КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 13 (Сезон 4)

• 23 167
  • 576
  •   1
Отговори
# 540
Влади и респективно Вики сигурно са много разочаровани, нали звънял на Грозденка и й казвал, че има магия. Виждам ги как са си представяли, че стават топ семейство инфлуенсъри и рекламите и спонсорствата валят. Планът им се провали. Ако не беше такъв популист и беше искрен, можеше и да им се получи, той не е глупав. Сега трябва да работят като нормалните хора…

# 541
Аз гледах сторита от живото изпълнение на “На Моренце” и Влади през цялото време се търка в Грозденка и се опитва да стои близо до нея.
Искал е да покаже на публиката, че вече са си близки и да не го хейтят.

За негово съжаление сега ще трябва да влиза в трето реалити, за да си оправя имиджа. Предполагам ще пробва в Игри на Волята или Биг Брадър догодина.

# 542
Ако Влади и Виктор започнат да влизат в нови предавания за да си чистят имидж от предишните, никога няма да се отървем от тях. От Влади възможно е, но от Виктор, не мисля.

Аутфита на Божана струва 4000€ и пак изглежда като укротител на животни.

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 19:04 от Glutenfree

# 543
Мнението ми за сезона (скандалите и обидите), участниците (слабохарактерните скандалджии, които си изпуснаха нервите), финала, победителя и водещите (които се усещаха супер пристрастни) е БЛЯК...
Колкото и очаквана поради една или друга причина да беше победата на Алпер, за мен е гадно, че спечели такъв човек.
Превъртайки финала Божана ме втрещи най-много - напушена ли дойде или какво 😬
Момичетата бяха доста красиви иначе.
Веско малко подранил за Хелоуин...

# 544
Бих била по-груба относно аутфита и.😅😅
Приличаше на елитна п*****ка. Може би аз не разбирам от мода, но и по-добре, защото това нещо не бих го сложила аз.😅😅

# 545
Елитна? Престараваш се Grinning

# 546
Елитна? Престараваш се Grinning
Да да така е..😅🤣

# 547
  • София
Хаха, 8000 лв за чорапогащник, боди и гащи? Вероятно обувките и сакото са доста скъпи. Гледах клип как се облича и показва нещата.

Веско и приятелката му са били интересни, копират Кание и жена му с екстравагантни решения.

# 548
Слаб и скучен финал, като целия сезон.
Категорично най-слабия и безинтересен сезон в КнИ.
Единственият плюс е, че не спечели човек от Готините и че Биляниш и Виктор бяха освиркани.

Видях много рехава публика. Нищо общо с лудницата от миналата година. Това също е показателно.
90% от публиката бяха роднини и приятели на четиримата финалисти, което е напълно логично.
Така че напълно резонно Алпер да получи голяма подкрепа в залата. Другите за какво да идват след този толкова разочароващ за техните хора сезон.

Игрите не бяха добре подбрани, особено тази с ориентирането, която беше и на запис. Изобщо не се разбираше нищо и тук много може да се послъгва кой как се е справил.
От игрите в залата само мятането с торбичките беше яка игра. Най-тъпото беше това с банданите.
И вижте, отново станахме свидетели на нещо което пиша от години. От една страна имаме Денислава - топ играч, машина от ИВ, участвала в много подобни битки с мятане/целене не само в Игрите, но и в Един за друг и Максимал, а от друга страна, имаме един Алпер, който едва ли е спортувал през живота си. Камо ли да хвърля торбички по мишени.
И каква стана тя? Той си я победи с комфортна разлика. Просто има ли мятане/целене, жените изостават със страшно, страшно много от мъжете.

Защитниците бяха слаби. Кумбата какво изобщо правеше там? Нищо смислено не каза.
Биляна беше гротеска, Божана пийнала или на някакви субстанции.
Грозденка и Кукушев единствено що годе ми харесаха какво и как казаха, но целият сегмент беше зле.

Веско и Влади - нелеп аутфит и поведение!

