🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 4 (09.10 - 16.10) 🎭

• 26 321
  • 686
  •   40
Отговори
# 645
С този ИИ асансьор ми е досадно вече.
Прочетох коментари в ИГ и ФБ. Хвалят играта на Бачорски. Ама какво ми го хвалят, като е сключил сделка с няколко човека вътре предварително.
Сега, аз приемам този първи сезон с точно тези участници с ясната нагласа, че ще има уговорени съюзи, че ще има режисирани ходове. Приемам този сезон, като загрявка за втори, като един вид проучване на нагласите, какво ще кажат зрителите -  къде са слабите места, какво искат да гледат и прочие.
Отвсякъде ми изскача Бачорски бе хора, дразнещо ми е това. Чак тъпо вече. На път е да ми стане антипатичен. Не че сега го харесвам.

# 646
Не гледам предаването, но пърфомънсът на малката филтъропродавачка в темата днес си беше за пуканки. Отдавна не се бях смяла така.
Кое ви беше най-смешно?
Двойните стандарти (едни уговорки са лоши и крайно осъдими, докато други са съвсем в реда на нещата, защото "всички така правят"), претенцията за портрет на колега в риалити предаване в жълтеникаво издание, което преди години бабите щяха да оползотворят на пирон във външната тоалетна, цялостният дисонанс в стил "ний не сме от тях, како Сийке", тоталната неосъзнатост що е то риалити формат и има ли то почва у нас. Всъщност, поправям се, не е смешно, трагично е. А не гледам предаването заради "играчи" като Вас и цялата клика слепи, предвождани от дружинния едноок, яхнал метла.

# 647
Някои битки са изначално загубени и няма смисъл да се водят. Щом Антон досега не е осъзнал смисъла на подобен тип игри, едва ли има нужда да му обясняваме надълго и нашироко. Няма да стане.

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 12:22 от outcast

# 648
Не ми се рови. Помните ли в първи епизод тримата предатели в какво се заклеха и си обещаха? Нещо такова имаше.

# 649
Извинете, ако въпроса е странен, не разбрах какво ще стане, ако няколко играча откажат да станат предатели? Бачо продължава ли да предлага докато някой приеме? И всички ли отказали са убити?
Разбирам, че това ще е странен разврат на събитията, защо са влезнали в traitors, ако не искат да са traitors...но пък те повечето не знаят къде се намират, та очаквам и да се правят на принципни. Особено тренера.

# 650
  • гр. Шумен
Ах, толкова ме е яд за Неве! Искаше ми се да я гледам още! Бачорски ми се струва, че се прави че много я разбира тази игра, накрая да не го изненада някоя... пешка! 😅 Много ме ядосва вече този човек. И как си мисли че ще оцелее сам? Това пък да предлага на Владо Николов да бъде предател! Леле!! Да се смея ли, да плача ли? 😅 Точно пък Владо Николов ми е еталон за вярност и морал и т.н., предател нивга! Не виждам как ще стане.

Ама как се лъжат един друг, и си се прегръщат, а Бачорски си ги върти ей така... не мога вече... Аз ли нещо не разбирам? Дано не е той победителят, че това вече хич няма да мога да го преживея! 😅

# 651
  • София
Извинете, ако въпроса е странен, не разбрах какво ще стане, ако няколко играча откажат да станат предатели? Бачо продължава ли да предлага докато някой приеме? И всички ли отказали са убити?

Да. Ще поставя ултиматум след ултиматум докато някой не се съгласи. Ако трябва и 5 човека подред ще убие очи в очи. Но никога и никъде не е имало подобни прецеденти.
Неписано правило е, че на този етап от играта не може да има само един Предател в играта, защото може да бъде хванат на Кръглата маса и шоуто да остане без Предател.
Сам Предател може да остане и да убива сам във финалната част от сезона.

# 652
Към гледалите много чуждестранни издания на формата - има ли случай, когато още на първата кръгла маса е изгонен предател?

# 653
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Aз съм гледала към 10-на сезона. Не се е случвало.Започват да хващат предатели след 4,даже 5та седмица.
При нас изгониха Жорко на 3-тата маса,което е много рано и той Жоро си го каза,че е рано за Предател,но нали Бачора много му е важно да си захранва егото на велик и можещ,нямаше как да пропусне този ход.Не те харесвам,Коте.

