🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 4 (09.10 - 16.10) 🎭

• 18 825
  • 494
  •   59
Отговори
# 450
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И на мен ми е интересно и с нетърпение чакам да дойде вторник.
НО продължавам да твърдя,че без Бачо,предаването щеше да е по-интересно.Други образи щяха да се развият и нямаше да има монопол. Шоу на Бачорски не ми допада.

# 451
Свършиха ми бутоните "Полезно".
И в крайна сметка се случи най-очакваното. Което поне за мен е жалко, защото от тримата предатели най-много се надявах на Неве. Да, в някои моменти преиграваше. Да, ходът на миналото гласуване да избере Мирелка и да не се застъпи за Гъмов, а впоследствие и да не се защити адекватно, бяха фатална грешка. Да не говорим как разчиташе Бачорски да я пази, само защото са си стиснали ръцете (пък и накрая не му написа името на дъската, защо, защо...). И все пак тя беше влязла, за да се забавлява, да рискува, да играе игра. Не за да стане номер едно или да пази някакво реноме. Затова я поздравявам, че поне се опита да не играе по матрицата. Ако беше праведна, едва ли щеше да се разгърне толкова.
Владо Николов трябва час по-скоро да напусне предаването, защото започва да ми става все по-неадекватен. Дори Мирела влага повече мисъл и логика.
Дано новият предател намери начин да събори Бачорски. Не се наемам да гадая кой ще е, макар интуицията ми да подсказва Оля, който и да е, просто да не му играе по свирката.

# 452
Единственото положително от отпадането на Неве е, че ще мине по-скоро през Надкаст. Мисля, че ще има много какво да каже. Яд ме е на нея, че поне името му на този лисунгер не написа на табелката, макар че сигурно и тогава никой нямаше да получи факс. Интересно ми е защо толкова наблегнаха на това, че не е гласувала за Ана-Мария, защото и да беше според мен на балотажа пак си заминаваше Гъмов. Той Бачорски и без тази ѝ грешка пак щеще да насочи прожекторите към нея и интересно за какво щеше да се хване тогава, как щеше да я извърти. Отново по линията Гъмов-Неве-Георги, сигурно.
Владо ако беше избран за предател сигурно нямаше да разбере и щеше да се чуди що го изкарват вечерите и що го събират с някакви други там. Щеше да си мисли, че отива възторжено да спасява праведните и сутрините щеше да се чуди защо аджеба намаляват хората, направо човека си е на Мелмак и си му е супер там. За Антон имах надежди, че имаше точни разсъждения на моменти, но изкуфя нещо и той и се обърка къде се намира. Много грозно говореше на Невена и на мен лично щеше да ми е много обидно. Не се научиха да я поставят тази граница между персонаж в предаване и личност отвън и това си е.

# 453
Много съм разочарована от напускането на Невена. Мислех си, че ако някой може да бутне Бачо това е тя. Но не…и днес когато потъваше не й стигна смелост да го завлече. А не знам защо?! Какво им прави на тези хора, че дори Жорката и Невена изгонени от него не го нападат?! Не разбирам.
Искам Оля да бъде избрана, за мен тя ще обърне интересно играта и на Бачо може да му отеснее шатото. Антон няма да го коментирам, да си ходи че с този патос просто прекали. И той като Владо не знае къде се намира. Колкото до Капитана, тъкмо реша че е ударил дъното и той…намира ново дъно!!!
Чакаме Невена с голямо нетърпение в Надкаст.

# 454
Единственото положително от отпадането на Неве е, че ще мине по-скоро през Надкаст. Мисля, че ще има много какво да каже. Яд ме е на нея, че поне името му на този лисунгер не написа на табелката, макар че сигурно и тогава никой нямаше да получи факс. Интересно ми е защо толкова наблегнаха на това, че не е гласувала за Ана-Мария, защото и да беше според мен на балотажа пак си заминаваше Гъмов.
И аз не можах да схвана логиката в “Не спаси Гъмов, следователно е предател”. Независимо кое от двете е, тя има полза да го спаси - ОСОБЕНО ако е предател, защото той ѝ пазеше гърба. Единственото обяснение за поведението ѝ е, че не е сметнала правилно кой за кого ще гласува.