Плюсове:
Нямаше гафове или поне видни такива и финалът беше доста стегнат. Аз превъртях рекламите, така че си беше нормално време. Абе пак повече от необходимото ама явно няма как... Окей съм.

От всички близки и роднини цялостно най-адекватна беше майката на Денислава.

Жалко, че Краси не спечели. Или поне Денислава. Лина много слабо представяне на финала, но явно това са и възможностите. Тя си беше сензационен финалист. Едва ли някой е очаквал това от нея.
Аз изобщо не очаквах толкова категорична победа за Алпер в зрителския вот, не го следя и дори не го знаех преди този сезон в Къщата.
Като цяло са ми много далечни всичките тези т.нар. инфлуенсъри. Съвсем други са ми интересите. Да, гледам и слушам много ютюб, но други неща.

Победата на Алпер на финала беше заслужена, но цялостно за сезона - никак!
Най-слабия победител за четирите сезона като общо представяне през сезона. Или като тежест спрямо конкретният сезон.
Но този сезон ще се запомни като сезонът на популистите и хората с маски, така че неговата победа е апотеоз на самия сезон.

Силно ще се замисля дали да гледам сезон 5. Единствената причина да не му сложа хикса още сега е, че не спечели човек от ''Готините'' които унищожиха сезона. И на всички до един им паднаха маските.

Най-хубавото нещо от всичко е, че тази мъка приключи.

Към ПК и Ицака:
1) Не връщайте изгонени участници след съвет. Ако не ви харесва това, нека да има веднага директен дуел един на един и след това загубилия вкъщи! Ако ще да ви е брат или сестра. Вън!
Вие сте боговете, имате уши навсякъде (и извън Къщата ; в инфлуенсърските среди) + редактори, оператори и звукари вътре  - вие сте длъжни да надушите дали има предварителни силни коалиции и винаги можете да ги разбиете ако искате - имате лостовете за това. Това го казвам ако те започнат да чистят силни играчи и това да е минус за шоуто. Но ако няма такива не се месите и оставяте играта на самотек, да си върви по естествен път.
2) Разкарайте тъмницата. Това ви е най-глупавата хрумка за всичките 4 сезона.
3) Изрично забранявате телефоните и интернета в Къщата. И излизанията от Къщата. Това задължително. Ако някой не е навит - прав му път. Вас трябва да ви търсят, не вие тях. Подписвайте само с мотивирани участници. Не с позьори и смешни популисти. И отказвачи. До елиминирането на Веско от Дари (буквално ден преди полуфинала) вие нямахте напуснал участник след съвет или игра за близо 2 месеца!!! Вие осъзнавате ли колко НЕЛЕПО и трагикомично е това?
4) Всяка седмица трябва да има 1 или 2 елиминирани участници.
5) Мисиите които давате като цяло не струват. И са адски досадни. Сведете ги до минимум. Или да има реален смисъл от тях.
6) Игрите ви се нуждаят от сериозна ревизия. Само финалните битки в сезона бяха добри.
7) Спрете с тези цигари и това просене на цигари или алкохол.
8 ) Престанете с тези инфантилни мисии и игри за 10 годишни
9) Епизодите ви трябва да са по 1 час. В най-лошия случай 90 минути.
Надявам се осъзнавате, че тези гледания, които имате (и които паднаха с близо 40% след първата седмица) не са реални? И че хората масово превъртат или прескачат. Други спират, излизат. После пак. На части. Ютюб не отчита по айпи а по престой. 20 секунди в ютюб - 1 гледане. Аз мога да направя 10 гледания ако гледам 10 пъти само по 20 секунди, като след всяко гледане затварям страницата и после я отварям отново или просто дам F5.
10) Игрите на живо в залата са пълен провал. Опитаха и във Фермата и видяха, че не става така и се отказаха. Тези игри са просто несериозни.

Успех!

Съгласен съм с 95% от написаното и искам да добавя, че е голямо разочарование да не спечели Дени или Краси.

