Родители, дали болните си деца за отглеждане

• 110 269
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 1 065
eeee, Мейз, просълзих се Hug страхотна е малката госпожица Heart Eyes
в края на другата седмица и аз ще ходя на същото място. надявам се да научим пола на бебо

# 1 066
Мейз, прекрасна е малката  принцеска Hug

# 1 067
Майз,много сладко бебче,и сяках е вдигнала ръка за поздрав! Simple Smile
ЖЕЛАЯ ВИ НАЙ - СЛАДКОТО ,ЗДРАВО И УСМИХНАТО БЕБЧЕ smile3525
Ели,аз и малките те обичкаме  Two Hearts (ама ти си го знаеш)
Поздрави на всички с най-добри чуства newsm51 smile3525 newsm51

# 1 068
Мили мой,
Обадиха ми се от БТВ и във вторник ще снимаме в студио! Казаха ми че искат темата да е за това как аз и дръги жени продулжаваме наред след като ни се случват тези неща!
И тук е мястото да Ви БЛАГОДАРЯ, че сте с мен в тези дни на сълзи и радост!
Много съжалявам че не всяка има възможност да каже това което и е на дъшата, но да знаете, АЗ ЩЕ ГОВОРЯ ВМЕСТО ВАС!
Днес се събуждам с невероятни болки в областа на д.....   ама какво да правя, вчера с моя приятелка от Харманли бяхме да видят дали с нейното бебе всичко е наред, и... ще си имаме момченце,  изчакахме се от чакане прави е една клиника докато дойде и нашия ред да я прегледат!Но    newsm07
а нейното  family4  ще се здобие с второ момче.
Целувам Ви Всичките!

# 1 069
  • София и там където не се пуши
Мейз не се успокоявай, че е от нещо, а се обади на гениколога си да му кажеш.

# 1 070
Здравейте,
Записах предаването! Ще се излъчва на 26.03.2008!Времето е малко и не успях да кажа ммного неща! Дано децата да са здрави и да се радват на хубавото време на вън!

Последна редакция: ср, 27 фев 2008, 08:50 от meyz

# 1 071
Днес ми е ужасно.А бях вчера толкова щастлива,че днес ще се видим с моето слънчице.Обадиха ми се да го заведем на изследвания,все още търсят причина за високата температура и честото боледуване.Като го видях щях да припадна.Не бях го виждала толкова зле.Толкова отпуснат,кашлеше постоянно,целия в тези тръби,системи,привързан. Не съм била толкова отчаяна...мисля,си само лоши неща....

Последна редакция: чт, 28 фев 2008, 13:57 от ela79

# 1 072
кураж ели, сега трябва да си по- мобилизирана и да не се отчайваш заради анди
успяха ли да изпратят снимки за допълнително лекарско мнение?
а сега къде ще го водите за изследвания?
за съжаление нямам много информация за варна, но ако решите да го водите тук ще се радвам да съм полезна с нещо

# 1 073
О Ели, не си мисли лоши работи. Анди е силно дете и ще преодолее болестите. Сега има много вируси и Рали е с висока температура. Стискам палци и се моля да се оправи милият Анди по-бързо. А на тебе миличка мога да пожелая само кураж.

# 1 074
Благодаря ти Миме...то нашето не е от вирусите....Просто миличкото ми вече болестта му го преборва.Днес  не се усмихна,лицето му беше едно такова изпито.Не искам да го виждам така.Сърцето ми се къса,не искам да го боли.Аз не си правя илюзии,че нещо ще се подобри,но искам просто да не го боли.

# 1 075
Знам Ели, че не е вирус но просто исках някакси да те успокоя. А относно това, че не искаш да го боли е много ясно както и леко да се разболее детето и аз като майка си викам ех защо не съм болна аз а тя. Но както и да е. Пожелавам ти да си много силна и смела дано Анди да ти се усмихне следващия път с най-лъчезарната усмивчица за да стопли сърцето ти. А от мен хиляди  Hug Hug Hug Hug Hug Hug. Стискам палци да се оправи бързо.

# 1 076
Е сега при това което става в Русе ми се иска моето дете и това на Ела да еса деца на тези  там Идиоти дето се дърпат и протестират за глупости!
Иде ми да псувам и да кълна!

# 1 077
Е сега при това което става в Русе ми се иска моето дете и това на Ела да еса деца на тези  там Идиоти дето се дърпат и протестират за глупости!
Иде ми да псувам и да кълна!
няма да се ядосваш...ще ти дърпам ушите Hug

# 1 078
Баба Марта бързала,
Мартенички вързала:
Морави, зелени,
Бели и червени:
Първом на гората –
Да листят листата.
И да дойдат всичките:
Щъркелите, птичките,
Първият певец,