🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 4 (09.10 - 16.10) 🎭

• 24 309
  • 655
  •   10
Отговори
# 630
Diavolo
от самолет се вижда, че Анна-Мария е човек на Бачорски и се прави на умряла лисица, и хвърля некви кукички  кой бил предател правейки се на приятно разсеяна.

# 631
Не успях да се включа вчера в темата, но аз също клоня към това, че Анна-Мария знае за Бачора и чака перфектния момент, ако има такъв да го нападне. Това са си мой разсъждения, харесвам я, мисли правилно и адекватно. От самото начало очаквам нещо грандиозно от нея, стискам палци да не ме разочарова. 😁

# 632
Няма да го нападне.

# 633
  • София
Това момиче е дало пари за да си направи патешка уста, а не може да си оправи захапката.

# 634
  • София
От АМ очаквам "нещо грандиозно", колкото от Гонзо да прати футбола ни на Световно първенство (не за бавно развиващи се, все пак).

# 635
Нейната любимка Айгюл (Даниела) е кръстница на едно от децата на Бачора, не вярвам Анна-Мария да е негов човек.

# 636
  • София
Ох, с нетърпение чакам да свърши и
да подхвана UK- Treitors 😃
Зарибих се 😉

# 637
  • София
Аз го гледам паралелно.

# 638
  • Другата България
Имам и второ предположение за “чупенето” на играта: Бачорски избира Владо и някак успява да го склони, но след ден-два Владо не издържа. В синхрон с морала и принципите си заявява пред всички, че двамата с Бачо са предатели, а той не може повече да носи това бреме и да петни името си 😅 Резултатът е същият като в другото ми предположение (което да кажем, че не е “по правилата”) - пак остават без предатели 🤷♀

Ох, избухнах в смях като си представих сценката Joy Но къде е балканската следа? Това си е слабоумине направо Joy Много, много искам да се случи!
И аз, и аз! Joy
Дори си го представих, дори си представих и как държи реч пред останалите, завещавайки им завета си да пазят Мирелката, щото е достойна! Joy
Нейната любимка Айгюл (Даниела) е кръстница на едно от децата на Бачора, не вярвам Анна-Мария да е негов човек.
Тази пък коя е сега?
Съвсем се оплетох и аз в някакви паралелни реалности, , май ми стига за днес.

# 639
Искра в Надкаст каза, че Антон е звънял и на нея и на Бачорски и на още някои, за да предлага предварителни уговорки.

# 640
Няколко мисли по средата на шоуто, от един чужд фен, който гледа и другите версии.

Според мен Бачорски е напълно окей. Не бих казал, че е нещо супер специално: типът „самоуверен пич, който си мисли, че контролира всички“ е доста класика за това предаване, и сме виждали много по-досадни. Иначе да, монтажът очевидно върви повече около 1-2 човека, просто заради историята (съгласен съм, че има твърде много негови изповеди, но реално при това темпо просто всички трябва да имат повече време пред камера).

Най-големият проблем на Бачорски, честно казано, е че си измисля в изповедите. Социално играе добре, ама ако се вгледаш внимателно, доста малко от нещата, които стават в имението, реално са заради него. Георги и Неве сами си провалиха игрите с грешки, а Тома и Гамов си тръгнаха, защото имаше достатъчно хора срещу тях, без значение какво влияние уж има Бачорски. Ако питате мен, Петканов е по-дразнещ: дават му ефир, а той буквално не прави нищо.

Да махнеш друг Предател има логика в края на играта. Да го направиш обаче без причина и толкова рано (Неве беше слаба, ама беше епична, че го направи на Георги) е рисково: поставяш се в тъпа ситуация, в която трябва да изнудваш хора до самия финал. И точно там нещата обикновено се объркват тотално.

Още има доста игра, и знаем колко бързо може да се обърне всичко (или монтажът просто да реши друго), така че дръжте се. Гледайте и таблицата от началото на темата: нямам никакви спойлери, но следете не само изповедите на Предателите, а и кои от Доверчивите се появяват често. Засега това са Глория и (за съжаление) Петканов.

# 641
  • Другата България
Искра в Надкаст каза, че Антон е звънял и на нея и на Бачорски и на още някои, за да предлага предварителни уговорки.
Милия! Колко “достойно“!
Дали е предлагал бъбрек?

Глория с това стори от днес си ни даде спойлер, така че дали тя, дали Петканов, дали Венци - все са от кръга на Бачо.

# 642
Антон не се слави с висок морал и голям капацитет, но има огромно самочувствие.
Бачорски много рано изгони своите хора. Дали си мисли, че ще успее да излъже всички

Според мен е далеч от тази мисъл, май и вчера каза, че обича отборната игра, обаче това не са били неговите хора и иска да играе с други.
Нямам идея кой ще покани, не мисля че ще е Владо - той просто няма са се справи с ролята. По- умно трябва да действа. Мисля, че ще опита с Мая, но нея я даде като човек на който може да вярва и не знам колко ще е готов тя да откаже и са напусне играта.
Ще видим.
Но ми е странно и да те поканят за предател, а ти да откажеш - нали това е играта, как ще отказваш....🤷‍♀️

# 643
  • София
Diavolo
от самолет се вижда, че Анна-Мария е човек на Бачорски и се прави на умряла лисица, и хвърля некви кукички  кой бил предател правейки се на приятно разсеяна.

Аз такова нещо не виждам.
Анна-Мария я харесвам, но е много далеч със своите разсъждения.

# 644
  • София
И аз не мисля, че Бачорски и Анна-Мария са близки отвън предвид ситуацията от Ергенът, но вътре си допадат и виждат, че имат доста общо. Бачорски май се познаваше с Мая и с нея вярвам, че може да са говорили.

Общи условия

Активация на акаунт