Априлски бебета ❤ 2026 (Тема 2)

• 9 257
  • 434
  •   2
Отговори
# 255
Аз също спя по много - 11 часа минимум. През деня съм активна, но трудно се концентрирам да свърша нещо работно. Като цяло съзнанието ми бяга към други теми, които са ми много по интересни и актуални сега и съответно не съм много продуктивна.

# 256
И аз съм така – вече ми е много трудно да върша работата си пълноценно. След седмица болничен осъзнах, че ми е тежко да седя цял ден на един стол вече – ту ме заболява гърбът, ту слабинните връзки. Реших, че от декември ще изляза в болничен и ще си почивам. Искам спокойно да се насладя на бременността си, докато все още се чувствам добре

# 257
  • Melmak
Малко ви завиждам, че спите. Аз нямам време, освен уикенда. Не успявам да лягам рано и не спя дълго.
Предстои да правим ремонт и в нас ще е ужас. Направо не знам. Нищо няма да купя за бебето преди ремонта. Няма да мога да трупам кутии с поръчки, докато се кърти и се мести всичко.

# 258
  • София
Малко ви завиждам, че спите. Аз нямам време, освен уикенда. Не успявам да лягам рано и не спя дълго.
Предстои да правим ремонт и в нас ще е ужас. Направо не знам. Нищо няма да купя за бебето преди ремонта. Няма да мога да трупам кутии с поръчки, докато се кърти и се мести всичко.

Със сина ми бяхме в ремонт, но повечето време го изкарах при родителите ми за да не дишам прахоляк и изпарения. 4 месеца беше ремонта и завърши една седмица преди да вляза в болница. Реално това беше времето в което се купиха повечето неща тогава, прането, подреждането и т.н

# 259
  • Melmak
Браво, че сте се справили.
Аз няма как да отида при майка ми, тя наскоро се премести и познайте какво прави - основен ремонт. 😁😁😁

Но като цяло поръчките са бързи,за раждането е важно да имаме столче, количка, някакви дрехи и креватче (не претендирам за изчерпателен списък). Другите неща може и след раждането.

# 260
Pandora, разбирам те за спането... И ние привършваме ремонт, което е плюс натоварване. Направо не знам. Вчера толкова се бях изморила, че едва ходех - никога не ми се беше случвало. По принцип почти постоянно ходя пеша. Последните два уикенда също не се наспивам. Не знам как ще я карам с това темпо. Трябва да променя нещо.
Иначе да кажа, че днес май усетих бебето.

# 261
И при нас в края на септември беше планиран ремонт, но заради дъждовете и рязкото застудяване не успяхме. Искаме в едната част на къщата да сменим керемидите и в две от стаите (едната от които ще е детска) да вдигнем малко стените, защото са тавански и доста ниски. Сега всичко това остава за март-април, когато аз вече ще съм като балон. 😂 Добре поне, че засега не планираме да подготвяме детската, защото така или иначе бебето поне първата година трябва да е при нас.

# 262
Ние направихме проект без детска стая, защото сме в тристаен и към онзи момент не планирахме дете. За сега обмисляме да купим легълце с колела, което да местим, ако се налага. В началото не, но след това.  Спалнята ни е доста голяма и няма да се чувстваме като в дядовата ръкавичка поне.
Натам ще мислим къде да отидем, за да се направи бърз ремонт на едното помещение.

# 263
  • Melmak
Лошото е, че ние все отлагахме ремонт. Можеше поне най-прашното и мръсно - банята да сме оправили. Обаче то сватба, то меден месец, имах много проблеми преди това и всичките ми финанси наливах в тях. Слава богу приключих почти всичко, но емоционално се скапах, финансово се съсипах.
И като не очаквах бебето да стане от 1 път, мислех, че може и да даваме много пари по клиники за репродуктивно здраве.

И сега сме юруш на доматите. Особен проблем ще са банята, кухнята и настилките в коридора. Другото ще е по-лесно. Обаче много неща се струпват. Имам си и работа, вчера бях на унг заради алергия. Само до там да ида в работно време и да си довърша, в тоя ден, в който беше потоп в софия.. ми дойде в повече.

Но поне физически съм добре. Има много неща за вършене и не смогвам да мисля много за кефа и желанията си.

# 264
За настилка в коридора мога да препоръчам винилова. Ние взехме за лепене и не вдига никаква прах. Монтират я бързо - при нас отне ден + още един, за да стегне.

# 265
Момичета, добавете в списъка още едно розово сърчице и от мен 🩷  Обадиха се с резултатите от генетичния тест и, слава Богу, всичко е наред с бебчо. С мъжа ми мечтаехме за момиченце (дори баща ми беше сънувал, че в семейството се е появила дъщеричка), и направо се разплаках, когато разбрах 🥹

# 266
Мале, те и нова тема пуснали, че и 18 страници изписали. Joy

Добре дошли на всички нови в отбора! 🥰

Аз от страх да не се урочаса нещо, избягвам да влизам и коментирам. 🤣
Минахме фетална морфология, дойдоха и резултатите за 3те синдрома. Всичко е наред. 🙏

И... ще си имаме момиченце! 🩷😱🥰
(термин 12.04.26 - ако трябва за първата страница)

Имам вече момче и сега съм в шок. Никога не съм си представяла, че ще бъда момичешка майка. 🥲

Имам голям проблем с дрехите. И още по-голям с яденето. Хора, много често ям, сигурно ще стана 100 кила, но през 2 часа съм гладна. Ама много гладна! Чак ми става лошо от глад. 😂

Честито още веднъж на всички, които са разбрали пола! 😍🌹

# 267
И аз да се оплача с болежките ми. Кръста ме съсипва на моменти не мога да се движа и да стана от леглото ( когато се натоваря повече), боли ме корема вече не знам от бременността ли е или червата ми се разбутват, отделно имам сраствания от операция, която беше миналата година и от там страшни болежки. Все още съм със страхотното гадене и без апетит в 16 седмица. На моменти нямам желание за нищо и се чудя къде е този така коментиран прекрасен втори триместър и защо аз не се чувствам прекрасно както казват всички 🙄🙄

# 268
  • София
За дрехите точно преди малко мъжа ми отиде да ми вземе пратките от спийди с един гащеризон и два клина за бременни от oysho, нямам с какво да излизам навън вече …
Иначе днес съм на преглед, не изчаках 4те седмици, на 14.11 съм на ФМ, но имах огромно желание за един профилактичен да видя бебока. Напрегнато ми е, нямам търпение да започна да го усещам за да знам, че всичко е наред. Днес съм с 14+5 , не съм го виждала от точно 2 седмици.
Снощи за първа вечер спах спокойно от както съм бременна, не ме стягаше корема, завъртях се и заспах. Толкова съм травмирана от предни случки, че ако не ме боли нещо се чудя всичко наред ли е …

# 269
Здравейте !
Започнахте ли да усещате движенията на бебето ?
🤔

Общи условия

Активация на акаунт