Априлски бебета ❤ 2026 (Тема 2)

• 8 868
  • 417
  •   6
Отговори
# 345
  • Melmak
И на мен всички клинове са ми големи, но предполагам скоро ще ги запълним. Simple Smile

Пепел ти на клавиатурата! Само на корееем! 😁😁😁

# 346
Е на мен на корем само са ми големи 😅

# 347
  • Melmak
Е на мен на корем само са ми големи 😅
Браво! Моите дойдоха торби малко ама се надявам просто да са ми свободни. Тези от hm са по-добре. Но още нямам корем за каквото и да е за бременни.

Успях да намеря противогрипна ваксина, че то никъде няма… изкупено всичко.
Мисля да се връщам към спорта, защото тези седмици се отпуснах покрай това, че бях болна, после други неща и така.

# 348
Пандора, на хм стандартен размер ли си поръчваш или по-голям. Мисля да си взема дънки от там, че моите вече започват да му стягат, но се чудя за размера, а ги нямат налични в магазините.
Иначе и аз се опитвам да се запазя активна с тази бременност, но нещо напоследък много се задъхвам, не знам до колко е нормално. Даже стълби като качвам се задъхвам, ще го обсъдя с АГ. И с упражненията съм много премерена - АГ забрани да правя корем, подскоци, кардио и като цяло гледам много да внимавам.

# 349
  • Melmak
Поръчах си L размер, аз този нося, но това си е серия за бременни.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1289665001.html

Има описание на всеки размер като цъкнеш можеш да видиш и да се ориентираш по табличката.

# 350
В shein попаднах на едни много удобни клинове, спортни са. Първия път си бях взела Л, защото мислех за корема, беше ми широк в краката и го оставих за вкъщи. После поръчах 2 М размер и ми паснаха идеално. Частта за корема е доста разтеглива.
На HM дрехите за колко време идват?

# 351
От няколко дни съм нещо болна- запушен нос, гърло и отпадналост. Имах малко и психическо напрежение последните два дни и снощи като ме заболя главата, повече отдясно, няма минаване. Не знам изобщо толкова боляла ли ме е глава някога, изпаднах малко в безпомощно състояние, пих парацетамол и съвсем леко облекчи, успях да дремна, но сутринта се събудих отново с главоболие. Не знам на кое от всичко се дължи, но можете ли да кажете какво мога да пия и правя в такив ситуации? Благодаря предварително!

# 352
В shein попаднах на едни много удобни клинове, спортни са. Първия път си бях взела Л, защото мислех за корема, беше ми широк в краката и го оставих за вкъщи. После поръчах 2 М размер и ми паснаха идеално. Частта за корема е доста разтеглива.
На HM дрехите за колко време идват?

Може ли да дадеш линк, или друг ориентир кои точно клинове са? Аз все се притеснявам да не ми стягат, въпреки че са за бременни.

# 353
От няколко дни съм нещо болна- запушен нос, гърло и отпадналост. Имах малко и психическо напрежение последните два дни и снощи като ме заболя главата, повече отдясно, няма минаване. Не знам изобщо толкова боляла ли ме е глава някога, изпаднах малко в безпомощно състояние, пих парацетамол и съвсем леко облекчи, успях да дремна, но сутринта се събудих отново с главоболие. Не знам на кое от всичко се дължи, но можете ли да кажете какво мога да пия и правя в такив ситуации? Благодаря предварително!
Аз съм с мигрена и след консултация с АГ и невролог разбрах, че по време на главоболие особено нищо не може да се направи. Само парацетамол + кафе, като се има предвид, че парацетамолът с кофеин действа по-добре срещу болката. Има и алтернативни варианти като арома рол-они за ароматерапия или хидрогелови лепенки за чело при мигрена, но на мен нищо от това не ми помага. А най-важното – спокойствие и добър сън, въпреки че и сънят не винаги помага, а болката понякога продължава няколко дни

# 354
  • Melmak
HM дойдоха за около седмица. Има 30 дни право на връщане.

За главоболието - и аз съм от мигренозните. Откакто съм бременна ме боля глава веднъж и лекарките казаха само Парацетамол, който не помага изобщо. Аз като цяло за главоболие си пия други силни неща като не съм бременна и този парацетамол просто е нищо за мен. Но и пристъпите се разредиха като няма цикъл. Вариант е да отидете на невролог и да видите какво може да направи и да ви изпише нещо.
Лекарката ми спомена за тези, не съм ги ползвала:

Също магнезий, добър сън и хидратин алфа, помага да се запази хидратацията на организма.

# 355
Ще споделя откровено мнението си за тези лепенки/гелове – всички са еднакви и реално не правят нищо, освен да охлаждат челото. Същият ефект може да се получи с кърпа, намокрена със студена вода – просто тези изглеждат по-естетично и не изискват излишни действия. Като пачове за очи, само че за челото 😁 А и дори нямат активен състав – чист гел са. Между другото, надписът „8 часа“ ми се струва чист маркетинг, защото след половин час гелът се затопля от телесната температура и вече никакъв ефект не се усеща

# 356
Мен веднъж така ме боля главата, че можех да се закълна, че умирам. Не посмях да пия нищо.
После приятелка ми каза, че е пила пепси или кока-кола за главоболие.
Следващият път когато усетих, че започва, веднага си купих кока-кола и наистина стопира главоболието.

# 357
Честит ден на народните будители! Ако имаме учители в групата; честит празник! 💐

Аз вчера получих също моята пратка от Шейн с клинове и въпреки, че си поръчах моят стандартен размер М, са ми малко големички. Но каквото такова.

# 358
И аз се добавям в списъка с главоболието. От 12-13 седмица се почнаха едни леки болки, но понякога от леки стават адски нетърпими. Ето например вчера с детето цял ден навън по задачи, сутринта от бързане забравих да си направя кафе, и следобед като ме почна... Исках да си отрежа главата, страшна болка, направо пулсираща. Легнах си вечерта рано и едва заспах, чак ми се повръщаше от болка. И днес пак има остатъчно усещане. Иии нищо не може да се направи в такива случаи, този парацетамол и за плацебо не става при мен 😆

# 359
И мен последните дни ме боли привечер и вечер главата. Обмислям дали да взема апартамента за кръвно да проверявам дали не е от него. Но първо трябва да започна да пия повече течности някак, защото мисля че може да е и от това.

Общи условия

Активация на акаунт