# 455
Страхотно играе Бачорски и всеки, който има обективна оценка трябва да го признае.

Коментари тип: "Той е такъв и в живота" са ми много смешни. Той в живота, какъвто иска да си е. Аз даже познавам жената, на която слагаше рога, докато беше бременна. Ясно ми е, че не е читав човек. Но какво от това ? Аз съм зрител на ТВ предаване, няма да си го взимам Бачорски вкъщи я.

Или пък другото, което ми прави лошо впечатление е омаловажаването на играта на Бачорски с факта, че другите били зле. Това е все едно да кажа ми той Карлос Насар няма един читав конкурент какво толкова, че е спечелил... Не е готино така да се омаловажава успеха без значение на кого. Бачорски за момента показва, че е най-хитрият и най-добрият.

# 456
Моля ви да не сравняваме Бачорски с Карлос Насар. 😂 Играта му въобще не е толкова изтънчена, че никой да не се усети. Или са слепи и глухи, или пък действително имат подозрения към него, но не ни ги излъчват, за да е изненада като го погнат.

# 457
Или пък е много лесно като камерите и монтажа акцентират върху него от дивана да си сигурен, че си много умен, а тези на телевизора са много глупави.

# 458
Или пък е много лесно като камерите и монтажа акцентират върху него от дивана да си сигурен, че си много умен, а тези на телевизора са много глупави.
Не мисля. Бачорски реално направи повече грешки от двамата изгонени. Да обяснява на цяла група хора, че е готов да си заложи бизнеса, че Неве е предател и да се окаже прав? Преди това за Жоро обясняваше същото. И на никой да не му светне лампичката, че той умишлено ги саботира?! Няма начин. И то предвид, че на всички им е ясно, че има война на предателите.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 01:06 от Lilly_85

# 459
Много съм разочарована от напускането на Невена. Мислех си, че ако някой може да бутне Бачо това е тя. Но не…и днес когато потъваше не й стигна смелост да го завлече. А не знам защо?! Какво им прави на тези хора, че дори Жорката и Невена изгонени от него не го нападат?! Не разбирам.
Искам Оля да бъде избрана, за мен тя ще обърне интересно играта и на Бачо може да му отеснее шатото. Антон няма да го коментирам, да си ходи че с този патос просто прекали. И той като Владо не знае къде се намира. Колкото до Капитана, тъкмо реша че е ударил дъното и той…намира ново дъно!!!
Чакаме Невена с голямо нетърпение в Надкаст.
Не мисля, че на Неве не ѝ достигна смелост, просто не е такъв човек като Бачорски или Георги и за нея това е просто игра и победата не е на всяка цена. Тя има поне малко морал и държи на думата си. За разлика от селския тарикат, който вероятно и семейството  си би предал/продал. Тя интелигентно се опита да насочи тъпите цивилки към Бачо, ама те са стадо овце. Така че да се спасяват.

# 460
Сезонът става все по-абсурден и разочароващ за мен. Всеки път обещават главозамайващи обрати, брутални епизоди а то монотонният моноспектакъл-водевил  "Бачорски и овцете" си тече гладко, приспивно.Не приемам обяснението че той е толкова добър манипулатор, а всички останали толкова глупави и наивни че дори в хаоса от блуждаещи просветления никога не пробягва и неговото име. Сега Владо вече е главен запозрян дори в главите на тези които досега изглеждаше че тече някаква мисъл, не бих се учудил следващият подозрителен да се окаже другият Владо.
За мен по- правдоподобни са някои от следните обяснения:
1 Облъчват ги от Козлодуй, Белене или космоса с лъчения забраняващи мисли в определена посока.
2. Имплантирали са им чипове със същото действие.
3. Продукцията им е забранила да подозират Бачорски (както за последния влизащ на закуска). Само не разбирам на кой гениален продуцент, сценарист режисьор му е хрумнала гениалната мисъл , че така се получав потресаващ и правдоподобен сюжет.