Денислава спечели социалната игра с вота на къщата. И чата гърмеше с нейното име.

Краси беше доста харесван от публиката и имаше най малко хейт от финалистите. Също така е малко вероятно той да Hе e спечелил играта с колелото. Алпер изкачи две стълби и седна да се моли за вода, да не говорим километри каране.

Ha играта със светлините в секторите Алпер взема първото знаме от Крум; следващото знаме, което мy трябва е само един сектор от първия и познайте от кого го зима - пак от Крyм. Изглеждаше че знае къде ще е първия сектор и после само трябваше да следва Крyм до другия.

На всичкото от горе точно преди да гласува публиката бутат специално отношение към Aлпер от бат Кмета, а за другите финалисти нада.

Като цяло това бутане на Алпер цял сезон - както каза Неделчо - без изненада мy донесе победата. Дори не вярвам да са очаквали че след номинацията когато викаха на Грозденка ще има омраза към Алпер колкото се изля.

Ако така продължават да набутват предварително избрани победители на хората ще им писне. Но, като гледам Btv има апетит към къщата и нищо чудно да го вземат.

# 549
Гледах последния Надкаст с Божидара и Грозденка и, честно казано, две неща ме травмираха – контурът и логореята на Божидара. 😅

За едното има надежда – поправимо е. Но този грим беше престъпно зле разнесен. Влязох в коментарите, готова да излея възмущението си, а там вече някой беше писал същото. Друг дори добави и Биляна от финала, та започнах да се чудя дали не е нова „тенденция“ това недоблeнднато контуриране.

А логореята… ах, логореята на Дари! Пословична, но въпреки това успява да ме изненада всеки път. Главата ми просто забуча. Заради такива жени после всички минаваме за непрекъснато говорещи. Филмите в главата ѝ са повече от тези в IMDb. Толкова искаше да се изкара кукловодът на сезона, че човек се изморява само да я слуша.

Да си призная, този Надкаст не ми беше любимият. По-добре щеше да е да ги бяха поканили отделно – или направо само Грозденка. Тя, макар и експресивна, се търпи доста повече. Май наистина в къщата са я „филмирали“, че ще е лошият герой, защото самата тя до последно е вярвала, че така ще я представят. Божидара дори потвърди, че всички са били убедени, че Грозденка ще бъде „лошата“, докато не видели реакциите на публиката. Явно дори не са осъзнавали, че са прекалили с нападките срещу нея.

И тук идва големият проблем – ако не бяха зрителите и техните реакции, това поведение щеше да мине за напълно нормално. Лошо както за „готините“, така и за продукцията. Това показва пълно неразбиране как работят телевизията и YouTube, а хората там се водят инфлуенсъри и продуценти. Изглежда, че не само участниците са били на летен лагер – и продуцентите са го обърнали на училищен проект с приятели.

В редките моменти, в които успяха да се включат, Неделчо и Туджаров бяха изключително точни. Според тях „големите пичуве“ са имали предварителна уговорка как ще се играе играта, а останалите участници са били просто плебеи, които трябва да мълчат и да обслужват егото им. Всеки, който разваля комфорта или нарушава „непорочния имидж“, е бил тормозен до дупка. Абсолютно неадекватно мислене и поведение.

Или аз не разбирам нещо, или от кога да пееш по кръчмите, да си бивш затворник, да си мъж на онлифенсърка, да рекламираш хазарт на деца, да си „веселата леля на 36“, професията да ти е реалити звезда или да ти е приятел Коцето, се води белег на лукс и статус? Цялата тази компания започва да ми напомня на Пиленцата от Монако – само дето без гламура, но с доста повече самочувствие.

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 10:07 от ilieva_i

# 550
Грозденка и сестра ѝ с ново видео относно къщата.

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 16:47 от Moderator3

# 551

Изглеждаше, че е облякла дрехи за 4 лева от битака. Толкова пари и никакъв вкус...

