"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №68

• 6 963
  • 222
  •   3
Отговори
# 165

Здравейте Ову то ми беше на 02.11 и точно тогава правихме опит, след овуто веднага ме почанаха гърдите коетое мн страно за мен, и на 15.11 си направих два тедта показа веднага без да чакам 5-те минути след това направих в съшия ден към 13:00,14:00 да видя нищо ме урината е разредена пак пока веднага и на 16.11 сутринта пак направих и са общо 4 теста според вас как звучи в вторник сън на чхг

# 166
Направете си още 7-8 теста за всеки случай. Майтап, разбира се, бременна сте! Иначе и аз си правих тестове всеки ден, като бях бременна преди видеозона, но бяха от лентичките и имах много така или иначе

# 167

Положителен ли е 6 дни закъснение

# 168

Закъснението е 6 дни, а линията на тест лентата е едва забележима. Препоръчително е да се направи кръвен тест, но лично не смятам, че има бременност.

# 169

Закъснението е 6 дни, а линията на тест лентата е едва забележима. Препоръчително е да се направи кръвен тест, но лично не смятам, че има бременност.

И според мен, пуснете кръвен той е най точен а може и да сте имали късна ОВУ! Стискам палци

# 170
Здравейте момичета,не знам дали е тук правилно да попитам,но се притеснявам.Правим опити за бебе.Цикъл 25-29 ти ден. Последен цикъл 16.10-19.10. Трябваше да ми дойде на 13 ти ноември.Днес съм на 8 дни закъснение и тестовете са отрицателни.Имам едни симптоми започвах с  силна умора имах леки болки кратки за секунди все едно ще ми дойде преди да ми закъснее и така и до днес,но по рядко. На 5 тия и 6 ден от закъснението получих розово зацапване за 2 дни,но без кръв.Отделно имам и киселини и зърната ми са чувствителни.Мисля утре на пусна бета ЧХГ.Притеснявам се да не ми има нещо.Надяваме се с мъжа ми да е бременност.

# 171
Ако с такова закъснение имаш отрицателни тестове, по-скоро не си. Ако от скоро сте започнали с опитите, може да имаш разместване в менструацията. При мен беше така - от 28 дни ми стана 35 дни (като пак имаше "зацапване" в началото на закъснението). Но е добре да отидеш на лекар, ако не ти дойде до няколко дни.
Симптоми се появяват при всяка жена, която започва да прави опити, но понякога са просто в главата ни. И аз чувствах какво ли не всеки път и забременях, когато най малко очаквах и нямах никакви индикации за това точно в този месец. Предните месеци обаче, когато чаках закъснение, за да си направя тест какви ли не симптоми нямах...
Успех следващия месец, бъди спокойна и ще стане! Simple Smile

# 172
Ще отида утре на кръвен тест

# 173
Здравейте момичета мисля, че бях писала тук.
Еми пак пиша
Последен нормален цикъл имах 02.09.
След това имах ''кървене" много по странно от цикъл на 25.09 продължи 7,8 дни
На 07.10 бях на преглед доктора каза , че не е било това цикъл и ми каза като дойде цикъла на 3 ден да пусна едни изследваня .
Днес е 21.11 цикъл нямам... тестове не съм правила
На 08.11 до 17.11 имах само много леко зацапване в кафяво на моменти и розово ту спираше ту пак се появяваше на 18.11. Реших да пия 10 дни дуфастон по 2 на ден
И на 19.11. Зацапването спря. Днес ми е 4 ден от дуфастон. Знам, че не е правилно да пия лекарства без лекар да е казал , но моя АГ е на работа чак на 08.12.
Та въпроса ми е възможна ли е бременност и ако има знам , че дуфастон няма да пречи на плода. Бях си правила тестове в началото на октомври бяха -
Някоя от вас дали е била в подобна ситуация и извинете за дългия пост.
Успех на всички мами скоро ви пожелавам да видите 2 чертички! 🥰

# 174
Просто си направи тест, отиди при друг лекар и не се самолекувай. Ако можехме да си решаваме какви лекарства да приемем, нямаше да съществуват лекарите.

# 175
Просто отиди на друг АГ. Не може до имаш кървене 7-8 дни и да ти кажат, че не е цикъл? Как ще кървиш 8 дни.. Отиди на читав АГ, който да те прегледа на ехограф подробно, да е с хубава апаратура и да назначи изследвания.

Не пий разни хапчета, след като не знаеш какво ти има.

# 176
Еми пак пиша
На 07.10 бях на преглед доктора каза , че не е било това цикъл и ми каза като дойде цикъла на 3 ден да пусна едни изследваня .
На 08.11 до 17.11 имах само много леко зацапване в кафяво на моменти и розово ту спираше ту пак се появяваше на 18.11. Реших да пия 10 дни дуфастон по 2 на ден
И на 19.11. Зацапването спря. Днес ми е 4 ден от дуфастон. Знам, че не е правилно да пия лекарства без лекар да е казал , но моя АГ е на работа чак на 08.12.
Та въпроса ми е възможна ли е бременност и ако има знам , че дуфастон няма да пречи на плода. Бях си правила тестове в началото на октомври бяха -
Моля те, направи кръвен утре сутрин, 8 декември е много късно, аз щях да полудея.
Случи се и моя гинеколог да отсъства и на същия ден трябваше да ми пише важно лекарство, отложи се. Това е много обидно, но и те са хора, налага им се, но не знам, предварително трябва да кажат според мен, аз щях да пропусна 1 цял месец да не забранения, щото я нямаше, от късмет имах пак 1 фоликул, без лекарство.

# 177
Еми пак пиша
Моля те, направи кръвен утре сутрин, 8 декември е много късно, аз щях да полудея.
Случи се и моя гинеколог да отсъства и на същия ден трябваше да ми пише важно лекарство, отложи се. Това е много обидно, но и те са хора, налага им се, но не знам, предварително трябва да кажат според мен, аз щях да пропусна 1 цял месец да не забранения, щото я нямаше, от късмет имах пак 1 фоликул, без лекарство.

Направих туко що уринен тест и е отрицателен..........
Ще отида при друг доктор Благодаря ви ! 😊

# 178
Здравейте на 25 ми предстои да отида на АГ да установи бременност пуснахме кръвен излезе там ама исках да ви питам страх ме да ме гледа от долу много хора казват да не дам щотонне хубаво може да предизвиква и въпросът ми е от корема ше види ли нещо по мойте сметки ще съм тук там на 5 седмици

# 179
  • На изток от Ада
В началото се гледа вагинално

Общи условия

Активация на акаунт