Родители, дали болните си деца за отглеждане

• 110 271
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 1 050
Хидроцефалията е вътрешна и  и клапа няма да помогне
Ела,много сили ти желая Tired
Виж тази тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=226336.0
Моля ,не ме тълкувай погрешно,нищо нямам предвид,просто ако искаш сподели с лекарите в дома,ей така за информация,а и ти имаш право да знаеш,защо неможе операция Hug

МИличка,не се сърдя.Какво да кажа ,незнам.Незнам как да ви обясня ситуацията.Може би трябва да публикувам ренгеновата снимка,незнам.Вие пораждате у мен съмнения,че не дадох всичко от себе си,че не направих всичко по силите си за детето си.Доверих се на лекарите и на тяхната преценка.Но какво мога да направя.Та аз нищо не рзбирам от медицина.Сурчев ми обясни с прости думи и аз ще ви ги пресъздам,защото друго не мога да направя.Показа ни на снимката очастъците където се събира течност.Вярно хидроцефалията се води вътрешна,но течност се събира и от вън-под мозъчната кора мисля беше и във вътрешни очастъци.Той ни каза,че ако сложим клапа,налягането ще бъде намалено само в една от тези зони.Но в другите ще продължава да се събира течност,при това за сметка на мозъчето му и то с бързи темпове.Освен всичко това почти целия мозък е атрофирал и има много кисти.Кажете ми сега,вие как щяхте да постъпите.Щяхте ли да рискувате живота на детето си  напразно без никакъв смисъл?Щяхте ли да увеличите страданието му?Та това което изпитва не му ли е достатъчно,а да го подлагаме на излишни операции.
Днес ми е ден за размисъл.Освен тук в темата,получих и лично съобщение от една прекрасна жена,която ми предложи помощта си.Да занесе снимките на Анди при неврофирурзите които посещава тя заради нейното детенце.Сигурно ще се възползвам.Говорих и с една приятелка по тази тема.Понякога съм сигурна ,понякога се разколебавам.
Така,че мила Viki i mama ,това е.Благодаря ти за загрижеността,благодаря ти,че от време на време ме "подбутваш" по свой си начин,да се размърдам,да търся още начини.Знам,че го правиш за мое добро.

# 1 051
Мила Ела,никога не съм искала да пораждам съмнение в теб,за това което си направила и правиш за детето си,никога и не съм се съмнявала ,че си направила всичко на този етап за него,както не се съмнявах и в Мейз,но като погледна тези прекрасни личица, нещо в мен се обръща,разбираш ли????Аз знам ,че ви е много тежко,знам че едва ли може да се направи още,но ..........искам,искам това да е грешка и да има още начини.Съжалявам, че ви причинявам болка и го осъзнавам,но дори аз самата понякога се чудя дали направих всичко за моето си дете, знам че има още,просто искам и с вас да е така.Надявам се да ми простите и пак казвам,като гледам това прекрасно личице,все си мисля:Дали пък някой не бърка,дали пък не е изпусната възможност? ,и сугурно не съм права,но пак ще се надявам за вашите дечица Tired,просто така съм устроена,простете ми Hug
Целуни Анди от мен,когато имаш възможност Heart Eyes

# 1 052
Мила Ела,никога не съм искала да пораждам съмнение в теб,за това което си направила и правиш за детето си,никога и не съм се съмнявала ,че си направила всичко на този етап за него,както не се съмнявах и в Мейз,но като погледна тези прекрасни личица, нещо в мен се обръща,разбираш ли????Аз знам ,че ви е много тежко,знам че едва ли може да се направи още,но ..........искам,искам това да е грешка и да има още начини.Съжалявам, че ви причинявам болка и го осъзнавам,но дори аз самата понякога се чудя дали направих всичко за моето си дете, знам че има още,просто искам и с вас да е така.Надявам се да ми простите и пак казвам,като гледам това прекрасно личице,все си мисля:Дали пък някой не бърка,дали пък не е изпусната възможност? ,и сугурно не съм права,но пак ще се надявам за вашите дечица Tired,просто така съм устроена,простете ми Hug
Целуни Анди от мен,когато имаш възможност Heart Eyes
HugРазбирам те..Радвам си,че си приятел.

# 1 053
  • София
Днес ми е ден за размисъл.Освен тук в темата,получих и лично съобщение от една прекрасна жена,която ми предложи помощта си.Да занесе снимките на Анди при неврофирурзите които посещава тя заради нейното детенце.Сигурно ще се възползвам.Говорих и с една приятелка по тази тема.Понякога съм сигурна ,понякога се разколебавам.

Ели, знам, че надеждата може да накара човек да страда още повече, но намери сили заради себе си и заради Анди. Медицината е необятна наука и едно мнение в повече винаги може да бъде от полза.  Hug

# 1 054
Да ви поздравя мои приятли

# 1 055
По красив поздрав от този не бях виждала Hug Hug Hug

# 1 056
казвай, момиче или момче чакаме  Heart Eyes

# 1 057
казвай, момиче или момче чакаме  Heart Eyes

Залагам на Момче......Но от сега виждам,че Бебо е много красиво!  bouquet

# 1 058
Госпожица е,  вече има и доказателства, ама не и на хартия! за сега е 850г в 26 седмица, което било добре!

# 1 059
Мейз......знам,че съм пълен новак във фотошоп-а...Но от сърце ти подарявам това:

# 1 060
 Hug,Мейзи,поздравления мила-много,много сладко бебе,значи да приготвяме роклички,така ли?  bouquet  bouquet

# 1 061
Стахотно.....невероятно е .

Последна редакция: ср, 20 фев 2008, 07:31 от tazi sa6tata

# 1 062
Миличка много много прегръдки от мен Hug Ще е красавица малката като кака си,то се вижда Peace

# 1 063
Мили майчета  Hug Heart Eyes  bouquet

Мейз, просълзих се от този мил поздрав  Heart Eyes Малка сладурка, пу-пу, стискам палци всичко да е наред, всички я чакаме с огромна любов и нетърпение  Hug

Ела, кураж и вяра! Ти си прекрасна майка, нито за миг не се съмнявай в това! Не е в наша власт да решаваме колко време ни е дадено на земята, бъди мъдра и борбена и запази позитивния си дух, с теб съм. Целувки на Анди  Praynig Peace Hug

# 1 064
  • София и там където не се пуши
Мейз, много хубав поздрав - пожелавам малката госпожица да повлече крак към много хубави неща .

Общи условия

Активация на акаунт