# 552
И аз гледах Надкаста с "горгоните" Simple Smile
Русата през огромна част от времето се чудеше как да се самоизтъкне и как да си припише заслуги за какво ли не.  Само сюжетни линии, екранно време, стратегии и роли са й в главата, напълно е заместила с тези понятия реалността. Някой човек страда, но тя не вижда неговата мъка, а "ролята на жертва" и емпатията й е "стратегия за екранно време"... Иронията е, че въпреки всички напъни дори и до ролята на "злодей" не се добута, нито пък имаше силата да бъде отритнатата "жертва", нито пък за разлика от Грозденка свали маски, по-скоро си сложи и тя. Просто осветяваше част от Сянката на тази къща (по Юнг).
Грозденка беше откровена и не мълчеше в името на странното им... приятелство, хареса ми за пореден път.

# 553
Грозденка и сестра ѝ с ново видео относно къщата.
В нейния подкаст... с тъмбнейл "Цялата истина за Къщата на инфлуенсърите",  демек нейната истина. И като изръси нещо невярно (в което замесва други хора) няма кой да й опонира. Също както когато дойдоха майка й и сестра й в един от последните епизоди. На двора тя им каза нейната истина колко лоши са те, като удобно пропусна какво тя е направила, за да се държат те така. И резултатът беше ясен. Нещо учудва ли ви?
Тези два подкаста (Надкаст и този на двете ломски перли) ще ги пропусна.  А и логореята на Божидара е най-малкото, което искам да слушам. Много точни изказвания на @ilieva_i и за лелята на 36, и за бившия затворник, и за Дари.

# 554
И аз гледах Надкаста с "горгоните" Simple Smile
Русата през огромна част от времето се чудеше как да се самоизтъкне и как да си припише заслуги за какво ли не.  Само сюжетни линии, екранно време, стратегии и роли са й в главата, напълно е заместила с тези понятия реалността. Някой човек страда, но тя не вижда неговата мъка, а "ролята на жертва" и емпатията й е "стратегия за екранно време"... Иронията е, че въпреки всички напъни дори и до ролята на "злодей" не се добута, нито пък имаше силата да бъде отритнатата "жертва", нито пък за разлика от Грозденка свали маски, по-скоро си сложи и тя. Просто осветяваше част от Сянката на тази къща (по Юнг).
Грозденка беше откровена и не мълчеше в името на странното им... приятелство, хареса ми за пореден път.
Освен това Божидара много изопачи фактите. Факт, който аз лично си спомням, защото помня епизодите от началото и който и хората вътре осъзнаха е, че Божидара нарочи Грозденка още от самото начало за интригата с Виктор и ако не беше тя, Грозденка нямаше да бъде превърната в най-големия дразнител. На втория ден Божидара ревеше защо са ѝ се подигравали с "чувствата" и наблягаше на "триъгълника" с Виктор - и това всичко се случи много преди Влади, а тя изкара него виновника за отношението към Грозденка. Не, Грозденка беше персона нон грата за повечето и чак тогава Влади се отдръпна, за да си пази имиджа/играта.
Спомняте ли си в началото как Биляна захапа Грозденка, после влезе в Тъмницата и по едно време всички почнаха да се жалват за нея и как била я хванала от самото начало. Божидара ѝ се лепна като гербова марка в първите минути от връщането, за да я възхвалява, но явно в последствие те с Божана са я отритнали.

Изслушах и подкаста на двете сестри, в началото тръгна тегавичко, защото Яница е много бясна (даже Грозденка въртеше очи), после обаче се изпокараха двете за някакви съвсем странични неща и се разсея фокуса. Не чух кой знае какво освен, че наблегна на това колко много са я убеждавали от продукцията да остане в предаването.
На афтърпартито Грозденка е била с Виктор, много са си говорили и танцували, даже са излизали навън да се изясняват. Яница подозира, че може да се случи нещо помежду им.

Общи условия

Активация на акаунт