ епизода.
И още мога да изреждам, но мисля е ясно какво имам предвид.
Всичко това разбира се няма общо с играта на Бачорски, която на фона на останалите е доста напредничава, или поне това виждаме ние.

# 73
А може би защото Бачорски е двигателя в играта, е нормално да има повече синхрони с него. Доколкото разбирам, Боби е искал да си говорят за печени чушки, Мира за поезия, представям си например те какви синхрони биха давали. Може би, но само може би, и на повечето от останалите синхроните са били леееко неадекватни и несвързани със случващото се, т.е. биха стояли като кръпки и биха ни били спестени разсъжденията на най-активния Предател, които да хвърлят допълнително светлина върху случващото се.
Изглежда ми несправедливо Бачорски да е виновен за като цяло нелепия каст, само защото е един от малкото, които играят и насочват играта, съответно е в пъти по-активен от останалите. Което най-вероятно ще му изиграе лоша шега и в самото предаване, не само извън него...
И аз мисля, че причините може да са подобни.
Наскоро си разсъждавах за това как Тино и Онцова много мислели и анализирали - според изказванията на участниците вътре - а ние като зрители почти нищо не сме видели от тези разсъждения. Ами ако техните разсъждения нямат нищо общо с реалните събития? Според Тино и Йордан те самите са „супер застрашени“, защото много мислят, но ние виждаме, че това не е така - никой от двамата дори не е споменал някой от предателите. Праведните вътре не го виждат така - те виждат хора, които хвърлят имена и хипотези, и решават, че това е разсъждаване, без да знаят дали тези хипотези имат нещо общо с истината.

Та… ако подозренията на праведните нямат никаква връзка нито с предателите, нито със сюжетната линия на епизода и с имената, които ще се споменават на масата, логично е при монтажа да ни ги спестяват. Предателите, от друга страна, имат много по-цялостен поглед върху нещата и са движещата сила на събитията - нормално е да ги виждаме по-често на синхрони. Нормално е да ни показват участниците, около които се върти действието, а не някакви хора в миманса, които хвърлят имена като халосни патрони.

# 74
Само мен ли ме побърква Неве как непрестанно си криви устата? Ужасен навик е това и образува бръчки.

И мен. Донякъде почвам да разбирам на какъв принцип ги отстрелват..Накрая ще останат само младите и красивите.

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 20:45 от pandorina

Общи условия

Активация на акаунт