🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 4 (09.10 - 16.10) 🎭

• 24 677
  • 659
  •   25
Отговори
# 150
Със сигурност ще чакам другия път в темата добра душа да даде знак и тогава ще включа тв. Искрен интерес имам да гледам и не ми се чака на запис, но другото не се търпи и отделно неспазването на програмата ме дразни.

# 151
Стаилингът и прическата на Искра Grinning

# 152
Онцова - смях в дантели пост фактум!

# 153
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Обаче много колоритни участници са избрали. Те май и това са ги взели - възраст, професия,визия.. да има от всички групи по няколко представителя.
Задължително да им 2-3 сладурани, 1-2 татуирани, 3-4 "стари", 2-4 актьори, 2-3 красавци, 5-6 под 30г..
Мирела имаше и епизодична роля в един от епизодите на “Майките“.

Сещам се,там й бяха дали 3 реплики и се показа на 5 кадъра.
За актриса въобще не мога да я определя като такава,но има перспектива.Иначе да,хубаво,младо момиче. И ми изглежда добричка.

# 154
Това веднага след отпаднето ли е снимано? Или след края на целия формат?

# 155
Искра се излага яко.

# 156
Ще се набутва в продукции на гаджето за да бъде забелязана.

# 157
Явно вече се излъчва, защото говори как някои са напуснали общия чат и спомена, че били в голяма еуфория и приятелски настроени на премиерата. Вече не. 😃
Искра започна добре, ама почна да се оак*а. 😃 Чакаме Гъмеца да довърши започнатото.

# 158
  • Stockholm
Искра много разочарована от Бачо. Но тук имам сходни с нейните впечатления от него.

Стана ми малко мъчно за горката, когато си е мислела, че ще я канят за предател, а те я изпроводили за вкъщи Joy

# 159
  • Другата България
След началото на формата.
Тоест, сега, не през лятото.
Искра много разочарована от Бачо. Но тук имам сходни с нейните впечатления от него.

Стана ми малко мъчно за горката, когато си е мислела, че ще я канят за предател, а те я изпроводили за вкъщи Joy
Каза ли нещо интересно?
За Бачо не съм изненадана.

# 160
Явно вече се излъчва, защото говори как някои са напуснали общия чат и спомена, че били в голяма еуфория и приятелски настроени на премиерата. Вече не. 😃
Искра започна добре, ама почна да се оак*а. 😃 Чакаме Гъмеца да довърши започнатото.
Гъмов поне си беше как си е навсякъде, където е участвал!  Все е всенародното недоволство!

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 21:00 от Anhela_a

# 161
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
"Маските падат" се снима четвъртък/петък и излъчва в неделя.

Онцова реално намекна това, което се пише тук - за предварително уговорена групичка, която продължава да лицемерничи и днес, и които се опитват да замажат очите на всички, които са се опитали да играят по правилник.

# 162
  • София
Искра явно не е разбрала, че е игра. Много насериозно приема нещата.

# 163
  • Другата България
Скрит текст:
"Маските падат" се снима четвъртък/петък и излъчва в неделя.

Онцова реално намекна това, което се пише тук - за предварително уговорена групичка, която продължава да лицемерничи и днес, и които се опитват да замажат очите на всички, които са се опитали да играят по правилник.
Blush
За т.нар. “кръг на доверие“ вероятно.
Или за някаква друга геометрична фигура?

# 164
Нормално е Искра да недоволства - тя си каза, че не е познавала никой от там, все пак от години не е на екран, пък дори като беше, едва ли е била баш в “средата”. Останала е извън уговорките…

Общи условия

Активация на акаунт