КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 13 (Сезон 4)

• 5 751
  • 149
  •   9
Отговори
# 60
  • София
Дизи,
Сега е ясно, че преди финала на дневен ред ще е финалната анкета, кой ще спечели и за кого ще стискаме палци, но след края на финала апелирам да пуснеш финална анкета - На кого в Къщата симпатизираме след като сме изгледали всичко. То и сега можеш да я пуснеш всъщност. Няма ограничение колко дълга може да е анкетата. Защото след финала темата рязко ще замре. Тя и си беше умряла ама живна след като тези смешници вътре се нахвърлиха върху Гроздето.
Ти пропусна няколко пъти да пуснеш подобна анкета. Имаше прекалено много време. Нагласите много, много отдавна се промениха. Мисля, че ти е ясно кой ще спечели и то с голяма разлика?
Аз за това в моите теми през 2/3 седмици пускам подобни допитвания.
Това важи за абсолютно всички риалити формати. Настроенията рязко се променят буквално за дни. А тук това шоу се влачи 1 година.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 16:48 от Diavolo

# 61
Понеже предишният ми коментар беше изтрит ще го напиша пак. Биляна, не си известна личност на нивото на Лили Иванова, Азис и т.н., за да имаш такова самочувствие. Слушат те 5 човека.

# 62
Дизи,
Сега е ясно, че преди финала на дневен ред ще е финалната анкета, кой ще спечели и за кого ще стискаме палци, но след края на финала апелирам да пуснеш финална анкета - На кого в Къщата симпатизираме след като сме изгледали всичко. То и сега можеш да я пуснеш всъщност. Няма ограничение колко дълга може да е анкетата. Защото след финала темата рязко ще замре. Тя и си беше умряла ама я живна след като тези смешници вътре се нахвърлиха върху Гроздето.
Ти пропусна няколко пъти да пуснеш подобна анкета. Имаше прекалено много време. Нагласите много, много отдавна се промениха. Мисля, че ти е ясно кой ще спечели и то с голяма разлика?
Аз за това в моите теми през 2/3 седмици пускам подобни допитвания.
Това важи за абсолютно всички риалити формати. Настроенията рязко се променят буквално за дни. А тук това шоу се влачи 1 година.
Ето, има анкета за най-красива, считай я за анкета за любимец - не, че не е много красива (даже на Островът съм ѝ се възхищавала, а там са без грим и изтормозени), ама си личи, че е пристрастие, защото обективно Васил и Виктор са много красиви мъже, а са с пъти по-малко гласове и даже са коренно различни един от друг, така че не минава това, че не са по вкуса.
Тук за най-красив в топ 3 беше Тодор Азов, който си ни беше любимец, но макар и симпатичен мъж, не е обективен хубавец.

# 63
  • София
Кло,
Аз за мъже никога не гласувам в подобни анкети. Или ако съм гласувал е веднъж на високосна.
Гласувах за Лина, Йоана и Грозденка. Не ги подреждам.

Коментар за епизода

Голям кеф, че Биляна безславно отпадна. Каквото и беше цялото участие в Къщата - БЕЗСЛАВНО 😎
Влезе с големи претенции, беше любимката на продукцията, но буквално се насра. Съжалявам за епитета, но тази кратичка дума характеризира цялата и игра в Къщата. Финалния пирон бяха контрабандата и отказването от играта. А кой предаде Готините? Веско! Хахахаха. Това е най-смешната и жалка четворка в историята. Нека се видят сега отстрани всичките до един. Веско мазно им заби нож в гърба след като цял сезон тайничко си е хапвал. И не само той. Няма такива жалки лицемери гаааайййййссс.
Остана само Памеца от това каре. В интерес на истината той се изложи най-малко и държа някакво поведение, което беше в една релса. Пропука се с онези хамалски псувни в миналия епизод, когато Лина получи паник атака, но на фона на много други не е се е изложил чак толкова много. Но въпреки това не желая той да печели, защото ще е ужасен пример за децата и защото е бил част от тази четворна коалиция, която унищожи този сезон.

Влади и той изора дъното с тези нападки срещу Божидара зад гърба и, което пък е още по-мишкарско поведение.
Жалко, много много жалко, но който сам си го направи...

Играта беше готина.
Очаквах да отпадне Биляна, а Лина и Грозденка да са на елиминации. А то каква стана... Влади и Денислава се самоубиха с тази тактика, която избраха. Защо изобщо трябваше да са по двойки? Ако беше единично преминаване, Влади никога нямаше да е сред последните времена. Както и да е.
Влади измами и трябваше да го дисквалифицират, но Биляна го спаси с пораженческото си поведение.
Браво на Джунов. Втора поредна тежка победа!

Елиминационната битка беше добра, като цяло последните 4, 5 битки са все добри.
Който и да беше отпаднал щеше да е жалко за самата игра и формат. Има много по-слаби от тях. Но те сами си го направиха. Защото са много умни явно. Великите стратези.
И двамата се представиха на ниво в тази битка. Браво на Денислава за победата. Тя си се доказа просто. Тя е в топ 10 на най-добрите жени в историята на ИВ все пак.
Но чисто социално не стои добре и ако се класира на финала не мисля, че ще събере някакъв вот. Ще видим де. Рано е още.
Влади отпадна безславно. Дори до полуфинал не успя да се добере. Грозденка остана след него в играта. Хахахахахаха. Живота обича тези шеги. Влади, дано си осъзнал колко много изгуби с това си участие. Мен лично ме изгуби. А много те харесвах.
Ако ще участваш трети път някъде, то никога повече не бъди себе си - т.е. супер дразнещ популист. И може и да имаш успех този път.

