Откривам темата с въпрос относно захранването, започнахте ли вече или ще изчакате 6 навършени месеца?
Моята бебка е на 4 месеца и 2 седмици, започнах захранването преди три дни по препоръка на педиатър.
Почнахме с тиква и много се хареса.

Изтеглила съм си на Хипп, Плазмон и БиоНино, също и един списък кои зеленчуци кога се въвеждат и какъв ефект се очаква от тях. Днес сме на ден 5 и добавих пащърнак към картофа! Храним се в шезлонга, защото не може да сяда самостоятелно и не смея да го подпирам в столчето.
Имате ли вече столчета за хранене или ориентирали ли сте се? Масово попадам на препоръки за peg perego и столчето на IKEA, но няма да взема тях. Загледала съм се в това, но ме притеснява, че е еко кожа, дали няма да се скъса/надраска.. нз.
Отделно нали трябва и да има хубаво място за опора на краката, на тези на чиполино и на лорели като, че ли са им доста теснички, не са с хубава степенка като на Stokke столчето например..
Имате ли вече столчета за хранене или ориентирали ли сте се? Масово попадам на препоръки за peg perego и столчето на IKEA, но няма да взема тях. Загледала съм се в това, но ме притеснява, че е еко кожа, дали няма да се скъса/надраска.. нз.
Отделно нали трябва и да има хубаво място за опора на краката, на тези на чиполино и на лорели като, че ли са им доста теснички, не са с хубава степенка като на Stokke столчето например..
) и той казва, че пъвоначално се дава само по един зеленчук - цитирам го: