Сполучливи имитации на маркови парфюми - 64

• 2 078
  • 40
  •   4
Отговори
# 30
Благодаря за новата тема!
Искам някакъв есенен парфюм, но не мога да реша какъв. Да не е сладък, да е поносим за през деня, но да е подходящ и за вечерта. Коя реплика да взема, имате ли идея?

Моето предложение е Тилия - UNS120 Зелена Липа на Гиза.
https://giza-perfumes.eu/cveten/598-parfyum-uns120-zelena-lipa.html#/28-vid-spray

Ухае на бели цветя напоени с мед по най-елегантния начин, без да е прекалено сладък. Много женствен и зелен парфюм, чист и свеж без да е сапунен.
Като цяло парфюма е позициониран за пролет-лято,  но аз предполагам да го нося в студените месеци, за мен е по-красив и някакси кристален именно тогава.

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 17:14 от Cristalle

# 31
Наминавам само да споделя, че Babycat на Mrscent  е странна птица. Мислех, че е лесна ванилия, но в началото ме повали изгорена пластмаса. Няколко седмици по-късно обаче  го слагам всеки ден по мъничко и много му се радвам. Не знам какво ни се случва с възприятията. Досега парфюмите все омръзваха, а не обратното.
Аз не оставам без babycat 😊😊😊, но ако имаш възможност пробвай Babylon Penhaligon's уникална ванилия 👍

# 32
Дивайн го имат 734. Следващата пратка може и да го придобия Simple Smile мерси!

# 33
Аз имам Celestial Paris corner(Ganimed). За мен е божествен парфюм... И траен, макар че шлейфа му е фин аромат, не те блъска като товарен влак , хората около мен го усещат до вечерта. Мъжа ми полудява като го подуши 😂

# 34
Ganimed, унисекс ли се води?

# 35
За всички, които се интересуват от Ганимед е наличен в Мартинез. Да, води се унисекс.
https://martinez-perfume.com/product/%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0 … -%D1%81-ganymede/

# 36
Мартинез са гола вода, не си струват, за съжаление

# 37
Аз имам Celestial Paris corner(Ganimed). За мен е божествен парфюм... И траен, макар че шлейфа му е фин аромат, не те блъска като товарен влак , хората около мен го усещат до вечерта. Мъжа ми полудява като го подуши 😂
Подкрепям!
И да се ъпдейтна за Opulent Dubai Lattafa .Лятото го коментирахме тук и аз писах,че няма за моя нос никакво манго, беше ми свеж почти акватичен. Цяло лято търсех манго за дъщеря ми и преслушах първо Opulent Dubai .Преди седмица от скука отново посегнах към него в магазин и..... наистина има манго в него :flushed :Все едно пробвах друг парфюм.Хареса ми много и го поръчах веднага.Дъщеря ми от 2 дни само с него се пръска.Знае,че трябва да отлежи,но не и се чака.

# 38
Имаше потребителка в темата, която също ползваше Câline, но не знам в България къде ги има.
Моят е от ДМ Германия. Моя приятелка ми го подари, на нея тези парфюми са много трайни на кожата й и за да ме убеди, ми подари новия им.
Аз бях, освен, ако няма и друга. В България не знам да има Câline, поне не съм срещала. Аз от Bipa във Виена се снабдявам 🤣 И при мен са много трайни.
Ааа иначе имам мейл от Елинор, че парфюма ме чака в магазина

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 09:21 от *Penny*

# 39
  • Sofia
Тези Câline ги има в Емаг, но нямам идея като цена дали са ок.
А на Дивайн Ганимед, дали е хубав?
И още един въпрос: онзи ден си седя в автобуса и в Студентски град се качва един младеш, който седна до мен. Замириса ми на виолетки и на чисто. Страхотен аромат, сигурна съм, че беше парфюм. Някой сеща ли се за такъв?

# 40
Благодаря, намерих ги: https://www.emag.bg/search/parfiumi/brand/caline/c%C3%A2line/c?r … r_lst_6416_698971
Но парфюмът на Фрау С го няма. Confused

Общи условия

Активация на акаунт