🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 4 (09.10 - 16.10) 🎭

• 27 718
  • 706
  •   21
Отговори
# 615
  • софия
Свои го приеми в кавички. Имаше предвид Предателите. А не кликата с която се е окопал предварително. За мен това са Петканов, Венци и може би Мая. Макар, че Мая си играе своя игра вътре в играта. За това и толкова и се кефих и в гривните и тук я наблюдавам с интерес.
 Подозирам, даже това ми беше предположението в анкетата, че Венци кротко ще го добутат до финала, че и ще вземе да блесне накрая.
 Гал Гадот е права. Много е лесно, когато виждаш как се случват нещата да се чудиш, що тези не се сещат, като отдолу си пише Предател. С ръка на сърцето си признавам, че нямам идея кой ще избере. Мисля си, че баш така са счупили играта. От зор за сила и чест са отказали едно добро количество праведни да станат предатели и са поставили продукцията в патова ситуация. Скоро ще разберем.

# 616
  • София
Ох, ако на "журналист" трябва да се тълкува текст то тежко ни.

# 617
  • София
Своите = предателите. Мисля, че е много лесно да се разбере, малко капацитет трябва.
Която и "жертва" да си избере Бачорски, жертвата ще е наясно, че два пъти той е гонил свои, та ще се пази.

# 618
И аз се чудя как ще се процедира в случая -Владо отказва, взема Антон но не могат да убият никого защото осъдени повече няма. А по регламент трябва да има и друго убийство.Може би няма да има право да вербува единствения останал осъден. Макар че изобщо не виждам логика да опитва да вербува Владо (освен кръвожадност) Той 80% ще откаже, 19% ще приеме но ще издъни и двамата до 2 дни и 1% ще е успешен предател макар и за кратко

# 619
  • София
Която и "жертва" да си избере Бачорски, жертвата ще е наясно, че два пъти той е гонил свои, та ще се пази.
С тези остри умове които са вътре, силно се съмнявам. Залагам, че всички ще продължат да му "вярват" JoyJoyJoy

# 620
  • Другата България
Своите = предателите. Мисля, че е много лесно да се разбере, малко капацитет трябва.
Лесно е за нас - да разберем, щото сме вътре в играта, опитваме се да анализираме, разсъждаваме, предполагаме.
На човек, който в главата са му “чест и достойнство“, предварителни схеми и машинации, мои и твои хора, и всичко друго, но не и да “гори“ в играта - как очакваш да разбере какво имаш предвид?
Поне си призна, че на Бачо хората са още вътре. Joy

# 621
  • София
😂
[/quote]
Какво се случва, ако Владо Николов откаже да е предател и бива убит? Предполагам това ще спаси Антон?
Самоцитирам се:

Ако покани Владо, очаквайки той да му откаже, убива го, а после и друг от осъдените… А ако след Владо покани и Антон, и той откаже, защото Който е предател в играта, е предател и в живота 😉, и Мариелчето, горкото, ще го убият по задължение 😂…

Е, тогава ще го призная 🤷🏻♂
Поне двама предатели трябва да извършат убийство на един от осъдените

# 622
  • София
Да похваля днешният обзор на Надкаст.
Най-добрия им за целия сезон.
И се радвам, че носят на градивна критика и са си взели бележки, защото наистина допускаха грешки.

# 623
  • България
Антон не се слави с висок морал и голям капацитет, но има огромно самочувствие.
Бачорски много рано изгони своите хора. Дали си мисли, че ще успее да излъже всички
Моралът ми е много висок. А самочувствие нямам. Дори постоянно си повтарям, че не е нужно да съм толкова скромен. Ама такава ми е натурата. Щом мислите, че Бачорски е изгонил своите хора - така да е. Аз няма да ви противореча.

Четем и мислено преобръщаме всичко от написаното наобратно. За мен Вашата поява във форума донесе само спойлери, можеше да пишете в Спойлерната тема.

# 624
Не гледам предаването, но пърформансът на малката филтъропродавачка в темата днес си беше за пуканки. Отдавна не се бях смяла така.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 22:05 от IriS`

# 625
  • Другата България
Той няма да те разбере, че за него говориш. Blush

# 626
  • София
Според мен е абсурдно Анна-Мария и Владо Николов да знаят/подозират, че Бачорски е предател.
И едно нещо, което не е казано там вътре на синхрон или пред друг човек (но ние да го чуем/видим), а месеци по-късно в студия или подкасти за мен не е доказателство, защото всеки може да си каже каквото поиска.
По тази причина не вярвам и на Гъмов за Неве. Да го беше казал там и тогава. Макар за него да имам едни 50% съмнения, че може и да казва истината, но само защото с Неве са заедно на сцената повече от 20 години и са много гъсти. Т.е. има логика да долови промяна в поведението и.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 20:31 от Diavolo

# 627
  • Другата България
За мен също е абсурдно, и то точно Владо Николов, моля ти се!
Категорично не! Blush
Но пореден участник потвърждава за предварителните договорки, с което концепцията толкова ми олеква, ама много ми олеква.

# 628
  • Stockholm
Имам и второ предположение за “чупенето” на играта: Бачорски избира Владо и някак успява да го склони, но след ден-два Владо не издържа. В синхрон с морала и принципите си заявява пред всички, че двамата с Бачо са предатели, а той не може повече да носи това бреме и да петни името си 😅 Резултатът е същият като в другото ми предположение (което да кажем, че не е “по правилата”) - пак остават без предатели 🤷♀

Ох, избухнах в смях като си представих сценката Joy Но къде е балканската следа? Това си е слабоумине направо Joy Много, много искам да се случи!

# 629
Не гледам предаването, но пърфомънсът на малката филтъропродавачка в темата днес си беше за пуканки. Отдавна не се бях смяла така.
Кое ви беше най-смешно?

Общи условия

Активация на акаунт