КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 13 (Сезон 4)

• 9 672
  • 279
  •   3
Отговори
# 255

Това говори много лошо за Биляна, щом си помни всички присъстващи на участията. Явно не са много....

😃 Заслужава си отделен пост

# 256
Подкрепям Красимир заради симпатията към него във Фермата. Тогава бях за него или Сами, но уви. Не искам пак да е втори, горкичкият. Реално нямам против никой победител, даже са ми наравно (Лина не ми беше симпатична, а Дени се изложи, че се обяви против стратегиите, но пък имат бонус точки, че са жени, та наваксват).

За мен най-добрият сезон е първи, колкото и смешно да звучи. Това също съм го казвала преди - Ютуб ми ми пуска на рандъм епизоди от сезоните (в периодите, в които няма толкова предавания, сега постоянно има нещо ново Grinning) и само сезон 1 ми е пак гледаем. Може би се дължи и на факта, че победителят там ми беше напълно ОК.

Бих общувала с Биляна, Денислава и Илиян, сега виждам, че съм пропуснала да цъкна и Йоана, но да не се беше отказвала сама, нямаше да я забравя Grinning

---

За посещението на Грозденка на участие на Биляна: имам две теории, или Биляна е знаела Грозденка от ТикТок или Островът, но не иска да си признае; или фен ѝ го е казал и е недоказуемо, затова се прави.

# 257
Май забравяте ,че тя доброволно си го даде при една от мисиите. Ако не искаш да ти четат дневника ни го даваш.
От продукцията ѝ казаха, че трябва да го даде, за да не развали мисията. Тя беше подготвила да даде нещо друго, но по тяхна преценка не било “най-ценното ѝ нещо в Къщата”.

# 258
"Извинявам се на себе си" трябва ли да се гледа повече? Дори и Грозденка да е била на участие на Биляна, в Лом сигурно има 1 дискотека. Човек и да иска, няма къде другаде да отиде.

# 259
Алпер и Краси най-много заслужават от финалната 4-ка като цялостен образ в предаването и представяне в социалната игра и физическите такива. На финала същевременно Краси ще има надмощие и предполагам ще надделее. Не че подценявам Алпер, може и да има късмет при някоя от игрите в зависимост какви са, но Краси определено ще е много надъхан най-накрая да спечели първо място. Дени и Лина определено заслужават да са на финала, но не мисля че имат особен шанс за нещо повече от 3-то и 4-то място респективно. Лина направи голям обрат в социалната си игра към края на предаването, но през първата половина имаше толкова изцепки, които едва ли ще забравят от публиката. Похвално за нея че беше единствената която се застъпи по някакъв начин за Грозденка и не беше изцяло към групата на булитата. Ама и тя като Божидара на моменти е толкова биполярна, че уж подкрепя някой после се надсмива като другите коментират същият този някой. Дени дори да не беше индиректно в скандалите и нападките си личеше от километри колко и е готино да е с групата надхвърлили се над беззащитен човечец било то въз основа на лъжи или каквото и да е било. Грозденка просто не е обиграна и малко шматка, та затова и се получиха тези бъркотия до такава степен. Не можеш обаче да агресираш вербално така към някой, защото му се играе играта а на теб не.

Та:

Краси номеру уно
Алпер втори
Дени трета
Лина четвърта

За протокола само, трябваше да допуснат Памеца на финала при отказването на Васил и кофти, че се е разделил с приятелката си, изглеждаха толкова симпатични при влизането й в къщата. За мен му оправдавам реакцията след загубената битка, прие си го много навътре, защото заслужаваше поне според мен да е на финал. Показа и допринесе повече от Алпер, но Алпер остана позитивен герой защото беше плах и не дотам истински, докато на Памеца това му е истинското лице. Не мисля че е способен на агресия към жена въпреки поведението си и изблиците.

# 260
  • софия
Буквално ми е все тая, кой от тези ще спечели. И всички да бяха на финал, пак щях да съм на това мнение. Освен може би Илиян, но не смея да твърдя категорично, защото не можахме да видим много от него.
 Бих си общувала с Илиян.
 Сега ще изненадам, но този сезон ми хареса най-много. Първо, защото игрите са вдигнали ниво. Второ, заради това как им лъснаха задниците на всички и трето, заради разкошната финална битка. Със сълзи съм се смяла. Не знам, кой стои зад тази идея, но беше идеално.
 Надеждите са ми, че този сезон достатъчно ясно показа едно, това с номерата на Янков и Кумбата вече е доволно писнало и не върви.

# 261
Явно почват и подкастите с финалистите:

# 262
Пфф, Биляна се накара на хората, че не я разбирали, не й разбирали характера, маниерите, кариерите. Тя не била надута и тн.

