КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 13 (Сезон 4)

• 28 523
  • 618
  •   1
Отговори
# 450
В залата са събрали някакви хейтъри на Грозденка. Нещо не ми е много представителна извадката.

Вижда се навсякъде кого харесват хората… това е важното.

# 451
Пак се захапаха готините и неготините Ill
Божана какви ги наприказва за Краси, който 1000 пъти го чухме да повтаря в колко много предавания е участвал? Тя тази е способна да слуша само и единствено себе си.

# 452
Толкова е злобна тая Божана...

П.п. Първо отговори на Дари, че не трябва да влизаш за да правиш шоу за публиката, а за да си себе се. Сега вика - това не  есъстезание по доброта, а е шоу.

# 453
Да, преди да си купиш билет имаше анкета дали харесваш Грозденка и ако отговориш положително, ти дава билети възможно най-далече от сцената.

Е, това е вече наистина скандално. Не вярвах, че могат да стигнат такива низини и че въобще е позволено да се задават такива въпроси при покупката на билет. В моята глава този процес е избираш си място, плащаш, получаваш билет.

# 454
Да, преди да си купиш билет имаше анкета дали харесваш Грозденка и ако отговориш положително, ти дава билети възможно най-далече от сцената.

Е, това е вече наистина скандално. Не вярвах, че могат да стигнат такива низини и че въобще е позволено да се задават такива въпроси при покупката на билет. В моята глава този процес е избираш си място, плащаш, получаваш билет.
Joy

# 455
Това с Краси и Дени с вейпа директно ми напомни на концерта на Coldplay Grinning

# 456
Обаче Божана бая си е бетонирала лицето с  ботокс, дори като крещи и се мята, лицето и стои с една и съща физиономия

# 457
Божана има още няколко години да се кълчи и преиграва, жена на средни години ще изглежда повече от жалко.

Кукушев сигурно се чуди къде е попаднал.

# 458

Joy

Да, и аз осъзнах, че може би е шега, но то при толкова абсурди вече всичко очаквам и нищо не би ме изненадало 😅

# 459
  • София
Не знам защо очаквате хората в залата да са фенове на Гроздето, все пак голяма част там са роднини, приятели и фенове на другата група. От нормалните зрители също има такива, които не я харесват. Няма как да има подкрепа като в тик ток, различна аудитория, да са отишли повече и от нейните.

# 460
Какво е това постоянно лансиране за Алпер?
Сега пък го викнаха само него на сцената, да му дадат някаква глупава награда… Личи си колко е обективна продукцията.

# 461
Божана е доста неприятна, трябва да е благодарна на Лина, Грозденка и Божидара, защото взеха екранното време и тя не можа да си покаже магариите..

# 462
Определено.Тази годината явно ще спечели Алпер..Този ,който не се открои с нищо в тоя сезон..Освен с избухването на номинаците

# 463
Ако мебелът на сезона Алпер спечели, това ще е най-голямото падение на всички сезони взети заедно…

# 464
поздрави с “бау” и “мазна” от Памеца и Димов… потресена съм Joy

Общи условия

Активация на акаунт