🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 4 (09.10 - 16.10) 🎭

• 26 639
  • 689
  •   37
Отговори
# 510
Имам някакво усещане, че Бачо ще избере някой който не спомена в епизода. Обмислям Дани Петканов. По две линии - първо му е верен, за сега го слуша и му върви по задника (верен другар) и второ може да бъде употребен защото е някак нехарактерно тих и това може да се използва за да неутрализира подсказките на Неве (пионка) . Та го виждам 2 в 1. Аз предпочитам Оля, но няма да я избере според мен понеже е прекалено опасна и още една Неве не му трябва. 

# 511
Антон смешката, който звънял на Онцова да правят коалиция, говори за принципи? Мхм, да, ок, разбирам.

Този човек май не прави разлика между игра и реалност. Наистина трябва да се прегледа. И да обещае да не се записва за нито едно предаване повече, че ще вземе да си докара някоя нервна криза.

# 512
  • София
Ужас, много зле от страна на Антон, неприятен персонаж. Много добре си игра Неве, е, имаше своите грешки, трудно се издържа на такава атака, но нищо подмолно не виждам у нея като личност. Подмолно е поведението на Антон, засягайки лични качества на участници и опитвайки се да изпъкне на техен гръб, той колко е морален.

# 513
Между другото, ако има някой, който следи “творчеството” на Антон - ще кажете ли, моля, дали говори по същия начин за Жоро и Бачора? Аз виждам тиради само за Неве. Намирисва ми, че има нещо лично против нея.

# 514
Антон пише ли подобни патетики за Бачорски? Или за него може.

# 515
Ти май не си гледал чужди сезони. 😃
Реших да вляза да изчета малко коментари в Инстаграм и съм изключително приятно изненадана! Много хора пишат едно и също – че ако Бачорски играеше в сезон в друга държава, щеше да е любимец на публиката. А тук масово го хейтят и им е трън в очите само защото не го харесват като личност извън предаването. Това направо ме изяжда. Хората не правят ли разлика между играта и човека отвън? Да, може и в реалния си живот да е предател(заради бившата си), но за това шоу е просто перфектният участник и идеалният предател. И най-интересното е, че явно на много хора им е проблеснало и започват да го оценяват точно заради играта му — личи си, че има доста, които гледат и чуждите формати и правят сравнения.
Ми Балкански манталитет, какво да го правиш? Blush
Но все пак ние, балканците не сме егоисти и с удоволствие ще го дадем Бачо на чужд формат и държава, да си обичкат там колкото си искат. Joy
Ама чакай, перфектният предател в друг формат щеше да бъде хванат и изгонен още на първата кръгла маса, защото в другите държави трева не пасат JoyJoyJoy

# 516
Изключително непрофесионално отношение… Антон, ако четеш (а ти четеш, няколко пъти спомена Бг Мама). Не забравяй, че участието в телевизионно предаване (било то риалити или не) е един работен ангажимент. Неве се хвана на хорото и го изигра докрай. Направи каквото трябваше, така че да е интересна за зрителите. Колко ѝ се получи е друг въпрос, но подходи към задачата си хладнокръвно и професионално. Да се сърдиш за това е много детинско и показва несериозност към продукцията, към която си поел ангажимент. Спирам с темата.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 13:48 от Lilly_85

# 517
На Невена не й достигаше точно да загърби морала си и да играе малко безскрупулно, но понеже явно не е такава в реалния живот, някак си не успя да се измъчи поне за играта да го отиграе по подобен начин, та е смешно, че Антон посочва нея като нечитав човек. Показателно е дори поведението й след като беше изгонена - лаконична фраза с която по никакъв начин не натопи и не развали играта на Бачорски, въпреки че той я беше захапал от първата им среща като предатели и оттам насетне се отнасяше към нея доста снизходително. При нея я няма тази нотка злоба и безочие, която един добър предател трябва да има. Инак на изпроводяк можеше да им каже да следят кой е на всяка манджа мерудия и дори най-тъпите праведни можеше да сметнат 1+1, но Невена не е такава.

