Майски бебета 2025

• 936
  • 33
  •   1
Отговори
# 30
Ние нищо не направихме за 6 месеца Sad Всички, включително малкия, бяхме болни, таткото пътуваше за работа и не беше при нас и деня си мина така. Хем не съм от хората, които празнуват много много, хем ми е малко гузно, че не създавам моменти за детето. Но и въобще не обичам да организирам, не обичам и хора да събирам, горкото дете с такава антисоциална майка. Иначе банер мисля, че може от някое фото да се поръча.
От ДМ не съм имала никакви талони от бейби бонус много отдавна. Като цяло в последно време нямам много, даже една служителка ми сподели, ча като минала всички нива от лоялната програма, вече почти не получавала талони. А и аз се надявах за пюренца и памперси (вече ползвам само техните). Дано скоро има нещо.

# 31
Fluffy^, с известно забавяне, но да отговоря за кашата. Аз я давам на яденето му което се пада в 9-10ч. Той си яде през три часа през целия ден, а през нощта яде някъде в 2ч. и  към 6-7ч. В 12ч. на обяд давам пюре и другите яденета са си мляко.

Аз преди да родя си бях направила регистрация в Амазон за бейби уишлист и да ползвам отстъпката с която накупувах доста неща, но тя изтече още август и въобще не ми е хрумвало да си направя нова с малко мамене Grinning Ние купихме/подариха ни доста неща преди време, та сега май нищо не остана да купуваме за черен петък, единствено съм решила за собствено улеснение доста кухненски помощници/роботи да взема, защото с бебе вече времето ми е ограничено за готвене/чистене. Столче взехме преди месец от Сгушени с малко намаление на BeSafe Beyond 360, но него май много рядко го намалят и то не с много.

От ДМ честно казано съм забравила да гледам за купони бейби бонус, единствено в началото памперси взимах и сега като казахте се загледах и нямам никакви. Хм..

Да се оплача каква я свърших аз, захранихме бебето с жълтък, но в схемите които гледах се дава по 1/4 всеки ден и нашия хубостник на третия ден се изповръща брутално и се оказа с непоносимост, та го спряхме за 6 седмици и продължаваме с въвеждането на зеленчуци и месо само. После видях, че имало други схеми, където жълтъка се дава през ден, ама....след дъжд качулка. Иначе откъм каши вече включихме оризова, елда, царевична и просо. Като някои от тях знам, че са богати на желязо и помагат на бебчетата да не развиват анемия, защото до 5-6 месец им се изчерпват запасите.

За 6-тия месец нищо не сме правили специално, но ние с ММ сме решили, че излишни празненства и суетни няма да правим, особено сега започна грипния сезон и гледаме да не се събираме с много хора. Единствено се снимаме тримата за спомен. Детето си има рожден ден май месец и толкова, не през 1, през 3 или през 6 месеца. Ние малко сме крайни, но предпочитам да инвестирам време и финанси в бъдещето му развитие, отколкото в излишни празненства. Особено за бебета всичко е супер скъпо и десеторно надценено. Наскоро с познати обсъждахме, че една тортичка за месечинка с диаметър колкото една педя на някои места струва 70лв. Това просто е безумие. Вместо това инвестирахме в един курс Биомеханика бебе, който цели да помогне за правилното моторно развитие на детето и засега съм доволна.

# 32
  • Varna
За 6-тия месец нищо не сме правили специално, но ние с ММ сме решили, че излишни празненства и суетни няма да правим, особено сега започна грипния сезон и гледаме да не се събираме с много хора. Единствено се снимаме тримата за спомен. Детето си има рожден ден май месец и толкова, не през 1, през 3 или през 6 месеца. Ние малко сме крайни, но предпочитам да инвестирам време и финанси в бъдещето му развитие, отколкото в излишни празненства. Особено за бебета всичко е супер скъпо и десеторно надценено. Наскоро с познати обсъждахме, че една тортичка за месечинка с диаметър колкото една педя на някои места струва 70лв. Това просто е безумие. Вместо това инвестирахме в един курс Биомеханика бебе, който цели да помогне за правилното моторно развитие на детето и засега съм доволна.

Алилуя! Най-накрая някой да разсъждава като мен! И ние сме доста обрани по отношение на ненужните харчове и предпочитаме да инвестираме средства в неща, които носят реална стойност, а не за суетня. Всеки месец си му правя снимки с цифричка. Този не беше по-различен -  направих му 6-ца от красиви есенни листа.

А за жълтъка, аз доколкото съм се информирала се редуват - ден с месо, ден с жълтък. Но ние първо започнахме с белите меса, другата седмица ще се жълтъчим - да видим как ще го понесе.

# 33
  • София
На нас ни предстои 6 месеца. Аз не мислих нищо да правя, но постоянно ми излизат някакви клипчета и снимки и все пак поръчах една тортичка да хапнем с таткото 😊 Заслужили сме, все пак оцеляхме и ние като семейство, а и бебето с нас хаха

Вървя назад със захранването, но бебка е в края на май родена, така че ясно защо. Днес вкарах грах. Предстои сладък картоф и карфиол. Дават и граха и карфиола за 7ми месец в някои схеми, но забелязах, че има доста комбинации с тях и уж за 5ти месец. Реших, че ще рискувам, най-много да пръцка повече. Хареса ѝ броколито, а имах броколи с тиквичка и грах и реших да го прокарам и него покрай другото.
Аз останах с впечатление, че първо се въвежда жълтъка, а после месата.

Общи условия

Активация на акаунт