# 461
Моля ви да не сравняваме Бачорски с Карлос Насар. 😂 Играта му въобще не е толкова изтънчена, че никой да не се усети. Или са слепи и глухи, или пък действително имат подозрения към него, но не ни ги излъчват, за да е изненада като го погнат.

Или пък това им е подшушнато от продукцията

# 462
  • София
Много предвидим епизод - надявах се да не се случат така нещата, но уви.
Очаквах Бачорски да сготви Неве още след 1ви епизод, когато си позволи да му противоречи и за съжаление другият от триото никак не помогна - заяви, че е рано и съответно Бачорси го нагласи първо него и си стигна и до Неве.

Искрено се надявам на промяна - поне да заложи на грешен избор за друг предател и 2-3ма да му откажат от наречените от него пешки, та да му се наложи да избере равен.

Владо Николов - никакъв шанс да приеме такава роля според мен, възможно е да е му е предложил, но съм 99% сигурна, че е отказал. И това ще ми хареса или поне ще е изненадващо - да е станало така и той да е приел.

А, се дразня вече на каста - не че са известни, и с такива би се получил добър сезон, а защото една част от тях  не мислят за играта, а за парите и връзките на Бачорски и ползите, които биха имали от него. Съответно и дума не дават да се издума срещу него.
Останалите - не отричам очевидното - явно е сладкодумен и ги манипулира добре - за което браво, но като цяло с други участници, мислещи и не пазещи имидж - никак не го виждам как щеше да се справи.

Антон - и той като Владо Николов - няма никаква идея къде е попаднал, а и за разлика от него - малоумно мисли за "предател" в ИГРА = на предател в живота. Владо поне само на чест го удря отностно битките и щитовете, което като зрител също не харесвам, но явно поне разбира разликата между игра и реалността навън.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 01:41 от gg__

# 463
Според  мен Бачорски ще избере тактиката на жертвено агне за следващ предател. Направи сметки, че остават около 7 вечери. Ще предпочете да продължи както до сега. Някой слаб и наивен предател, когото да води за носа. А след няколко вечери ще го жертва, за да се раздват праведните. Това му е стратегията от самото начало. Избудалка другите предатели, че ще се пазят и ги предаде. Предател на предателите. Забавно. Laughing

# 464
  • Другата България
Вероятно утре ще пиша повече, но сега не мога да се сдържа.
Хора, Владо Николов наистина си вярва! Гъмов 2!
"Превъртях играта! И не само това, ЗНАМ кои са останалите двама предатели! JoyJoyFlushed "
Още се хиля като зелка, този човек наистина ме накара да изживея пореден когнитивен дисонанс, Гъмов си вярваше, че е разкрил Жоро, тоя превъртял играта за Неве! А пък предателите...кой ги брои, важно е, че Владо ги нацелва, тоест, разкрива......
Спрете Земята да сляза, кАжи честно! Scream
На Антон поредното словоблудство с "Неве предателката" и бъбрека на брат си дори няма да коментирам. Така или иначе е пътник.
Но ще коментирам останалите, които пак и отново изпаднаха в овчедушие, коментирайки Неве и главата й, която посочила наляво. Към Ева. Weary А до нея седи....Бачо! И на никой дори не му мина през ум неговото име, защото? А, сетих се - кептън Планет рече, че може да му се вярва!
Ох!
Сега Бачо, за да го спаси, щото го видя колко е зле, а и му трябва, ще вземе Оля /както предположих от самото начало/, иначе Владо е пътник на кръгла маса.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 09:18 от Merri_An

Общи условия

Активация на акаунт