Много ме е яд,че Неве и Жоро не успяха да го преценят и първи те да го изиграят. Сега щяхме да гледаме съвсем друга игра и мнооого по-интересна,защото всеки един от участниците щеше да е важен.
Сега те не са. Сега има само Бачорски + Его + пешки. Разочароващ сезон Sad

Ама защо така се нахвърляте върху Антон? Какво било писано в жълтия вестник? Каквото са решили от екипа,това са публикували. Сякаш не знаете жълтата преса как работи..

# 654
Не ми се рови. Помните ли в първи епизод тримата предатели в какво се заклеха и си обещаха? Нещо такова имаше.
Да лъжат и подвеждат през цялата игра, да убиват по един праведен всяка вечер и да пазят своята самоличност и тази на другите предатели в тайна.

# 655
  • софия
Щом като грубиян като Искра може да се уплаши от видянота и чутото на кръглата маса, няма да е учудващо,  ако вече никой не иска да стане Трейтър.
Прави ми впечатление с какви грозни думи и въобще поведението на праведните на кръглата маса и в двете вечери,  когато изгониха Трейтъри.
Хиени срещу ранения вълк. Да ви кажа малко се стреснах и аз.
И тъжно ми стана и яд ме хвана. И най- малкия проблем ми е имат ли уговорки от вън, спазват ли ги, тъпи ли са верно или просто наистина обстоятелствата те вкарват в параноя.
 Харесвам играта на повечето вътре- всеки с ходовете си, грешките  смешките.

И няколко недолюбвам Гъмето, Капитан Владо, Гос'ин Антон, Ева. Мира изобщо не беше за там - има късмет че първа отпадна и нямаше време да се развихри. Можеше да бие бат Тони по горене на вещици Joy
Петканчето е страшна досада.
Венци? - изглежда тотална шматка.
Жорката вика - "много ги мисли нещата" . Кога това?

Харесва ми предаването.
Монтажите - Бачора води играта, но синхроните му са много. Това си е режисьорска грешка според мен и е "мечешка услуга" за играча Бачорски. Самите играчи вътре не го смятат за на-важния, за да му треперят. По-скоро го харесват. Така ми изглежда на мен.
Аз не го познавам, но от тази игра и аз го харесвам.
Хим съм отборен играч и не харесвам егоцентрици.

Бачорката още в еп. 1 каза, че се надява Мая да е до него на конклава. Не знам дали да заложа на нея. Но нямам  на кого друг, така че,  Гал Гадот, гласувам изнудване за Мая. Grinning

# 656
Към гледалите много чуждестранни издания на формата - има ли случай, когато още на първата кръгла маса е изгонен предател?

Има! В първия новозеландски. Хванаха я точно защото се познаваха отпреди предаването и моментално усетиха промяна в поведението.
Във втория пък има изгонен на втората кръгла маса.

# 657
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Гледах НЗ сезоните и въобще не си спомням подобни неща за 1-ва и 2ма маса.

# 658
Предаването е интересно, обаче нещо не схващам как абсолютно никой не подозира Бачорски? Просто ми е съмнително вече.

И не мога да разбера, защо не направиха сезона с хора, които са “безизвестни” (а не някакви псевдо БГ звезди), които не се познават помежду си и са се разбирали предварително. Тогава според мен би било по-интересно.

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 06:57 от MissBabyJane

# 659
Не го подозират, защото с 5-6 човека има предварителна уговорка да се пазят дори и някой от тях да е предател. Други 7-8 човека пък вече бяха изгонени + двамата елиминирани предатели. Всичко на всичко остават десет участници. Да кажем, че 2-3 от тях Бачорски искрено е спечелил и се е сприятелил с тях, това остава едни криво ляво седем човека. Дори и някой от тия седем да изпита съмнение в Бачорски, един от лакеите от предварителната уговорка винаги ще е там да потуши съмнението и да го насочи в друга посока.

Ако не стане някое чудо в идния епизод, вероятно ще видим двама напуснали от групата на 6-7 човека, които не са хора на Бачорски и вече дори математически няма да има шанс играта да се обърне, защото численото преимущество ще е на страната на лакеите.

Общи условия

Активация на акаунт