Такааа, имаме полуфинал от 7 човека:
Лина, Грозденка, Денислава, Андон, Памеца, Алпер и Краси.
-
Моята прогноза за финалисти:
Денислава, Краси, Памеца и Алпер
-
Кои искам да са на финал:
Грозденка, Лина, Денислава и Краси

Грозденка е големия победител този сезон. Това поне е гарантирано. Който и да спечели. 😊

# 64
Обаче кучето на Грозденка как все едно усети какво се е случвало и започна да лае по хората, които са нападали стопанката му! Heart Аз не знам как не им беше неуобно на тези хора да стоят пред близките на човека, който унижаваха и тормозеха цял сезон.

Както се пееше в една песен "па и нагли на всичкото отгоре".

Внасяли си контрабанда и лъгали продукцията, но иначе бяха големи моралисти що се касае до "лъжливото овчарче".

Биляна и Владимир напуснаха безславно, изложили се тотално и вероятно безвръзвратно. Грозденка им видя гърбовете. И това е победа. Тя се доказа и на арената, доказа се и психически, че е силна и с борбен дух.

Но, да, тя е и реалния победител този сезон, независимо кои ще са финалистите.

# 65
По тая логика и кучето на продукцията усети Грозденка и ѝ обръщаше гръб. Честно казано почти не седяха до близките на Грозденка, само уважително поздравиха. Да се изнесат от стаята ли трябваше?

# 66
Честно казано ми е все тая кой ще спечели. Нямам фаворити този сезон.
От една страна би било забавно Грозденка да спечели чисто заради интригата, но нека не забравяме че в началото и тя беше bully срещу Йоана. Ако не се бяха обърнали срещу нея щеше да коли и беси.
Та самият факт, че другите успяха да се изложат толкова много и да я изкарат най-праведната пред зрителите просто показва те колко са зле.

В крайна сметка това вероятно ще задмине “победата” от предния сезон защото не виждам по кой евентуално би имало някаква еуфория. Който и да спечели ще отнесе повече хейт, от колкото позитиви.

# 67
По тая логика и кучето на продукцията усети Грозденка и ѝ обръщаше гръб. Честно казано почти не седяха до близките на Грозденка, само уважително поздравиха. Да се изнесат от стаята ли трябваше?

От малко срам можеха и да се махнат… Биляна не беше там, но тя как искаше Грозденка да се махне от “НЕЙНАТА“ стая… А другите 100% споделяха мнението ѝ, въпреки че не казваха нищо. Поведението им към нея не беше човешко. (Не че е от значение, но кучето на продукцията обръщаше гръб на почти всички. 😆)

Честно казано ми е все тая кой ще спечели. Нямам фаворити този сезон.
От една страна би било забавно Грозденка да спечели чисто заради интригата, но нека не забравяме че в началото и тя беше bully срещу Йоана. Ако не се бяха обърнали срещу нея щеше да коли и беси.
Та самият факт, че другите успяха да се изложат толкова много и да я изкарат най-праведната пред зрителите просто показва те колко са зле.

Срещу Йоана? Може би не си спомням добре, но не беше ли Божидара тази, която се караше с Йоана?

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 16:15 от Emo._

# 68
Срещу Йоана? Може би не си спомням добре, но не беше ли Божидара тази, която се караше с Йоана?
Грозденка също настъпваше Йоана, че имала повече бройки от нея и че спяла с мъже за пари. На номинациите по мой спомен доста се караха.
Чак като Грозденка се върна от Тъмницата вече Йоана беше на страната на Грозденка срещу Божидара.

# 69
  • софия
Тук може и да бъркам, но вече не ми се рови в старите епизоди. Обаче Грозденка не метна ли тези обвинения срещу Йоана в отговор на повтарящите и се коментари относно танцът и с Краси.
 Те постоянно се джанкат един с друг и наистина не си спомням.

# 70
Само аз ли съм на мнение, че ако на финала отидат 4-мата останали мъже, публиката няма на кой да симпатизира, защото просто не видяхме почти нищо този сезон от тях. Миналата година имаше интрига поне Георги vs Янков vs Валерия. Те бяха главни герои в целият сезон. Тази година ако на финал са Алпер, Андон, Красимир и Памеца, аз не виждам какъв избор може да направи публиката. Четиримата са безхарактерни, безинтересни, почти не ги видяхме този сезон.. Единствено накрая на сезона получиха екранно време, и на всичкото отгоре си навлякоха хейт от това… Като гледам и билетите им не са разпродадени за финала тази година… Надявам се да има някоя жена да има някаква интрига, дали Лина, дали Грозденка, та дори и Денислава…

# 71
  • софия
Ако остане Дени ще викам с две ръце и два крака за нея. Поне беше честна към зрителите в синхроните.

# 72
Тук може и да бъркам, но вече не ми се рови в старите епизоди. Обаче Грозденка не метна ли тези обвинения срещу Йоана в отговор на повтарящите и се коментари относно танцът и с Краси.
 Те постоянно се джанкат един с друг и наистина не си спомням.
Върнах си първите номинации и още тогава Грозденка захапва Йоана като ѝ слага думи в устата, че била казала “аз не искам да си говоря с вас”. При което връщат ретроспекция и Йоана казва, че просто в началото е по-студена с хората.

# 73
И аз ще викам за Денислава, ако остане. Дори не е ясно кога ще излезе последният епизод преди финала...

# 74
И аз ще викам за Денислава, ако остане. Дори не е ясно кога ще излезе последният епизод преди финала...

Възможно е още днес да го пуснат.. Мисля, че новата седмица ще я оставят за да успеят да качат всичките подкасти на отпадналите уачстници.

Общи условия

Активация на акаунт