Pandora - Тема 12

• 8 591
  • 157
  •   1
Отговори
# 150
Всичко започна с лалето... 💓 🌷

# 151
  • BG-DE
Е-е, много красива комбинация 😍 Честити придобивки, със здраве да си ги носиш 🤩

# 152
Супер комбинация, лалето е супер и аз ще си взема.

# 153
  • HH
Лалето е разкошно, сега ми размътихте мозъка да го търся и аз.

От немската разпродажба взех още две Мурано талисманчета. На тях много трудно им устоявам.  От дясно до сърцето е единият. Камерата за съжаление не може да улови истинските отблясъци на талисманите.

# 154
Лалето е прекрасно, но на мен очите ми останаха в костенурката! Много красива комбинация!

# 155
Marilyn3, прекрасна комбинация. И лалето и талисмана за 2026 са ми в количката. Сега  ще ги отстрелям и аз.
Харесах  всичко от Бриджъртън. Особено синьото колие.
Няма ли откъде да се разбере кога и къде ще се продават в България? Има колекцията в италианската Пандора и май ще поръчам на снахата да ми вземе няколко неща. Ще си идват след месец.
К@тя, обожавам сините комбинации!!!

# 156
Тук бях публикувала в кои магазини на Пандора в България ще се предлага колекцията Бриджъртън.

Някой да знае кога ще има налична серията Бриджъртън? Доколкото чух ще е само в някои от магазините на Пандора в България, но не знам в кои.

# 157
Бриджъртън вече са по магазините. В Сердика мол поне са заредени. Прекрасни неща има. Не знам кое ми харесва най-много.
Лалето е много красиво и страхотно седи до останалите талисмани. Аз обмислям костенурката и още два талисмана от последната колекция.

Общи условия

Активация на акаунт