🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 4 (09.10 - 16.10) 🎭

• 8 908
  • 200
  •   16
Отговори
# 120
Да, правилно сте отбелязали, че гонят старите, аз го казах още след първите два епизода. С една каруца риалити звезди и техни присъдружни няма как да е иначе.
За сравнение в британската celebrity версия, както и в първата новозеландска, която също беше с известни, средната възраст на участниците е около 40-45 години. То по това се разбира известни ли са вкарали, или риалити звезди.

# 121
  • София
И аз се присъединявам към горната молба, разваляте удоволствието на тези, които искат да ги гледат.

# 122
  • Другата България
То е очеизвадно, че Бачо не иска да дели славата, и целта му е да се говори за него, и само за него основно, да е център на формата, да ги върти всички - и праведни, и предатели....това сме го говорили.
Затова и аз смятам, че целта му е новия предател да е някой, когото ще може да манипулира, такъв, който му вярва и който може да го слуша, евентуално. Това ме кара да мисля, че ще е Оля, но и вече започвам да предполагам, че тя няма да се окаже толкова послушна /ако е тя предателя, разбира се/.
Малко непопулярно мнение вероятно Blush, но именно Оля може да намаже ските на Бачо, ако се “светне“ как да го направи. Нещо от рода на с неговите камъни по неговата глава.
Или поне така ми се иска да стане, иска ми се да гледам изненадващи, умни, стратегически ходове и от други хора, не само от един. И най - вече - реализацията им.

# 123
то затова при иван и андрей му казаха че неговото предаване не се гледа толкова и се сдуха толкова Grinning

# 124
  • Другата България
И понеже съм човек, който спори, когато следва да защити тезата си, но пък винаги си признава грешките, и понеже сега заговорих за Оля ми “светна“, че вчера имах едно....подобие на диалог с една съфорумка, когато написах това
Не мисля, че можем да генерализираме “повече от останалите“ предвид чутото СЛЕД напускането на Оля например, че тя била разсъждавала и говорила с другите кой може да е предателя. Нещо, което никой от нас ни чу, ни видя.
Скрит текст:
После, защо Тино се чувства толкова и постоянно застрашен? Аз не спрях да се шегувам с това, но явно има някаква причина, която ние отново можем само да предполагаме и да гадаем.
Предвид адекватността /за мен/ на Ана-Мария не е нормално нейните синхрони да са само ТРИ, за цели ПЕТ епизода.
И още мога да изреждам, но мисля е ясно какво имам предвид.
Всичко това разбира се няма общо с играта на Бачорски, която на фона на останалите е доста напредничава, или поне това виждаме ние.
Да, ама изобщо не визирах и нямах предвид Оля, естествено, че тя си е там, не е напускала жената.
Имах предвид Онцова, Искра Онцова, за която се чу, че предполагала кои са предателите, размишлявала върху това, ама видиш ли - ние нито го чухме, нито видяхме.
Та, в случая съфорумката беше права да ме поправи за Оля, защото ...явно защо.
Грешката си беше моя, в случая типична проява на чукча - писател. Blush

# 125
Довечера в "Маските падат" при Деси ще е Гъмов. Е много ме е яд за него, много. Харесах го как играе и какви ги говореше.

# 126
Аз пък не харесвах Гъмов и се радвам, че изхвърча. Надявам се Неве да го последва още този епизод.

# 127
Аз не харесвам участници като Гъмов и не мисля, че присъствието им в подобен формат е добро нито за предателите, нито за праведните. Той не играеше играта, не търсеше предатели, а го караше на личностна основа. Докато не го нападнаха лично беше вътре като на курорт, а като му споменаха името на масата се озлоби като пинчер, чак стана и неуважителен.
Такива wild cards обикновено гледат да ги махат, защото са непредвидими като поведение и може без изобщо да те подозират да те нарочат и махнат за едното нищо.

# 128
На Гъмов само блиц-интервюто в промото за Маските Падат като видиш и ти става ясно през какво му е било за играта...

# 129
  • Другата България
Аз не харесвам участници като Гъмов и не мисля, че присъствието им в подобен формат е добро нито за предателите, нито за праведните. Той не играеше играта, не търсеше предатели, а го караше на личностна основа. Докато не го нападнаха лично беше вътре като на курорт, а като му споменаха името на масата се озлоби като пинчер, чак стана и неуважителен.
Такива wild cards обикновено гледат да ги махат, защото са непредвидими като поведение и може без изобщо да те подозират да те нарочат и махнат за едното нищо.
Много точно описание на поведението на Гъмов във формата.
Просто беше на курорт, хапка, пийка, малко социални контакти, и озлобен до мантинелата, когато се завъртя името му. Явно близостта му с капитан Планета е била по линията “не знам къде се намирам, но не се оплаквам от това“.

# 130
  • София
Аз залагам, че другите изгониха Гъмов, не защото са го мислели за предател, а защото са видели че запасите от ракия са тръгнали на привършване JoyJoyJoy

# 131
И аз искам да поправя грешката си, бях писала, че ми ангипатична Оля, но съм я объркала с Яна Донева. Така, че сори за Оля.  Погрешка съм я номинирала Joy

# 132
Коя е Яна Донева?

# 133
  • София
Водеща в Преди обед, има различни рубрики, но най-вече й дават да води частта с Ергенът, коментират всяка седмица, отпадналите са при нея и тн.

# 134
  • софия
То е очеизвадно, че Бачо не иска да дели славата, и целта му е да се говори за него, и само за него основно, да е център на формата, да ги върти всички - и праведни, и предатели....това сме го говорили.
Затова и аз смятам, че целта му е новия предател да е някой, когото ще може да манипулира, такъв, който му вярва и който може да го слуша, евентуално. Това ме кара да мисля, че ще е Оля, но и вече започвам да предполагам, че тя няма да се окаже толкова послушна /ако е тя предателя, разбира се/.
Малко непопулярно мнение вероятно Blush, но именно Оля може да намаже ските на Бачо, ако се “светне“ как да го направи. Нещо от рода на с неговите камъни по неговата глава.
Или поне така ми се иска да стане, иска ми се да гледам изненадващи, умни, стратегически ходове и от други хора, не само от един. И най - вече - реализацията им.
Бачорски си каза в прав текст, че иска точно такъв предател. Обсъждаха го с Неве на дълго и широко на един конклав.
  Стискам палци Гъмето да се навие да отиде в Надкаст. Мисля, че ще даде интересно инфо. А сега си чакам Деси с него.

Общи условия

Активация на акаунт