Чувство на потъване и страх

• 729
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте днес ми се случи нещо за първи път. По принцип съм много притеснителна, имам тревожност от мн.време пия лекарства.
Днес се качих в асансйор( не за първи път) и след слизане почуствах, че потъвам мислех че ще припадна. Толкова много се уплаших 😓. Прибрах се вкъщи и веднага измерих кръвното след изкачване на стълби 🤦‍♀️ . Беше 139/89 леко високо. Страха дойде още повече. След 30мин се поуспокоих и измерих отново беше наред. На 27г съм, сега само мисля да не се случи отново. С дете съм, работя, много се притеснявям 😓😓😓

# 1
Няма от какво. Мен ме е страх от височини- скачам с бънджи. Успокой се. Къде ще потънеш? Отговори си. Докато не погледнеш страха в очите, той ще е там, и ще те тормози.

# 2
Когато получих първата си паник атака имах точно усещането, че потъвам и ще припадна. Ако е ПА, трябва да намерите причините и да работите по тях. ПА няма да ви сторят нищо толкова физически, а по-скоро психическият ефект е неприятен. Не се страхувайте, а се успокойте и работете по причините, които ви водят до подобни състояния.

# 3
Когато получих първата си паник атака имах точно усещането, че потъвам и ще припадна. Ако е ПА, трябва да намерите причините и да работите по тях. ПА няма да ви сторят нищо толкова физически, а по-скоро психическият ефект е неприятен. Не се страхувайте, а се успокойте и работете по причините, които ви водят до подобни състояния.

Аз бях спокойна преди да се случи. Помислих, че е от асансйора въпреки че не се качвам за първи път и не ме е било страх. Просто като слязох сякаш потъвах мислех, че ще припадна. Толкова се уплаших детето беше с мен 😭. Сега се събудих тревожна и незнам колко ще ме държи. Вече незнам какво да правя с този страх. Страх ме е да не ми се случи отново 😓😓😓

# 4
психолог ще ти помогне

# 5
И аз при първата си паник атака ядох вафла и гледах телевизия Simple Smile Те нещата се трупат с времето, не е нужно след самия стес да се случи самата ПА. Може след седмици и месец. Според мен.

Говорете с психолог, сигурна съм, че ще ви помогне.

# 6
Има и физически ключове за ПА- вирус, примерно.
Имала съм ПА като бременна за пръв път, след години пак...знам как да ги контролирам, промених много неща в живота си, за да забравя почти за тях.
От много години не ми се беше случвало, но заедно с пре мено проблемите , които няма как да изключа, бях с актуалния грип преди 2 седмици- имах доста „интересна“ случка...
Препоръчвам дневният комплекс на Дона и  някое валерианче, докато намерите успокоение и помощ.

Общи условия

Активация на акаунт