🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 4 (09.10 - 16.10) 🎭

• 23 466
  • 652
  •   51
Отговори
# 165
Това неделно предаване в неделя ми кат след дъжд качулка! Аз го / я подозирах, ма не беше момента! Те ми казаха да се заявявам, ма се заявих погрешно ...

# 166
  • Stockholm
Това веднага след отпаднето ли е снимано? Или след края на целия формат?
След началото на формата.
Тоест, сега, не през лятото.
Искра много разочарована от Бачо. Но тук имам сходни с нейните впечатления от него.

Стана ми малко мъчно за горката, когато си е мислела, че ще я канят за предател, а те я изпроводили за вкъщи Joy
Каза ли нещо интересно?
За Бачо не съм изненадана.

Много интересни неща казаха. Но по-интересното е, че игра, игра, но всеки я е приел лично. Искра все още не разбира концепцията на играта. Гъмов пък е подозирал Неве от самото начало. Каза, че не би постъбил като нея, ако е бил предател. А  в конкретния случай е щял да я пази докрай. Много интересен разговор. Но и доста горчивина и чувство на прецакани се усещаше.

# 167
  • Другата България
Което потвърждава донякъде мнението ми за каста.
Трагичен. В по-голямата си част.
Благодаря, Сис. Heart
Любопитно ми е за предварителните уговорки - колко предварителни - преди формата, или в самото му начало, там, на място?

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 23:34 от Merri_An

# 168
Гъмов пък е подозирал Неве от самото начало. Каза, че не би постъбил като нея, ако е бил предател. А  в конкретния случай е щял да я пази докрай. Много интересен разговор. Но и доста горчивина и чувство на прецакани се усещаше.
Гъмов нали в първия епизод твърдеше, че иска да е предател и изобщо не би му трепнало да отстреля дори най-близкия си човек в къщата?! Сега пък щял да пази докрай. И той не знае какво иска.

# 169
Едва ли някой ще си признае. От това, което гледам, на мен ми изглеждат предварителни.
Според мен обаче е грешка в Маските падат да показват обида и да правят нещата лични.

# 170
  • Другата България
Знае той, знае.
Той каквото е искал, си го е получил. Blush

От самото начало подозирал Неве.....BlushJoySunglasses
А Бачо пак “невидим“!
Едва ли някой ще си признае. От това, което гледам, на мен ми изглеждат предварителни.
Според мен обаче е грешка в Маските падат да показват обида и да правят нещата лични.
Ако бяха наясно с концепцията на играта предварително, това нямаше да се случи.
Няма да са единствените обидени, сигурна съм.

# 171
  • Stockholm
Не навлязоха в подробности за това, но и двамата правеха многозначителни физиономии. Искра спомена името на Венци Венц като най-незабележим, а пък...
А според мен Венцито играе много добре, ако играе. Прави се на незабележим и льльо. А как иначе може да се надцака Бачо? Дано да е успял де. Но засега е най-снишената му мижитурка Joy

# 172
Гъмов ми хареса! Точно в този му образ обичам да го виждам - уравновесен и положително настроен. Очаквах да ги запука яко както в предаването, но човекът си каза, че не се сърди на никого, което е и нормално, за разлика от Онцова. 😁 Гъмов щеше да е як предател.

# 173
  • софия
Ей, аман. Съжалявам, че ще го кажа, но това поколение, около 50те са си загубени отвсякъде. Постоянно паранои, популизъм, чест и още сто алабализми. Че и се изпокарали, че чатове напускали. Няма по-тъпо нещо от това да се сърдиш, че някой ти е взел пионката на "Не се сърди, човече". Отиди, изживей го, забавлявай се, пусни се на макс. Ако успееш, супер. Ако не успееш, здраве да е, поне си опитал. Кой, дали, защо е с предварителни уговорки, за негова сметка си е. Винаги истината лъсва в един момент. Нито ме интересува, нито ми пречи. Има достатъчно поле за действие, въпреки това.
 И още нещо, защото темата се превърна в оплакваческа. Как имало познати. Разберете, че няма как да стане да няма. Даже и с обикновени хора. Държавата ни е толкова малка, че винаги може да се намери начин да се разбере. Така ще е и ще продължава да бъде. Ако някой очаква, че ще види риалити с напълно непознати, които са нямали никакъв досег един с друг, то по-добре да хвърли дистанционното.

# 174
  • Другата България
Не навлязоха в подробности за това, но и двамата правеха многозначителни физиономии. Искра спомена името на Венци Венц като най-незабележим, а пък...
А според мен Венцито играе много добре, ако играе. Прави се на незабележим и льльо. А как иначе може да се надцака Бачо? Дано да е успял де. Но засега е най-снишената му мижитурка Joy
Ако това е стратегия, и наистина накрая Венци “обуе обувките“ на Бачо, тоест - надиграе го в собствената му игра, ще го призная, но за момента ми е трудно да го повярвам.
Тогава защо не и той да е следващия предател?
Интересна теория.

Като цяло обаче, засега изобщо не мога да предположа кой би могъл да го направи, много ми се иска това да е Коджабашев, той също го раздава малко out of space, или поне така иска да изглежда отстрани.
Много зависи и кой/кои ще са следващите предатели.

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 00:03 от Merri_An

# 175
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Искра явно не е разбрала, че е игра. Много насериозно приема нещата.

Съвсем в правото си е да недоволства при факт,че има формирани групи преди снимките на предаването и едва ли не, дали ще играеш или не, няма никакво значение. Аут си при всички обстоятелства.
Уговорките навън винаги ще спечелят над честната и мотивирана игра. Unamused

Вече си мисля дали не е по-хубаво да спрат с един сезон. Ясно е тук,че на Балканите всичко се съсипва от шуробаджинащина и тарикатлък. Злато им дай,те ще го направят на ла*но.

# 176
  • Stockholm
Разбираемо е до известна степен, че се чувстват направени на глупаци от Бачорски, което е факт, гледайки се сега отсрани. Нищо че е игра. И нищо, че си е сформирал коалиция отвън. И те можеха да си сформират още по-силна  вътре.Истината е, че  селският тарикат е по-адаптивен и надхитри съдийката и големия актьор. А и още доста други. Искра поне го нахрани малко, но Гъмзата не го и спомена. Но проблемът си е техен, че са влезли неподготвени, подценявайки играта.

# 177
Изгледах го и аз сега - ами, все едно са в детската градина. Не се сърдели, ама този бил такъв, онази била онакава… Пък напускали групите, второ, трето… Особено за Гъмов ми е странно, нали е актьор - толкова ли не може да приеме, че това е просто една роля? Иначе са прави за Бачорски, но нещо много се вживяват.

# 178
Маските продължава да ми харесва- въпросите на Деси са директни, а и гостите днес бяха искрени. Интересен е въпросът дали можеш да лъжеш в играта, ако не можеш в живота,май тук се съгласявам с Онцова. Разбирам, че някои хора приемат участието и най- вече отношенията на сериозно, и остават разочаровани...въпреки, че тогава защо влизат изобщо в такова предаване?! Но най ми хареса като каза категорично, че Венци е сред тези които даже не ги и знаеш/ виждаш, че участват...нищо чудно той така да се дотътри и до финала, вече няма да ме изненада......Joy

# 179
  • софия
Изгледах.
За някои хора е по-добре да не участвят в Маските падат.

Деси Стоянова е страхотна.

Общи условия

Активация на акаунт