"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №68

• 18 732
  • 664
  •   1
Отговори
# 240
  • На изток от Ада
Следи о с тестове или фоликометрия. Има тема тук бебеправене виж я.

# 241
Тест ще покаже вече.

След две години и половина си е време за специалист, не за следене на овулацията. Правилно ли разбирам, че пушите, докато правите опити? Надявам се това да е шега някаква

# 242
  • На изток от Ада
Е за специалист, но чак да не следиш о ?

# 243

Ову следя с мерене на базална температура попринцип! На лентичките не им вярвам! ❤

# 244
  • На изток от Ада
Аха.
Успех.  И се насочвте към док . Ако няма б.

# 245
Аха.
Успех.  И се насочвте към док . Ако няма б.

Много благодаря! ❤❤❤

# 246

Не че не трябва да се следи, просто не е достатъчно. Но виждам, че явно вече са тръгнали по специалисти.

Базалната температура показва кога е минала овулацията - тя е полезна, за да се потвърди минала вече овулация. Лентичките са за предстояща овулация.

# 247
  • На изток от Ада
Аз се отказах да следя базална . Следя с тестове.

# 248
Смятам, че консултацията със специалист винаги е добра идея, когато става дума за бебеправене. И все пак ми се струва важно да напомня, че коментарите, които звучат като оценка или критика към нечий личен живот, могат да наранят. Всеки има своите обстоятелства и решения, и е най-добре да подхождаме с уважение, без да съдим.

# 249
Здравейте, момичета! ❤ Пиша за пръв път в този форум, но чета всеки ден!!!!
От две години и половина с моя мъж правим опити за бебче, неуспешни!
Та, последен цикъл 1 ноември до 5ти. Предполагаема ову 14ти- бебе правене на 12ти и 14ти и 15ти 🙈
Седмица след това ( знам, че е много рано ) , но според мен е възможно ако ову се е изместила по-рано, веднага след цикъл, защото последните 4 месеца ми идва различно с 5дни по-рано, 5 по-късно и т.н! Никога точно на датата! Та, седмица след това сутрин гадене без повръщане, после вечер и така 5 дни подред! За цигара не исках да си помислям ( реших, че е вирус ), но нищо повече! Днес вече съм 3 ден закъснение, гърдите ме болят винаги много, до вчера ме скъсваха, днес няма следа от болка в гърди, едно боцкане във вагината, лека болка в кръста само отдясно и през ден болка в десния яйчник…. Таааа, след толкова много отрицателни тестове, сълзи, отчаяние- страх ме е да направя, за да не се отчаям! Има ли някоя дама с подобен случай на моя…. Знам, че втълпението може много да ми повлиае…но силно се надяваме тази Коледа да имаме нашето малко бебче в коремче! ❤ Благодаря ви! Стискам палци на всяка дама да има своето чудо в коремче! ❤❤🙈
Извини ме, как е закъснял цикъла, след като ти е бил последно на 1ви?
Не ме разбирай грешно, просто не искам да се самозаблуждаваш, това е много време, значи имате проблем.
Ние за няколко месеца неуспешни опита решихме да идем на специалист и имахме доста проблеми. А тогава кво ли не си мислех.
Мислех, че нямам концентрация, щото съм влюбена, а то било от здравословен проблем например.

# 250
Та, последен цикъл 1 ноември до 5ти. Предполагаема ову 14ти- бебе правене на 12ти и 14ти и 15ти 🙈
Седмица след това ( знам, че е много рано ) , но според мен е възможно ако ову се е изместила по-рано, веднага след цикъл, защото последните 4 месеца ми идва различно с 5дни по-рано, 5 по-късно и т.н! Никога точно на датата! Та, седмица след това сутрин гадене без повръщане, после вечер и така 5 дни подред! За цигара не исках да си помислям ( реших, че е вирус ), но нищо повече! Днес вече съм 3 ден закъснение, гърдите ме болят винаги много, до вчера ме скъсваха, днес няма следа от болка в гърди, едно боцкане във вагината, лека болка в кръста само отдясно и през ден болка в десния яйчник…. Таааа, след толкова много отрицателни тестове, сълзи, отчаяние- страх ме е да направя, за да не се отчаям! Има ли някоя дама с подобен случай на моя…. Знам, че втълпението може много да ми повлиае…но силно се надяваме тази Коледа да имаме нашето малко бебче в коремче! ❤ Благодаря ви! Стискам палци на всяка дама да има своето чудо в коремче! ❤❤🙈
Не ме разбирай грешно, просто не искам да се самозаблуждаваш, това е много време, значи имате проблем.
Ние за няколко месеца неуспешни опита решихме да идем на специалист и имахме доста проблеми. А тогава кво ли не си мислех.
Мислех, че нямам концентрация, щото съм влюбена, а то било от здравословен проблем например.

Здравей! Съдя по календара! Благодаря за отговоря! Със сигурност търсим къде е проблема, но всеки месец си е надеждичка, че е станало! ❤

# 251

Здравей! Съдя по календара! Благодаря за отговоря! Със сигурност търсим къде е проблема, но всеки месец си е надеждичка, че е станало! ❤
Разбрах, ми стискаме палци.🫡

# 252
Здравейте, имам закъснение на цикълът, но имам малко кървене, но е с много различен цвят, нещо като кафеникаво-розово.

# 253
  • На изток от Ада
Тест

# 254
Все още не съм правила тест, но нормално ли е това течение?

Общи условия

Активация на акаунт