Пък аз не можех да ги кача нашите снимки доста време, сигурно пак от същия проблем.
Нашата бебка вечер е голям киселаж - само я "номинираме за изгонване" от стая в стая

А по нищо не си личеше че нещо не е наред,беше много жизнен цял ден,раздаваше усмивки наляво и дясно.Обаче аз реших да я премеря за да съм спокойна и до преди един час хич не бях спокойна
Спи си иначе миличкият спокойно сега.И се е хранил днес добре.Ама тия няколко дни мисля да е само на АМ.
.Да ви се оплача сега-Марти откакто се е родил е с доста суха кожа.Постоянно сменяме олиото/единствено бюбхен не сме ползвали/Като го сменим 10 дена добре ,после отново сужа кожа.По съвет на педито минах на зехтин,но никакво подобрение,даже по-суха стана.
.Грабнах Мартин и го заведах на кожен/намерих координатите пак във форума,незнам дали е добра всъщност,бяха я препоръчали на АНИКА75/
Тя потвърди че нямаме атопичен дерматит,но каза да използваме мед.козметика.
Като отидох в санита ми препоръчаха на Мустела,но козметиката за атопична кожа
.Консултантката го гледа детето и каза да взема нея,защото имал атопична кожа,един вид да се застраховам да не нарасне проблема.
От вчера се мажем,ще видим какво ще излезе
.И един въпрос-някой купувал ли си е комплектите за кошара на чиполино, аз имам такъв/с пеперудите/но Мартин като хване обиколниците,дръпне два пъти и в ръчичките му остава сякаш от пълнежа им.Вие с кави обиколници сте, така ли става при вас.Вержи как е детето.Извинете че ви занимавам,ама с кой да споделя.....
Лек ден и приятни разходки