"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №68

• 4 240
  • 131
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте на всички .  Последният ми редовен цикъл беше на 18 септември , който беше нормален . На 24 правихме секс със приключване вътре тоест последния ми ден от цикъла.  По изчисленията на апа съм била в овулация следващите дни . На 12 този месец ми дойде , но беше странно трая само 3 дни придружен от сасиряци , но цикала ми не беше обилен както нормално . Имам странни усещания и не знам дали не си втълпявам. Гърдите ми има болка от към мишницата към гърдите и като цяло са леко напрегнати . Имам главоболие , сърцебиене понякога , подут корем и гушата ми е като двойна , а не съм качила килограми ... нервна съм и сънят ми е нарушен ... днес си направих тест с белина и шупна . Стана като наливна бира . По - принцип не опитваме за бебе в момента след 1 извънматочна и един спонтанен аборт миналата година . Получих токофобия , което е страх от забременяване ... ходих на психолог и каза , че е нормално от станалото в в една година 2 загуби . И за това исках да си дам почивка и този стах да изчезне.  Въпросът ми е : възможно ли е да съм бременна след 3 дневен цикъл със сасиряци ? Не съм ходила на доктор и не съм си правила тест от аптека .. само този с белина ...

# 31
Просто си направете тест от аптеката - Sure check например, или лентички.
Това с белината е не е меродавен отговор на въпроса ви.
Ако не искате да забременявате, вземете мерки да не се случва, защото целия стрес, който преживявате е безмислен.

Успех! 😊

# 32
  • На изток от Ада
Е не тест с белина.
Вероятно не си бременна.  Но нека не свършва в теб...
Разбирам те иначе.  Аз съм с няколко спонтанни аборти

# 33
  • София
Ама каква е тази белина...
Не сте бременна след цикъл със съсиреци. Може да има някакви хормонални промени, затова да се усещате така. Преди няколко месеца имах супер брутално ПМС, след което имах подобен на вас МЦ - кратък,но много обилен. Бременност не е настъпвала преди него,защото св тествах. Мисълта ми е,че има някои месеци, в които хормоните, съответно цикълът ни, са объркани.
И както Lie to me те е посъветвала, щом не сте готова за бременност,  ползвайте предпазни мерки!

# 34
Т.ГУЛ,нищо необичайно няма в появата на съсиреци по време на менструалния цикъл. Вие не сте бременна, но за в бъдеще е по-надеждно да използвате тест за бременност, вместо домашни методи като белина или сода бикарбонат. А когато не желаете забременяване, използвайте подходящи средства за предпазване.

# 35
Здравейте, при последна менструация на 24.09 и очаквана на 21.10, вчера получих зацапване като за начало на менструация, но вече ден и половина по-късно няма нищо, а обикновено съм с много обилна и редовна менструация. Днес е 30ти ден и нищо… кога мога да направя тест за да отчете точен резултат?

# 36
По всяко време когато решиш 😉

# 37
Здравейте🙂🙃🙂
Бих искала да споделя,а и да видя дали има някой с подобен случай като моя.
Цикъла ми е доста редовен,като втория ден е критичен(доста обилен).
Този месец обаче вместо цикъл имам едно кафяво и оскъдно зацапване.
С мъжа ми не се пазим,и имахме контакти точно по време на овулация.
На трети ден от зацапването(днес)направих тест-ОТРИЦАТЕЛЕН.
НАПРАВИХ СИ PRESTO(но не със първата сутрешна урина,а следобяд към 18:00h)
Бях 100% сигурна,че съм бременна,но този тест тотално ме обърка🤯🤯🤯

# 38
Здравейте🙂🙃🙂
Аз съм във вашето положение, но на ден и половина от зацапването. Още не съм правила тест. Ще изчакам още три дни и тогава ще направя тест..

# 39
Ние сме заедно от доста години.По едно време бях луднала на тема БЕБЕ.Все не се получаваше.Реших да не го мисля,когато-тогава.Но това зацапване ми е адски странно(при супер точен цикъл).
Ама и аз къде бързам с тоя тест
Здравейте🙂🙃🙂
Аз съм във вашето положение, но на ден и половина от зацапването. Още не съм правила тест. Ще изчакам още три дни и тогава ще направя тест..
Здравейте🙂🙃🙂

# 40
Първа снимка на 22.10 вечерта
Втора снимка днес 23.10 вечерта
Какво мислите? Само два теста си направих, понеже толкова имах.

# 41
  • На изток от Ада
Ъова за тестове за овулация.
Има приложение аз там хи отчитам . Premom се казва . Ако следиш овулация спази ли препоръките?

# 42
И двата са отчетени в 5та минута и снимани тогава, не направих повче, понеже нямах възможност да взема, на почивка съм. На 22ри имах болезнени яйчници и белтъчно течение.

# 43
  • На изток от Ада
Има тема за тестовете за овулация.
По принцип болките и течността са преди о .
Всъщност за тестовете за овулация ома сруги изисквания.  По едно у също време ± 30м. Без течностти и ходене до тоалетна 2 ч преди теста.

# 44
Здравейте , имам въпросче…пред последните 7-8 месеца цикъла ми е точно на датата , нито ден забава. Последните 2 месеца не се пазим с мъжът ми и по съвет от генеколожката го правим на всеки 2 дни.   Вече съм на 4 дни забава , нямам никакви симптоми да ми идва , но за сметка на това имам киселини , ходя по малка нужда до тоалетната на всеки 5 минути 😅 попринцип ям много малко , но от няколко дни буквално ям денонощно 😅😅 на 1 ден от закъснението направих тест , но беше отрицател. Мисля да изчакам поне още 5 дни и отново да правя тест. Според вас има ли шанс за бебче ? ☺☺

Общи условия

Активация на акаунт