Това не помнела, онова не помнела, но щом била реагирала едикакси, явно било имало защо...
Нооо, Грозденка, че била на нейно участие в Лом от не знам си кога помнела 😆😆😆
После Ицака й казва "е, хайде сега, видяла си и помниш от толкова хора точно Грозденка"... И тя казва "ама аз съм физиономистка"... 😆😆😆 И като видя, че не минава номерът и очевидно не й вярват и двамата, то кой ли би... Казва "ама, те ми писаха фенове, че е била"... и след още малко увъртания "точно след този епизод, когато тя казва, че не ме знае коя съм, ми писаха"... Дообре... Последно, помни ли я, писали ли са й, или извънземните, които си общуват с Грозденка, са се свързали с нея телепатично да я уведомят 👽
И това е човек, който иначе не лъжел...
М/д, аз писах на Андон, че всяка вечер преди сън им слушам новата песен с Биляна... И това е 100% факт, само някой да се е усъмнил!!!

А, най-кофтито от всичко е как обяснява, че за нея едва ли не било жалко, че някои почнали да се извиняват за поведението си, като се видели какви са и как изглеждат. И какво от инат трябва да си стоят все такива и да не признаят, че са били груби и невъзпитани ли?! Защото пък в нейното семейство й били повишавали тон и то не било нещо невероятно, тя не се считала за жертва за това. Ами тя да се счита за каквото си иска и да си комуникира с близките си както си реши... Това не означава, че другите трябва да свикват с някакво тъпо отношение, защото нея й е окей с такова и е свикнала така...

# 263
Интересно ще е ако БТВ купи Къщата за следващия сезон. Според мен предаването ще си изгуби чара, но пък поне ще е по-изпипано като продукция.
Също така си представям как вместо инфлуенсъри вкарват същите телевизионни муцуни, които въртят по всички предавания.

Направо ги виждам вече. Бачорски, Светлана, някое Габи от Ергена, Гъмов, Елвиса, Димов, Джулиана, няколко ергенки задължително, като Мартина, Ана-Мария, Дениз и Даниела за интригата :Д
Разбира се някое ветеранско лице на бтв за разкош. Вероятно изпускам хора, моля да не ми се сърдят :Д

# 264
Причиних си да слушам 60 мин. от подкаста с Грозденка.
И не мисля, че водещите я нападат, абсолютно резонни въпроси й задават, защото се оказа, че е лъгала за доста неща, за които и ние не сме знаели. Тя е лъгала водещите, че човек от продукцията й казал, че й се падали по 2 цигари на ден, а и изобщо не е така. Сякаш не могат да си сверят версиите. И Павката пита "е защо го правиш"? - "Ми ей така".. Демек опитват се да й кажат, че това дразни всички.  Тази пак отвори голямата уста, чак ме заболя главата. Все "за какво съм излъгала", все "какво съм им направила", все тя никога за нищо не е виновна, ама никога.. Няма такова дъно просто, няма! И пак жертва, пак я нападали.. Павката я пита "добре, 15 души те нападали, а ЗАЩО"? И тя няма смислен отговор, все другите виновни. Припомниха й за Острова, че и там го играела жертва, тя и това отрече. Доообре... Явно зрителите сме останали с друго впечатление. Дискриминацията винаги се изкарва като оправдание в удобен момент.

Естествено, не одобрявам това, че й четоха от дневника. Но тази девойка е невъзможен събеседник, няма оправѝя. Веднъж не каза "съжалявам", веднъж не каза "виновна съм, не трябваше".. Такива хора, които не могат да кажат "извинявай, прости ми" просто не понасям и гледам да ги нямам в обкръжението си. Все те прави, все те онеправдани. Просила си е цигарки в Тъмницата, въпреки че било забранено, давали са й, тя е оплитала и продукцията в лъжи, че единия казал за две позволени цигари, пък той не го казал... Отделно, лъжа се е оказало и че човек от продукцията й казал за Димана, "кажи, че тя е отпаднала от тебе".

Тежък случай е това момиче. А тука паметник ще й издигнат. Пълен потрес!

# 265
Пак казвам, че никой не мисли Грозденка за национален герой. Повечето мнения за нея са от типа "най-малкото зло", никой не се превъзнася. Да покажеш подкрепа не означава, че одобряваш някого. Можеш да проявиш съжаление дори към хора, които не харесваш - това е емпатия. Аз лично няма да си мълча, като видя гнусното поведение на някой насилник, само за да не вземе някой да обърне внимание на жертвата. За съжаление мисля, че Дени е права, и бързо ще се забрави случилото се, та нито "групичката на готините", нито Грозденка ще имат трайна популярност от случилото се. В техните ръце е какво ще се случи с тях. Аз лично не следвам нито един и така ще си остане.

На Биляна не съм гледала подкаста, но не знам за каква се има. Аз съм в 30+ категорията и съм 99% сигурна, че никой от приятелите ми в България не я знае. Нека слезе малко на земята. Както беше казано и преди, можеш да си на участие и да не знаеш изпълнителя. Аз 50% от пътите като съм излизала не съм ги знаела. До колкото знам тя не прави концерти в зала, а пее в заведения, където хората отиват да се забавляват с приятели. Явно си мисли, че там всички са и фенове.

