🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 4 (09.10 - 16.10) 🎭

• 18 825
  • 494
  •   59
Отговори
# 285
Пишман актриса.
В каквото и да съм я гледала, все не е ставала.
Сигурно е обидена, че толкоз рано си позволиха да я отстранят. Ни в Маските падат се появи, ни никъде.

# 286
На премиерата също я нямаше.
Сега прегледах премиерните снимки - от рано отпадналите ги няма Юруков, Силвия, Тома.
Отсъстват или ги няма на снимките още Оля и Тино.

Диляна Попова, която дори не влезе и Мира Радева - първата изгонена, обаче са там.

# 287
На мен няма да ми липсва Силвия, ако повече не я видя. Нито съм я знаела преди предаването, нито сега искам да я знам.
Сега се сетих, че в Надкаст като питаха Онцова кого от известните би препоръчала за следващия сезон, посочи бившия съпруг на Силвия. Била му фен от Сървайвър.

# 288

Това е единствения подкаст на Силвия за предаването.
Интересно ми стана наистина, че почти никъде не се показа, май само в ПРЕДИ ОБЕД,
но там не съм я гледала. Според мен не е очаквала да отпадне толкова рано.
Големия проблем на родните известни е, че имат прекалено голямо его и
всеки очаква, че е нещо много специално.

П.П Айде и Силвия е Рицар и Отборен играч. Тези хора не разбраха ли къде влизат?!
Това не е отборна игра е много лошо, че вменяват вина когато човек играе за себе си.
Бачорски е в другата крайност, но това е друга тема.

# 289
Антон пише във ФБ, че епизода довечера ще е брутален.

# 290
Приятно гледане на всички тази вечер. За съжаление няма да мога да се включа на живо, но по нощите ще гледам и ще чета какво сте писали Hug

# 291
  • Разпиляна във въображението
На мен ми се изчака чакалото.

# 292
Тази пък Силвия каква е? Даже не я бях чувала преди предаването. Много насериозно се е взела.
Ще я обидите - тя е 5-то поколение софиянка, не знаете ли?Smiley
Преди време нямаше интервю, в което да не го спомене.SmileySmileySmiley

# 293
И Оля и Ана-Мария бяха казали, че довечера им е любимия епизод.

# 294
  • Другата България
Приятно гледане на всички тази вечер. За съжаление няма да мога да се включа на живо, но по нощите ще гледам и ще чета какво сте писали Hug
И аз така.

# 295
Тази пък Силвия каква е? Даже не я бях чувала преди предаването. Много насериозно се е взела.
Ще я обидите - тя е 5-то поколение софиянка, не знаете ли?Smiley
Преди време нямаше интервю, в което да не го спомене.SmileySmileySmiley
Ох, ма БожКе. Е, щом е така, взимам си думите назад - тя е велика. 😂

# 296
От надкаста с Искра Онцова тя спомена нещо много любопитно, което си заслужава да се обсъди. Според нея вариантът с 50 на 50 – известни и неизвестни – би бил по-приемлив, но популярните ще „изядат“ дребните риби.

Права ли е според вас?
От една страна, вероятно неизвестните ще са фенове на играта, които са стратези, но пък от друга – те няма да имат връзките и познанствата отвън, които популярните имат. Колко от тези популярни обаче са добри стратези? Много интересна дилема.

Разбира се, че зависи от каста.
Т.нар. "дребни риби" може да са доста едри в областите, в които се развиват, да са с развито стратегическо мислене и други качества, благодарение на които да са добри в социалната игра. На мястото на Онцова не бих генерализирала.

# 297
  • София
Тия хора не се ли научиха? За кой път? В стремежа си уж да "хайпнат" епизода
Скрит текст:
Единствено издават неща.

# 298
  • София
Те всеки път преди епизод се надпреварват да обясняват колко ще е велик и после - пак гледаме тъпото шоу на Бачорски. Даже вече не го и чакам с нетърпение, честно да си кажа.
Ще гледам, разбира се, но хайп у мен вече няма. 90% от времето да му гледам физиономиите и да му слушам тъпизмите, нямам нужда.

# 299
  • България
Автоматично това значи, че няма да е интересно. Пускат мухи и накрая пак ще си клатят краката.

Гъмов е много неприятен чичак (не го казвам заради възрастта му, а заради манталитет и поведение). Всички са под неговото ниво, той е най-великият, не бил гледал нищо, в което не участва. Не казва нищо от кухнята. Не препоръчвам подкаста на съфорумци. Препоръчвам подкаста с Онцова!

Общи условия

Активация на акаунт