# 518
Можеше и да им каже да не чакат светофарът да светне червено, а да започват да мислят. Но явно е решила наистина да играе докрай както тя го разбира и без мръсотия.

# 519
Можеше и да им каже да не чакат светофарът да светне червено, а да започват да мислят. Но явно е решила наистина да играе докрай както тя го разбира и без мръсотия.
Ако беше казала “Войната между предателите взе своя връх” щеше да е гейм оувър за Бачо.

# 520
Но в интерес на истината изгонените предатели трябва да си кажат по възможно най-директно завоалиран ( Grinning )начин кой е бил предател с тях, ако са изгонени с помощта на свой колега. Някои ще кажат, че това ще развали играта, или че е признак на някой, който не може да губи, но според мен един предател трябва да изпитва страх директно да натопи свой съотборник именно, защото може да каже нещо разкриващо на довиждане. Така с тоя феърплей от предателите се окуражава индидуалната игра, а Traitors е интересен формат, защото разбира се, че има индивидуалност, но трябва и да си добър съотборник, или поне да заблуждаваш умело, че си такъв.

При нас сякаш лошата отборна игра при предателите си премина без никакви последствия. Те в нито един момент не играха като отбор, но никой не изглеждаше уплашен, че ако помогнат да изгонят друг от тях, изгоненият може да подхвърли нещо разконспириращо.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 14:31 от Oliboo

# 521
  • До морето
Прост, по-прост, Антон Стефанов! Адски неприятно мъжленце с дребна, мъничка душичка и още по- миниатюрно сърчице. Принципният моралист, дето звъни по телефоните да прави коалиции.... Щото няма ни сърце, ни гащи, ни акъл да я играе тая игра сам!!! И единственото, което може е да хвърля плюнки. Тя и кариерата му е такава -  или лиже задници, или храчи върху някого, обикновено даже са едни и същи първите и вторите. Големият журналист...... Същият като Гъмов и Бъчора, единствените други двама, които си позволяват да обиждат на лична основа и да влизат в селски панаири.

Относно Бъчорски, на мен ми харесва играта му. Харесва ми начинът, по който ги "сапунисва" всичките. Кажи-речи на всеки е намерил чалъма. Сега, те праведните, че не са най-острите ножове в чекмеджето е ясно, но той все пак успява. Успива ги, лежерен е, явно приятен за общуване.

На синхроните обаче не играе!!!!Синхроните не са част от играта, там той показва себе си, чистата си, извираща от дъното на душата му простащина и злоба!!! Абсолютно унизителните му коментари, имитации и палячовщината му са си Бъчорски at his finest!!!! И затова не го харесват зрителите! Защото виждат това, което онези вътре не. Затова и сега някои напускат вайбър групите. Нищо му няма на балканския манталитет.

П.П. Честно, ако някой льольо, който познавам от 3 дни, в спор с мен ми каже: "Чакай, бе КОТЕ....." ще го направя сам да си говори до следващата кръгла маса.

# 522
Антон действа точно като журналист обаче от жълтата преса. Хвърля кал по хората. Само не знам какво печели от всичко, освен да чувства, че си е отмъстил на хора, които са играли по-добре от него. Абсурден е просто.

# 523
Нали в играта имаше въпрос, дали Венци е праведен, или предател. Това трябва да ги е ориентирало много точно за Венци, да са сигурни, че е праведен. Ще е интересно Бачорски да избере точно него за предател, когото другите няма да подозират.

# 524
Връщам си назад хубавите думи за Антон, поведението му към Неве е ужасяващо. Има един-единствен начин да се приема тази игра: ако някой те е излъгал да му правиш "евала", ако си се оплел да кажеш, че си се оплел. Това, което виждаме от Антон, Гъмов и вероятно ще видим от други занапред не ми допада и не трябва да се поощрява. Това наистина е само игра, по никакъв начин не е отражение на живота и това, че си добър лъжец в нея, не означава, че си добър лъжец и в живота, а че имаш добра обща култура, въображение, гъвкав си, познаваш психологията и си се отдал на играта.

Общи условия

Активация на акаунт