След подкаста на Васил си мисля, че не му се е налагало да се справя сам в трудни ситуации. Много слаба психика и оправдания. Много му било трудно на битката и затова избухнал. Абе чакай малко, кой му дава право да си изкарва недоволството върху другите. Никой не го е задължил да играе, да се беше отказал, така или иначе остана последен.  Такива хора като него все търсят лесното в живота и другите са им виновни. Разбирам защо иска да е инфлуенсър. Също каза как той постоянно защитавал Грозденка и затова избухнал. И под защитаване има предвид, че си говорил с нея, което е най-нормалното човешко държание...

Влади доста мажеше положението, но пък призна, че не е реагирал правилно. Надявам се да го мисли и да не е само за пред публиката. И бтв изобщо не се интересувам от ремонта му или този на Божана, защо ни губят времето с такива глупости.

Грозденка доста я провокираха и опитаха да я накарат да се признае за виновна. Сори ама другите сами са си виновни, те сами са си решили да реагират по този начин. Като ги дразни и не могат да я изгонят (защото Павел и Ицака я връщат), те да си ходят, както направи Йоана. Хиляди възможности имат за реакция в дадена ситуация.

Не виждам да са разобличили кой знае какви лъжи на Грозденка. Просила си е цигари с очевидни лъжи, общо взето се е пробвала дали ще мине номерът, но това не е по-различно от всички, които ходеха на камерите да просят за неща, най-вече тя. Обаче според мен тя е свикнала да минава номерът, заради женския и чар, не го е видяла като измама. За шоколадовото яйце, не казаха ли още на мисията с предметите? Позволили са да го вкара като лична вещ. Яйцето от дневника е извън контекста и може даже да не е същото, затова няма да коментирам. За лъжата за битката с Димана, се оказва, че наистина е било дадено като вариант от продукцията. И после на номинациите бяха казали, че е лъжа с което настроиха повече хора срещу Грозденка. Реално участниците, ако ще се сърдят на някого, то трябва да е на Павел и Ицака.

# 266
Ами както виждам, оправдаваш лъжите на Грозденка, били дребни, били за цигари и не знам какво… Не знам колко дребни, след като намесва имена на хора. “Петър ми каза, че може 2 цигари на ден”, а после се оказва, че Петър от продукцията не е казвал нищо такова. Еми ето така стават интригите. Вече вкарваш конкретен човек във филм и това е всеки ден с всички. Лъже за здравей и за здрасти; нонстоп, за всичко, уж за дребни неща, но въвлича хора в интриги по този начин. И вместо да каже “съжалявам”, тя се обяснява все едно нищо. Това е модел на поведение. За съжаление се оказва паталогична лъжкиня и това си е девиация. Не е нормално. За всяко нещо да лъжеш и никога да не си виновен за нищо,… никога не признава вина…ако такъв човек е нормален, здраве му кажи. Бягайте с 200 от такива хора.

# 267
INFJ, ти и доста потребители тук не приемате Грозденка за национален герой (нарочно преувеличено), а по-скоро я подкрепяте, но не е такъв случаят с всички в интернет. Това тук е моето поле за изява, не пиша в ТикТок или Ютуб и осъзнавам, че понякога се чувствате лично нападнати, но не визирам никого от тук конкретно и даже по-скоро фокусът ми е върху други аудитории.
Само ще дам пример, че в епизодите - особено в началото - Грозденка си признаваше, че вероятно има вина, че вероятно ги дразни и т.н. На подкаста обаче се държеше като безгрешна, точно защото е окрилена от възхвалите, които получава. За съжаление ѝ "предвиждам" същата участ като на Александра Гърдева - да се подлъже и да влезе в ново риалити, в което обаче да не ѝ минат номерата и да се изложи.
Изключително неприятна беше частта, в която спореха кой е най-харесваният участник. Та то в началото ТикТок беше пълен с меменца "Спрете екранното време на Грозденка/Дари/Лина", но заради 2-3 епизода покрай другарския съд, тя вече си мисли, че ако се кандидатира за президент, ще спечели.

# 268
Направо ги виждам вече. Бачорски, Светлана, някое Габи от Ергена, Гъмов, Елвиса, Димов, Джулиана, няколко ергенки задължително, като Мартина, Ана-Мария, Дениз и Даниела за интригата :Д
Разбира се някое ветеранско лице на бтв за разкош. Вероятно изпускам хора, моля да не ми се сърдят :Д
Той каста на КнИ изначално не е по-различен Grinning Ергенка, онлифенсърка, забравен от Бога ютубър, Игри на Волята звезда и винаги задължително един гей за цвят.
Странно ми е Павел и Христо толкова да бягат от Биг Брадър. Както казах и в друг коментар предаването се е превърнало в някаква странна смесица от всичко и накрая не знаеш какво да очакваш. Нито създават достатъчно стрес в къщата, за да е близо до изолацията на Биг Брадър, нито пък физическите им игри са натоварващи като тези в Игри на волята.
Бягайте с 200 от такива хора.
То до нито един от тях не бива да се задържаш много, много май.

# 269
Аз за сезон 5 си пожелавам каст по профили, а не да се грубират всичките "братчета" и да стрелят по различните. Това гледахме и в Mr. Cash (където между другото спечели въпросния Димофф и се представи много прилично, но то на фона на Пацо и Венета от Ергенът 1 не е трудно).

Общи условия

Активация на акаунт